2007/09/19

Spelarna: AIK är storfavoriter till guldet

GULDJAKTEN Expressen/GT har genomfört en undersökning bland de allsvenska spelarna kring deras åsikt om guldjakten. "Var hamnar guldet och vilka tror du minst på i guldjakten?" IFK Göteborg hamnar mestadels utanför undersökningens ramar och tippas med andra ord av spelarna på platserna 2-5. Men tre spelare bryter det gråa lagomtipset och slänger in Blåvitt som sitt tips. (1= Guldkandidat, 2= Tror minst på)

Anonym Malmöspelare:

1. IFK Göteborg
"Jag är ju Göteborgare".

Det krävs väl inget geni för att förstå att kommentaren i fråga kommer från gamle skyttekungen Niclas Skoog. Han tippar med andra ord Blåvitt som sin guldmedaljör. Sedan har vi ytterligare två tips på Blåvitt, den här gången två spelare som tycker att Blåvitt är det lag som har minst med guldstriden att göra. Här och häpna: bägge spelarna hör hemma i Stockholmsklubbar...

Anonym Brommapojk:
2. IFK Göteborg
"Kändes inte alls vassa när vi mötte dem."

Anonym Hammarbyare:
2. IFK Göteborg
"Tycker inte de ser ut som ett vinnarlag."

36 procent av de tillfrågade allsvenska spelarna tippar AIK som slutsegrare.
2007 års allsvenska spelare är för övrigt de med lägst IQ-nivå sedan mätningarna startades.

De som besitter lite minnen från det sena 1990-talet kan reflektera tillbaka till hur Tomas Gustavsson/Antonelius satt direktsänt i SVT, i AIK:s omklädningsrum, efter guldavgörandet 1999 och svor åt hur det där "jävla Göteborg" medvetet hade saboterat deras guldchans genom att förlora hemma mot Helsingborg i slutomgången. (Den matchen då Blåvittklacken jublade och brände bengaler vid baklängesmålen, eftersom de flesta hellre såg HIF än AIK som seriesegrare...) Om det nu (ta i trä) trots allt vill sig illa i de närmaste omgångarna och vår guldchans försvinner, så har IFK Göteborg en viktig uppgift kvar för året: att sabotera AIK:s guldchans i bortamatchen mot Solnatattarna i Oktober.

Så länge IFK Göteborg har guldchans ska vi slåss till sista blodsdroppen. Men samma sekund som Blåvitts guldchans eventuellt försvinner så förväntar vi oss alla att föreningen fortsätter i en gammal fin tradition: sabotera för AIK, til' the fat lady sings. Vi spelar som bekant mot fotbollssveriges satan, SvFF-ägda Solnatattarna innan den feta kärringen tar sin ton...

29 kommentarer:

  1. Helt rätt ! Solnatattarna ska aldrig få guldet !

    SvaraRadera
  2. Så länge IFK har chansen till att ta sig till UEFA-cupen eller Royal League så ska vi fokusera på det. Vem bryr sig om AIK. Skulle IFK lägga sig i en match skulle jag tycka att det var riktigt pinsamt och jag skulle tappa all respekt för spelarna.

    SvaraRadera
  3. Mestro/ Lägga sig i en match? Vi spelar ju mot AIK, vi ska fan inte lägga oss, vi ska vinna för att se till att AIK-asen inte tar guldet!

    SvaraRadera
  4. Jag menade mer allmänt, självklart ska vi göra allt för att vinna mot AIK oavsett var i tabellen vi befinner oss. Jag kommenterade snarare anekdoten från 1999.

    SvaraRadera
  5. Nu var det ju mer domarna som gav guldet till Helsingborg 99 då de släppte en solklar offside på Stavrum som sprang sig fri och gjorde mål.

    SvaraRadera
  6. Gul/svart - den FULASTE färgkombinationen i världen!!


    ...eftersom det inte blev något BK Göis då...annars hade de knipit förstaplatsen!

    SvaraRadera
  7. Det hade varit ännu "GOARE" att sätta en kanon i egna buren, i sista minuten i sista matchen mot det lag som då vunnit guldet istället för "AVSKRÄDET".

    Men har vi AVSKRÄDET i sista matchen så har vi.

    Men inte är det bättre om de dryga, självgoda Boråsarna vinner.

    SvaraRadera
  8. Om inte Blåvitt tar guld hoppas jag att det framför allt inte blir Djurgården drygare klubb får man leta efter där efter AIK.

    SvaraRadera
  9. Vem som helst förutom aik.

    SvaraRadera
  10. Vem som helst utom ellos.

    SvaraRadera
  11. Vem som helst utom blårosa.

    SvaraRadera
  12. usch för feta damer....

    SvaraRadera
  13. Stefan Rehns blue-pink army!

    SvaraRadera
  14. Allsvenskan håller riktigt dålig klass, vilket är bevisat då vi ligger såppas högt upp :/ synd men sant..

    SvaraRadera
  15. Jag ber till alla gudar att inte gödselföreningen tar det i år igen. Jag hatar ellos... Må AIK alla gånger hellre vinna isåfall.

    Men ffa ska Blåvitt ut i Europa igen!

    /Roffe

    SvaraRadera
  16. Spelar ingen roll vilket annat lag som tar guldet så länge i AIK gör det. Finns inget som är så skönt som att se "grabbarna" från Solna förlora! Skulle möjligtvis vara att se blåvitt vinna alternativt knulla! ;)

    SvaraRadera
  17. Ja, förstör ni. I era nya fina rosa-randiga tröjor...

    SvaraRadera
  18. näst sista anonym/ Jag tycker du ska låta spelarna vara, inte tjuvkika på vad dem har för sig i sängkammaren

    SvaraRadera
  19. vilket lag somhelst, men absolut inte ellos. ser hellre aik asså. men jag tror stenhårt på blåvitt, bara bengan tar sej i kragen och visar lite vinnarskalle. han ser ju ut som en junior i målet när det väl händer nåt. ut och plocka ner bollarna för i helvete. forza blåvitt

    SvaraRadera
  20. äckliga jävla pissblåvitt

    SvaraRadera
  21. Hata aikå! Råttorna ska aldrig ta guld.

    SvaraRadera
  22. Sluta tänka onda tankar nu. Vi har 2 pinnar upp och nästan allt i egna händer. Krossa gais, bajen, mff, saik och tff => 15 friska pinnar => guld!!

    SvaraRadera
  23. Måste ju erkänna att det hade känts extra tungt om AIK skulle ta det. Och hur dom helt plötsligt ligger i slagläge är ju en gåta. Det är ju för dåligt att släppa in dom i matchen om guldet. Men vi snackar ju pest eller kolera här. Kom igen nu Blåvitt!

    SvaraRadera
  24. alla kryper på knä i Göteborg

    SvaraRadera
  25. Vem bryr sig? Men en sak om AIK: varför har de Rubank på planen? Skulle hellre dö än att låta en sån fängelsekund spela i mitt lag :)

    SvaraRadera
  26. Om man pissar blått har man nog fått i sig någonting olämpligt.

    Piss brukar mer ha samma färg som gödselspridarnas tröjor.

    SvaraRadera
  27. Solna-tattare, Solna-tattare, Solna-tattare!

    SvaraRadera
  28. lär dig krypa lär dig gå, lär dig hata aik!!!!! FOOOOORZA BLÅVITT .

    SvaraRadera
  29. sug jävla göteborgs tattare

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.