2007/09/25

Hur förbereder man sig bäst för derby?

DEGBYDAGS Hur förbereder man sig bäst för ett nyckelderby i Allsvenskan? Hur kan man lugna sina nerver och fokusera på kvällens 90 minuters fotbollsuppgift? Ja, lite beroende på vem du är bör du försöka fokusera på lite olika saker inför kvällens folk- och fotbollsfest på Ullevi. Baraben.com reder ut begreppen kring vad du bör fokusera på idag, om du har problem att hålla nerverna i styr...

Supportrarna behöver:
Fokusera på att delta i LM4-tåget. Från Valand till Ullevi går supportertåget som blir startskottet på derbyfesten där sång, banderoller, slagord och allt tänkbart stöd kanaliseras från dig som supporter till våra elva kamrater på planen. Vi är vanligtvis den klichéaktige 12:e spelaren. Ikväll ska vi försöka bli den tolfte, trettonde och fjortonde spelaren. Tillsammans ska vi ge Gais en sånglektion som de sen kommer glömma, från ståplats till sittplats, visa dina färger och sjung dig hes i hyllning till våra blåa och vita hjältar! LM4:s tåg samlas vid Valand klockan 18:00. Det är av stor vikt att även alla äldre supportrar tar chansen och dyker upp, vi vill visa på diversiteten bland stadens hundratusentals blåvita själar.

Spelatruppen behöver:
studera mentala segerbilder. Påminnas om vinnarkänslan från veckans cupseger. Studera följande bilder noggrannt och påminn er själva om hur det här ska gå till, segern i veckan var en försmak på vad som komma skall ikväll. Intala er att det är seger som är det enda acceptabla resultatet. Leave no prisoners.

Måljubel tillsammans med supportrarna...

Löjligt retsam chipp i mål av Wernbloom...

Slutgiltigt resultat med överlägsen seger.
Nu upprepar vi bedriften!



Media behöver:
Komma igång med producerandet av bortförklaringar. Nu går IFK Göteborg upp i serieledning, hur ska detta kunna förklaras på ett rationellt sätt? Tur? Mutor? Skattebrott? Något lurt är det ju. Det var nog underlagets fel. En intervju med Magnus Haglund om orättvisan att Blåvitt slipper UEFA-cupkval är nog på sin plats. Domarn måste ju ha varit blind för övrigt som inte såg att alla Blåvitts fem mål var solklara offside. Hmmm, bortförklaringar är dagens tema.

10 kommentarer:

  1. hur förbereder man sig bäst på derby?

    burger king och ett par pints

    SvaraRadera
  2. Ska vi ge gajsarna en sånglektion som de sen kommer glömma?? Fast de e klart, minnet e nog ganska kort för en alkoholist...

    SvaraRadera
  3. sista bilden är talande

    SvaraRadera
  4. Att ni driver, makrillarna kommer att krossa er ikväll!!!

    Framåt stolta AIK!!

    SvaraRadera
  5. Var hänger råttorna på våran blogg?!

    SvaraRadera
  6. Ps.

    I brist på skumpa kan Sort Gold duga.

    SvaraRadera
  7. Nu börjar det närma sig. Är sjukt nervös. Slutar jobbet om 10 min. Klockan har segat sig fram oliiiidligt långsamt de senaste timmarna.

    Bara inte dommarn få för sig att avgöra matchen som senast så skall vi nog kunna ta hem detta.

    SvaraRadera
  8. Var har gnhiet själva? Den mäCktiga bloggen GNHIET och jag?

    ALLA TILL ULLEVI!

    SvaraRadera
  9. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. Finns det mer bilder från mål-firandet??? Jag var framme vid staketet och vill se fler!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.