2007/07/27

Hysén tillbaka i Allsvenskan först i slutet av Augusti!

BARABEN AVSLÖJAR Enligt Baraben.com:s källor blir Tobias Hysén klar för Allsvenskt spel först den 23 Augusti. Detta innebär att om Hysén blir klar för Blåvitt inom den närmaste veckan så spelar den offensive Sunderlandyttern inte för IFK Göteborg i matcherna mot Örebro (hemma 2/8), Gefle (borta 6/8), Kalmar (borta 12/8),eller den kontroversiella matchen mot hans före detta klubb Djurgården (16/8).

Tobias Hysén gör med andra ord comeback i Allsvenskan först i omgång 19. Då möter IFK Göteborg topplaget Halmstad BK på bortaplan (27/8). Baraben.com källor gör även gällande att IFK Göteborg kommit överens med Tobias Hysén och hans agent att man ska hålla på all information om förhandlingarna till ett gemensamt utsatt datum efter att all pappersexercis och formella lösningar eventuellt är genomförda. Därför har uppgifterna som Baraben.com igår exklusivt kunda avslöja kring hur IFK Göteborg var den förening som Sunderland förhandlade med inte följts upp av konkreta besked kring när transfern kan vara genomförd till fullo.
_____________________________________________________________
Ryktet under fredagen gjorde gällande att Håkan Milds besök i England under torsdagen följts upp av Elfsborgs klubbdirektör Stefan Andreasson. Undrar varför Andreasson kör en blixtvisit till England...

38 kommentarer:

  1. Jag är helstissig, vill att officiella kommenterar ryktesfloran åtminstånde...

    SvaraRadera
  2. Andreasson kalla vi Babyface i Borås. Numer efter skandalen i TV förra året Fylleface. Tar alla chanser resa och festa

    SvaraRadera
  3. Inte till den javla lallarforeningen nu Tobbe!!!! Deras flyt kommer forsvinna, publiken kommer svika o sen kommer ellos va den sketklubb igen som alla vet att den ar. Nej folj farsgubbens fotspar och kicka boll for de vackraste av farger!

    Forza blavitt!!!!

    SvaraRadera
  4. Ska han få över några Engelska Horor till Keean?

    SvaraRadera
  5. Kan det här månne vara nått slags första steg till att affären kommer spricka?
    Varför skulle det vänta så länge?
    Och vad menar man med - till allt pappersarbete EVENTUELLT är färdigt?
    Jag tar fortfarande inte ut nåt i förskott.

    SvaraRadera
  6. varfor skulle han inte kunna bli spelklar direkt_

    SvaraRadera
  7. Fån Elfsborgs hemsida:
    Svante Elfving, Styrelseledamot,
    Partner och en av grundarna till Brummer & Partners Kapitalförvaltning. Arbetar med förvaltningen av aktiefonden Zenit.

    Svante var med och finansierade köpet av bl.a. Anders Svensson.

    Svante kan säkert lasta upp 20 miljoner själv för att köpa Hysen.

    Tror att det är det vi nu kommer att se.

    /Fille

    SvaraRadera
  8. Från AB:s forum:

    Namn: Koffe Göteborg » Svara inlägg » Tippar IFK-ÖSK 3-1
    Sänt: 2007-07-27 18:15
    enhörningen:

    Han får registreras så snart kontraktet är underskrivet.

    "...with a limit of one transfer of registration per player in the same sports season in a period of 12 months"

    Det var förra säsongen som han såldes. En svensk säsong är mellan 15 november år 1 och 14 november år 2. Det är dock det säljande nationsförbundets säsong som gäller, och i Englands fall är en säsong från 1 juni år 1 till 31 maj år 2. Tobbe gick således till Sunderland förra säsongen.

    SvaraRadera
  9. Nu ser vi ellos göra om blåvitts, aik:s och helsingborgs tidigare misstag.... Inte fan kan de ha plats för hysén när de precis värvat berglund?

    SvaraRadera
  10. tillägg till mitt inlägg 20:28: det betyder alltså att Tobbe skulle kunna spela med oss omgående. Om han nu skriver på...

    SvaraRadera
  11. Svante lägger upp 20 miljoner lätt.
    Går Elfsborg vidare i CL betalar dem tillbaka lånet direkt. Annars spelar det inte Svante någon större roll om pengarna går förlorade.

    /Fille

    SvaraRadera
  12. är väl ganska bra om tobbe får 1 månad på sig att hitta till normalform igen.. han har ju inte tränat tillräckligt.. semestern har väl nyss slutat.

    SvaraRadera
  13. Hysen e klar.. I helgen eller på Måndag ev Tisdag kommer han att presenteras.. Min kusin är Robert Laul på aftonbladet.. Alla källor där inom Sunderland och Engelsk fotboll säger så... Det som återstår är sign-on-bonus, Boende och Underskrift. Detta är inte Håkan färdig med än.. Hysen är redo att skriva under kontrakt, men... Det handlar om några tusen till som Håkan skall få löst.... MIN ÅSIKT ÄR ATT DOM SÄNKER HJALMARS OCH BENGANS LÖN OCH TAR PENGARNA DÄR.....!!!! /Mickal Genström-Johnsson

    SvaraRadera
  14. jävla tattare från borås!!! ska dom köpa in hysen så fort blåvitt börjat förhandla? äckliga tattare kan behålla sitt regn å ge fan i Hysén!!!

    SvaraRadera
  15. ellos har fan gått och blivit ett av mina hatlag hatar dom tom mer än hammarby

    SvaraRadera
  16. Genström-Johnsson:

    fan va korkat inlägg du gjorde.

    SvaraRadera
  17. Jag hoppas att Hysén går till Elfsborg. Gör de starkaste starkare så vi får se ett svenskt lag i Champions League. Ibland är det nödvändigt att satsa allt på ett kort.

    Fast allra helst hade jag velat se Toby i FC Trollhättan.


    Simma lungt
    Heja FCT

    SvaraRadera
  18. Vadå bästa svenskalag... Skicka ut blåvitt då förr fan.. Inte Elfsborg...

    SvaraRadera
  19. Stefan Andreasson-vilken pajas. Pannbandsligans största ikon..tror han är Morratti. Elfsborg är en skitförening som tror att de är något bara för att lite medgångssupportrar börja komma på deras matcher.
    Elfsborg skit, Borås skit, Ellos skit, Knalleland skit...

    /Berlusconi

    SvaraRadera
  20. öjan till dig, human filth säger jag bara human filth!

    SvaraRadera
  21. Hur skall Mild få loss ännu mer pengar?, Nej... är rädd för att Ellos cashar upp tillräckligt med pengar och snuvar oss bara på ren jävelskap eller trissar upp priset. En liten hämnd för att IFK gjort likadant mot dem flera ggr. Har hört det snacket från folk som har kontakter i Ellosledningen.

    SvaraRadera
  22. Fan vad jag vill tro er som säger att ni har hört "normalt säkra källor säga att allt är klart". Nu sa dom det till och med på västnytt. Jävlar vad jag blir besviken om han går till ellos

    SvaraRadera
  23. Inte för att jag för en sekund tror att Tobbe har något intresse av att gå till Ellos men, han tjänar förmodligen bättre pengar i England så hemflytten handlar ju om att han ska trivas, och man trivs inte i Borås (kanske därför som Halva Ellos bor i Göteborg?)

    MEN, skulle Tobbe gå till Ellos är han verkligen den förlorade sonen.
    DIF var en sak, Häcken vägrade sälja till Blåvitt, som erbjöd för lite, och vist, är man en Supperettan spelare så är det väl okej att spela i DIF tills karriären kommit igång liksom. Men nu har fan karriären kommit igång, det är inte okej att gå tillbaka till något annat lag än Blåvitt nu.

    SvaraRadera
  24. "Halva ellos" bor i gbg? Är två av 23 hälften?

    SvaraRadera
  25. vart spelaren vill gå är mkt viktigare än ngn miljon hit och dit.
    där har klubben inget att säga till om.

    SvaraRadera
  26. Fan va ni är rädda för Ellos... det är ingen fara.. herregud.

    Hade han inte hetat Hysén hade jag kanske blivit rädd... men lugna ner er... Elfsborg är den sista klubben som snuvar oss på gräddfilen.

    SvaraRadera
  27. http://fotbollskanalen.se/fotbollskanalen/allsvenskan/564396.html

    SvaraRadera
  28. vad kostar han?
    absolut den spelaren vi behöver.
    kommer han inte nu så är frågan hur blåvit själen är. känns som en bra kille och en bra spelare. välkommen tobias.

    SvaraRadera
  29. Mikael GJ/ Laul ringer ju OFTA Baraben och våra källor för att få info. Det du säger stämmer inte.

    Blåvitt är med, men inte klara.

    SvaraRadera
  30. Kanon arbetat Blåvitt, Mild gör ett megabra jobb, Vi supportrar kräver omgående det ena och andra. Precis som när det gick åt skogen med panikvärvningar. OM nu detta blir av har vi en föruttsättninge inför 2008. Unga spelare, Hysén, Sella och Alexandersson, ny arena. Och ett gott rykte bland unga spelare. Hur rätt långsiktigt var det inte att sätta in Jakob. Och tränarstaben har skapat mer med ett roligare spel som blir bättre. Vi som gnällt, faan va fel vi hade. Sorry

    SvaraRadera
  31. Fylle-Andreasson är i England för att bada.

    SvaraRadera
  32. Är det inte så att han faktiskt lämnade Djurgården lite sent och därför inte får spela förrän 23e augusti?

    /Professore .... utan svar ;)

    SvaraRadera
  33. Anledningen till att Hysén inte får spela förrän 23 augusti:

    Expressen

    SvaraRadera
  34. "är rädd för att Ellos cashar upp tillräckligt med pengar och snuvar oss bara på ren jävelskap eller trissar upp priset. En liten hämnd för att IFK gjort likadant mot dem flera ggr."

    vilka gånger tänker du på då?

    för övrigt tragiskt att se hur många boråsare som är här inne och skriver idiotiska kommentarer. har ni inga egna sidor ni kan förpesta?

    SvaraRadera
  35. jag tror det blir blåvitt, han är ju en hysén, han har ju tjöttat om att få spela i IFK sen tror jag inte han bryr sig om pengar i sånna fall skulle han stannat i england han vill bara vara med sin familj och laget i sitt hjärta!...................fast om det skiter sig så *ska vi buuuaa ut honom rejält om han kommer till ellos *förrädare* och *du är ingen hysén*

    SvaraRadera
  36. vill ha besked från england.
    va gör dom?

    SvaraRadera
  37. Det märks att klubbkänslan är lika djup hos fansen som hos spelarna. Patetiskt.

    SvaraRadera
  38. Jag tror att han kommer gå till Gais. Gaisarna gjorde ju precis det när hans farsgubbe skulle hem från England- knyckte honom framför ögonen på blåvitt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.