2007/06/30

Mer Silly än så här blir det inte: Jocke Olsson på ingång

SILLY SEASON Enligt uppgifter till Baraben.com var Håkan Mild på Ruddalen igår fredag för att snacka med Frölundamålvakten Joakim Olsson om ett korttids lånekontrakt med IFK Göteborg. Anledningen till detta är att vårt andraval på målvaktspositionen, Erik Dahlin, just nu är skadad.

"Jocke" Olsson, tidigare mångårig målvakt i BK Häcken, är mest känd för att vara ganska galen och impulsiv som målvakt. Han blandar vansinnesutrusningar med makalösa reflexräddningar och har fått mer än en lokal supporter att riva sig flintskallig med sin nyckfulla spelstil.

Om ett lån av Olsson blir av finns en "naturlig" koppling till IFK, hans bror heter nämligen Jonas...

23 kommentarer:

  1. Barsom, Aubynn, Jocke Olsson?

    VAD ÄR DET FÖR NÅGOT SOM HÄNDER???

    Som någon alltid brukar skriva i trådarna: Var är ambitionerna?

    Det värsta avskrapet från alla jävla hörn verkar vi vilja samla på oss och så sitter de och snackar om att värva karaktärer till IFK?!?!?! Skärp dig nu för fan Mild och satsa högre än dessa dussinlirare, ta Rehn och Olsson i örat och stoppa dessa jävla panikvärvningar direkt!

    SvaraRadera
  2. Glöm inte att man tittade på Walter Tomas Jr länge länge innan man ångrade sig efter att supportrarna börjat rasa...

    SvaraRadera
  3. Det var jag som bekräftade Milds besök på Ruddalen, jag kan väl även tillägga följande: Kjartan har inte imponerat på de övriga spelarna i truppen direkt...

    SvaraRadera
  4. Till alla som blir upprörda av lånet av Jocke. De söker en go gubbe som skall sitta på bänken, det är inte tänkt att han skall spela.
    Kändes det mycket bättre med Erik på bänken?
    Kan de inte ringa Väggen och höra om han vill ha tillbaka sin gamla bänkplats?

    SvaraRadera
  5. brockman/ Det är ju inte Jocke i sig som upprör, utan det faktum att vi just nu hugger på alla de riktigt usla och skandalusla spelarna som finns tillgängliga. De som fans hatar verkar IFK just nu vilja ha. En underlig kombination...

    SvaraRadera
  6. Bara för att dom itne e bra i laget dom e i nu så kanske dom blir bra i ifk med den rätta mixen av spelare, tänkt på de?

    SvaraRadera
  7. kooj/ IFK är ett lag där vanligtvis bra spelare, speciellt skyttekungar, blir mycket sämre av vår miljö. Finns otaliga exempel. Så då bör ju redan dåliga spelare bli urusla i vår miljö. Finns otaliga exempel där med.

    SvaraRadera
  8. http://www.oskarshamnstidningen.se/print_article.php?args=1254771,107;0;0;0&comments=yes

    hahahahahahaha

    internbox i kalmar?

    SvaraRadera
  9. Erik Dalín är väl bara skadad två månader? Hoppas inte Bengan blir skadad

    SvaraRadera
  10. Omåttligt roligt att blowit intresserar sig för Tjock-Jocke, aka. Tvålen, Chipspåsen, m.m.

    SvaraRadera
  11. Snälla Bengan...Förbi frisk!!!!

    SvaraRadera
  12. Äntligen! Hahahahaha undrar vem som står på tur? Johnny Rödlund?

    SvaraRadera
  13. Fattar inte varför folk ska gnälla så förbannat på den här bloggen hela jävla tiden. Det gäller både läsare och skribenter, skärpning! Vad i helvete är felet på att ta in en reservmålvakt som har rutin från allsvenskan? Det är ju knappast så att han ska stå i vilket fall. Förväntar ni er José Reina eller Gigi Buffon som tillfällig reservmålvakt?!

    SvaraRadera
  14. kloker/ Ja, vi borde hylla att man tar in Göteborgs kanske genom tiderna sämste målvakt. Det borde vi ge stående ovationer. Med supportrar som dig hamnar Blåvitt i korpen inom ett par år. Inga krav, inga ambitioner och ingen vilja.

    Jag säger bara en sak: Satsa på sina egna unga reserver är melodin. Ge dem förtroende så tar de förtroendet och förvaltar det.

    SvaraRadera
  15. Låt David Stenman sitta på bänken, han klarar det galant

    SvaraRadera
  16. Köp en riktig målvakt istället. Bengan är helt slut nu, finns inte en vättig mäniska som kan säga emot. Men min fråga är VARFÖR kollar han på en reserv målis istället för spelare vi värkligen behöver?

    /webber

    SvaraRadera
  17. korven//

    Haha, du var rolig du...

    SvaraRadera
  18. Har inga problem med Jocke resten av året när Erik är skadad. Tror det blir OK, och ingen idé att lägga mer pengar än nödvändigt på en "reservmålis" tills den ordinarie tar över bänkplatsen.

    Sedan tror jag erik dahlin står nästa år.....

    SvaraRadera
  19. Kommer han så kommer han med all sannolikhet INTE för resten av året utan på ett ännu kortare kontrakt...

    SvaraRadera
  20. Mild anställer sina polarna Rehn och Olsson.

    Rehn vill anställa sin polare Barsom.

    Olsson anställer brorsan.

    Anställer vi dom som är bäst eller dom vi är kompisar/släkt med?

    SvaraRadera
  21. Jag tror Rehns morsa är ett bättre alternativ än jonas bror i mål.

    SvaraRadera
  22. Nej, det luktar väl mycket nepotism i vårt kära blåvitt nu. Visst, vi behöver ingen stjärnmålvakt under tiden Erik är borta och eftersom Erik kommer bli riktigt bra(som det verkar) så är det honom vi ska satsa på. Men nepotism stärker inte blåvitt-känslan!

    /Roffe

    SvaraRadera
  23. Det måste väl finnas någon ung målvakt inom de egna leden man kan släppa fram istället för att låna Jocke Olsson?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.