2007/05/30

You utter, utter cunts

The Harcourt Arms är så vitt jag vet det enda stället i London där man kan se allsvensk fotboll. Tyvärr ligger puben mitt i beryktade stadsdelen Marylebone, känt för diplomatkvarter och förrymda bratsslyngel från den kungliga hufvudstaden. Detta medför att klientelet mestadels består av übermenschen med nästippen som högsta punkt samt en övertygelse att dagisramsan "Håkan Mild har inget hår, har inte haft på flera år" är det roligaste man kan fnissa fram så fort man träffar på en blåvit.

I måndags sprang jag 3 kilometer i pissregn från jobbet för att hinna dit. På den större övervåningen med projektor skulle dom snart sätta igång Stockholms-derbyt, så vi blåvita fick finna oss i att sitta i baren på nedervåningen och kolla på den lilla tv:n. I slutet på första halvlek var man ju rejält nedslagen redan, då bartendern (som dessutom var göteborgare) kommer med följande shock-besked: "Det är slut på stolar där uppe så vi kommer slå över till stockholms matchen här nere också". Dåligt skämt? Tyvärr inte. Att sedan efter protester bli tvungen att lämna stället med såväl stockholmsbratsens som ägarens (!) hånleende på näthinnan gjorde ju inte saken bättre. Språngmarsch tillbaka till jobbet (fortfarande pissregn) för att precis hinna knappa in webbradion innan Marcus mål.

Bojkotta Harcourt Arms!

Tankar, åsikter, reflektioner skickas hit

23 kommentarer:

  1. Jävlar vad psykande.. de är inte bara tv4 och canal + som favoriserar stockholms lagen då.. utan även i london... Cunts

    SvaraRadera
  2. fy fan! Vet hur du känner dig. En liknande situation hände mig härom året då jag var på chartersemester. Inte för att man räknar med att kunna se blåvitt när man åker utomlands. Men när möjligheten finns...

    SvaraRadera
  3. Äh, Luxury.

    När jag bodde i london fanns det på sin höjd ett par internet-caféer som kunde gå med på att man fick höra matchen över radio.

    We used to dream of leaving in a lake....

    SvaraRadera
  4. till anonym 22,15 det var inte länge du bodde i London eller? lämna i en sjö ? living in a lake är det original

    SvaraRadera
  5. anonym:

    Ha ha, my bad.

    Nej, snarare så att jag lyssnade på en skiva med Weakerthans som heter "left, leaving" och då fipplade till det.

    naturlich är det "living".

    SvaraRadera
  6. Har också varit där, om det är det som ligger mittemot svenska kyrkan? Schysst ställe men pissigt att byta match.

    SvaraRadera
  7. Go postal på skitstället nästa gång. Det var tammefan det mest upprörande jag hört.

    SvaraRadera
  8. Var är WM när de verkligen behövs? Storma och bränn ner placet!

    SvaraRadera
  9. Vad fan menar dom med att byta match?
    Borde fan taoch storma dom.

    SvaraRadera
  10. Storma stället!

    SvaraRadera
  11. Barabens väpnade gren fortsätter att sprida sin våldspropaganda, snart kommer chock rubrikerna i Aftonbladet.

    /Lundquist

    SvaraRadera
  12. Det här var inte bra. Brukar själv gå till The Harcourt när det vankas lite större matcher. Tur att jag inte var där i Måndags... Annars så brukar ju de blåvita supportrarna vara i majoritet oavsett vilket motstånd som bjuds. Snacka om att de (Harcourt) biter den största handen dom föder dem. Det tar emot men en bojkott ligger på lut.

    SvaraRadera
  13. Ligger väl en pub någonstans vid Mayfair också som visar allsvenska matcher om jag inte har fel.

    Jag såg matchen mot Mff på The Harcourt när vi förlorade med 2-1. Då var det mycket blåvita där.

    Det gäller att det är många blåvita annars byter de.

    SvaraRadera
  14. något hak som visar i Manchester?

    SvaraRadera
  15. Nån som vet om dom visar blåvitt i florida?

    SvaraRadera
  16. ...eller i Wien?

    SvaraRadera
  17. eller i New York?

    SvaraRadera
  18. You were lucky to have a LAKE! There were a hundred and sixty of us living in a small shoebox in the middle of the road.

    SvaraRadera
  19. Eller i Düsseldorf?

    SvaraRadera
  20. NEJ FY FAN! Det är ju nackskott på sånt där. Jag ska tänka ut en ligisthämnd och publicera mina planer vid senare tidpunkt.

    Själv jobbade jag ensam i baren på en irländsk pub när finalen i irländsk fotboll gick samtidigt som Manchester United - Chelsea. Puben var smockfull, jag sönderstressad och alla utom typ 15 pers var irländare. Det var ett nedrans tjat om att man bara kunde ha ljudet på från en av matcherna. Då jag slog över från den irländska fotbollen till Chelseamatchen (d var kass kvalitet på ljudet)så möttes jag av det värsta ramaskriet jag vart med om, liknande ljud frambringades från den engelska sektionen när jag bytte tillbaka till den irländska fotbollen.

    Men jag kan fan inte fatta hur de kunde låta dig se första halvleken och sedan byta. Det är fanimej SKANDAL!

    Culo

    SvaraRadera
  21. På tal om inget alls, jag såg matchen Wolfsburg-IFK i Stuttgart på ett vanligt ATG ombud, eller va fan de heter där :P

    SvaraRadera
  22. Bajsa på en AIK-flagga och kleta fast den över pubens fönster.

    SvaraRadera
  23. Jag var faktiskt där själv. Jävla svinigt. Fick svepa ölen och rusa över till internetcafét på Edgware Road och lyssna.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.