2007/05/26

Tifo- en gåva från oss supportrar

BLÅVITT TIFO Ultras Göteborg uppmanar till en stor tifoinsamling mot Gais på måndag. De behöver ekonomisk draghjälp från alla blåvita för att kunna genomföra läktararrangemang i samband med matcherna. Med egna ord formulerars det:

Tifo, eller läktararrangemang, är en gåva från oss supportrar till vår kära förening och till vårt lag, när det kommer ut på planen för match. All finansiering kommer från oss blåvita supportrar och vi accepterar inga gåvor från moderföreningen IFK Göteborg.

Vi som står bakom Tifofonden är Ultras Göteborg och Supras, men med våra läktararrangeang vill vi uttrycka alla blåvita supportrars kärlek till Blåvitt. Vi gör tifo för att visa spelare, ledare och styrelse att vi supportrar står bakom dem.

Dock kostar tifo pengar och på senare tid har vi tyvärr skrapat i botten på Tifofondens kassakista. Vi har kunskapen, lokalerna och engagemanget – men i dagsläget inte ekonomin.

Vi ber därför DIG att hjälpa oss. Skänk en krona, en tia eller en tjuga – alla bidrag är välkomna – i våra spänner, så att vi även i fortsättningen kan arrangera tifon av hög kvalité.

Alla de pengar vi får in går oavkortat till läktararrangemang. Vi ber er observera att INGA pengar från Tifofonden används till inköp av rökbomber, bengaliska eldar eller annat som på något sätt kan ge IFK Göteborg böter från SvFF.

Vi tackar för ditt bidrag – för ditt stöd till IFK Göteborg!

- Jimmy Ryberg, Tifofonden.

13 kommentarer:

  1. gött, känns som att tifon börjar ta lite fart, upp till bevis på måndag

    framåt!

    SvaraRadera
  2. Känns som tifona dog ut med LM... Men kul om det tas nya tag.

    SvaraRadera
  3. oj LG ska det ju givetvis vara=)

    SvaraRadera
  4. LM och LG, alla är skyldiga! ;)

    SvaraRadera
  5. jag tömmer alltid myntfacker på plånkan varje match! kanske skulle ha en tifo-fond?

    hoppas på ett fett tifo på måndag!
    -Christian

    SvaraRadera
  6. Blir det något tifo på måndag?

    SvaraRadera
  7. chistian/ ryktas om bänk-tifo på månda...

    SvaraRadera
  8. Tror det redan finns en tifo fond..

    SvaraRadera
  9. Inga rökbomber eller bengaler = Inga pengar från mig.

    SvaraRadera
  10. Re-posta gärna det här.. Viktigt att folk får upp ögonen för tifofonden och vad de står för.

    SvaraRadera
  11. Näst siste anonym

    Ultras och Supras verkar ha förstått, det är lönslöst att bränna bengaler, det gör bara böter och det skriver man också om du orkar läsa och släppa fördomarna för en stund.

    SvaraRadera
  12. Tja, vad är garantierna att det inte kommer smällas av bengaler och rökbomber för dom pengarna då?

    SvaraRadera
  13. Kommer det att samlas in pengar på sittplats också? Det skramlas inte alltid där och då missar man bidrag från många som vill men aldrig får chansen att vara med och hjälpa till. Bara för att folk sitter ner betyder det inte att de inte vill ge pengar.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.