2007/05/23

"Jag är så jävla trött på Gais"- Ja vem fan är inte det?

UNDER GÅRDAKVARNEN Från Gais-hemsidan Grönsvart.com:
"Jag är så jävla trött på GAIS!
...Jepp, efter detta osammanhängade inlägg vet jag bara en sak, GAIS.. betala tillbaka pengar till ALLA som var i Skövde inklusive deras resa. Ni har inte bara förolämpat GAIS som klubb utan även alla supportrar som lever med GAIS 365 dagar om året 24/7."
Vi på Baraben.com undrar lite häpet:
1. Är inte det här ord för ord det slutgiltiga inlägget i debatten "Är inte alla Gaisare medgångsfans"?
2. Borde inte Gaisarna vara mer än vana vid att förlora och ägna sin tid åt att följa tragik och syssla med självplågeri vid det här laget?

Vi Blåvittsupportrar enades nyligen under läktaruppropet LM4. Gais supportrar uppmanar däremot via Gronsvart.com sina grönsvarta bröder att ta till kaos och våld på läktarna:

34 kommentarer:

  1. Ja ja Frankie. Jag kan säga så här: För en gångs skull hade jag kunnat tänka mig ett sammarbete mellan gais och ifks supportrar likt bevara ståplats-tågen back in the days. Men vill ni stå på skitplatser långt ifrån planen utan tak så var så goda.

    SvaraRadera
  2. anonym/ Jo vi Blåvita är nog jätteintresserade av att delta i era fåniga jävla uppmaningar om att:

    "lev jävel, tokstorma på läktaren, köp biljetter på andra sektioner och skapa kaos. Var ständigt ett orosmoment på läktaren."

    Det här är något av det mest korkade och självdestruktiva jag har läst från supportrar i Göteborg. Vad fan skulle det finnas för nytta i att uppmana till sådant här apbeteende? Tror ni att ni får respekt genom detta? Att ni blir "tilldelade" er bättre platser så här? Att ni blir tagna på allvar?

    Urbota korkat är vad det är, inte mer inte mindre.

    SvaraRadera
  3. Haha Gaisare har aldrig varit en smart ras.

    Hej ÖIS

    SvaraRadera
  4. Kolla detta då:
    Bojkotta Gais!

    Gaisare vill bojkotta Gais. Göööt.

    SvaraRadera
  5. lev jävel, tokstorma på läktaren, köp biljetter på andra sektioner och skapa kaos. Var ständigt ett orosmoment på läktaren."
    Det uppropet var f-n i mig det dummaste jag sett på länge.

    SvaraRadera
  6. vad är gais för nåt?

    SvaraRadera
  7. monty_burns/ En allvarlig kronisk sjukdom som man kan få om man har på sig skinnvästen för länge.

    SvaraRadera
  8. va trodde ni då? de e väl från Götet... hahaha

    SvaraRadera
  9. "Kolla detta då:
    Bojkotta Gais!

    Gaisare vill bojkotta Gais. Göööt."

    Stor humor... Bojkott är väl precis vad dom sysslat med sedan dom kom upp. 2000 på ullevi......... de e la gais.... eller något.

    SvaraRadera
  10. [AIK-bloggaren Knutsgård är ej välkommen på Baraben.]

    SvaraRadera
  11. Hur fan kan man anse att "skapa kaos" och "tokstorma på läktaren" kan vara saker som "återtar läktarkulturen"?

    Det är fullständig idioti och går rakt emot det som är idén med vårt LM4. En direkt provokation mot vår idé om kamratskap och sammanhållning skulle man kunna säga.

    SvaraRadera
  12. Vad består erat "läktaruppror LM4" i..?

    Vad gör ni uppror emot....liksom?

    SvaraRadera
  13. Upprop. UppROP.

    SvaraRadera
  14. LM4, känns mest som rövslickeri nu när IFK har media på sig i skattehärvan. Sen är väl knappast texten ett upprop och när blev IFK-klacken myspys?

    SvaraRadera
  15. Anonym said...

    LM4, känns mest som rövslickeri nu när IFK har media på sig i skattehärvan. Sen är väl knappast texten ett upprop och när blev IFK-klacken myspys?

    23/5/07 21:27


    Jo det är rövslickeri, MOT VEM? Att vi enas på våra läktare och får olika grupper, individer och strömningar att dra åt samma håll är knappast ett rövslickeri som den anonyma gajsarpajsaren försöker få det till, för vem skulle det gynna mer än oss själva? Vi gynnas av att bete oss som folk och koncentrera vår kraft på verbalt stöd för Blåvitt.

    SvaraRadera
  16. Fiskrensföreningen förvånar ingen längre....

    SvaraRadera
  17. Uppgifterna/ryktena om att gajs "fifflar" med publiksiffrorna bekräftades i går av ingen mindre än supporterpolis Bohlin. Tydligen skall det ha varit runt 2000 gajsare hemma mot Kalmar.

    SvaraRadera
  18. Till skillnad från er gråvita lever och andas vi GAISare fotboll. Ni har helt enkelt inte den fotbollskultur vi har.

    SvaraRadera
  19. monty burns/
    Jag får säga som farsan min sade när jag som liten kolt frågade honom vad gais var för något.
    Gais det är en pissekur i stan.

    SvaraRadera
  20. Anonym said...

    Till skillnad från er gråvita lever och andas vi GAISare fotboll. Ni har helt enkelt inte den fotbollskultur vi har.

    23/5/07 22:11


    2000 pers på läktarna och supportergrupper som uppmanar till upplopp. Jävla fin kultur, påminner en hel del om den germanska stamkulturen från 7000 år före kristus. De levde i jordhålor, gör ni det med? Intressant kultur är ni i alla fall, ni 2000 stackare.

    SvaraRadera
  21. nu kommer väl alla kärringar här inne gå i taket... men jag förstår gaisarnas frustration om man går in å läser vf dem uppmanar till det dem gör.. tycker vi från blåvits sida ska gå tillbaka till GHI eller va sektionerna heter där vi alltid stått.. allting är bättre... men nejdå. nu ska vi sitta som små söta rövslickare medans ifk tar ut mer och mer makt över oss supportrar!

    SvaraRadera
  22. Anonym 23:13/ Fast nu var det väl i princip så att det var vi supportrar som valde LM. Har för mig att det var det populäraste alternativet i en sån där kul internetenkät som Änglarna(?) gjorde förra året. Visst är akustiken totalt obefintlig där, men i hur många matcher ska det behövas egentligen (två, tre)? Då väljer jag faktiskt att ha en mycket bättre sikt och en något lägre klackvolym.

    SvaraRadera
  23. Oj, nu har jag läst de heliga "4 punkterna" som är grunden för LM4.
    Har nog inte läst värre floskelsamling tidigare, fullständigt menlöst dravel enligt min mening. Låt oss dissekera skiten.

    Punkt 1:
    "Vi supportrar skall behandlas med värdighet av vakter och polis. Vi är inte potentiella brottslingar bara för att vi stödjer ett fotbollslag. Om vi tvunget skall ha säkerhetsvakter på våra arenor så är en förutsättning att de har relevant och tillräcklig utbildning."

    Jaha? Vad görs konkret för att detta ska uppnås?

    Punkt 2:
    "Klackens eget väsen måste näras av dess egna folk. Fritt från utomstående destruktiv inverkan från moderföreningen, sponsorer eller andra intressenter. Vi i LM4 uppmanar alla att bli medlemmar i IFK Göteborg. Vi supportrar skall påverka dem, inte tvärtom."

    Ni mjäkiga varelser tycker alltså inte att ni blivit utsatta för destruktiv inverkan, av er förening, när de placerar er på en av de sämsta sektionerna på hela, stora jävla Ullevi? Har inte föreningen då i högsta grad påverkat er?

    Punkt 3:
    Arrangören skall ta sitt ansvar vad gäller prissättning och kvalité. Idag är höjningar av biljettpriser, särskilt hos gästande lags supportrar satt i system. Speciellt när trycket på biljetter är högt. Dessutom är det vanligt med stora brister i säkerhetsanordningar och faciliteter. Detta är att utnyttja fotbollens eldsjälar."

    Ja, det är ju för fan just detta som gör gaisarna förbannade och upproriska!! Vad gör LM4 för att förändra detta?

    Punkt 4:
    "Blåvitt är vår passion och de som spelar i en tröja prydd av Kamratföreningens emblem är priviligerade på ett sätt som är få förunnat. Det är ett förtroende mer än ett arbete. Det förpliktigar. Vi kräver inte att de vinner, men att de försöker."

    Återigen. Jaha? På vilket sätt jobbar ni för detta? Är inte detta något som varenda supporter från divison 5 upp till allsvenskan anser om spelarna i sitt lag?

    Nä, det kanske passar er att lösa problem med att göra en Friggebo, d.v.s. stå på LM och ta varandra i händerna när ni sjunger "-We shall overcome...."

    Vi gaisare är mer framåt än så!

    SvaraRadera
  24. Ni mjäkiga varelser tycker alltså inte att ni blivit utsatta för destruktiv inverkan, av er förening, när de placerar er på en av de sämsta sektionerna på hela, stora jävla Ullevi? Har inte föreningen då i högsta grad påverkat er?

    Så att stå på långsidan därnere är katastrof enligt dig? Det är ju för fan ni som vill ha ståplatser på nedre långsidan på nya arenan med ditt jävla retard! GHI med 200 meter till planen, där såg vi inte ett skit och flyttades till långsidan efter högljudda krav från oss supportrar. Skaffa lite information om hur det ligger till innan du uttalar dig.

    Sen fyller du på med:
    "Vi gaisare är mer framåt än så!"

    Ja riktigt framåt är ni:

    "lev jävel, tokstorma på läktaren, köp biljetter på andra sektioner och skapa kaos. Var ständigt ett orosmoment på läktaren."

    Fan va framåt. Cro magnon människans ursprungsnamn: Gaisaren.

    Feldgrau/ Han som du svarar på är ju uppenbarligen Gaisare, det skiner ju igenom. Dessutom väldigt ung "stått på GHI alltid". Haha, det är ett nytt påpund att flytta dit din pajas.

    SvaraRadera
  25. Jaha! :-)

    Nu såg jag att det fanns en LM4-butik. Då förstår man ju vad allt går ut på! Dinero-dolares-pesetas!
    79:- för ett 5-pack med knappar? Inköpskostnad 13:-?

    *gapskrattar*

    Att gå runt i en munkjacka (á 400:-)med den "häftiga" och trotsiga loggan, kan man bli mer looser?

    SvaraRadera
  26. Att gå runt i en munkjacka (á 400:-)med den "häftiga" och trotsiga loggan, kan man bli mer looser?

    Kanske om man inte kan stava till loser?

    SvaraRadera
  27. Nej men helt ärligt. Det är väl KALAS att ni trivs så bra på LM! Det är ju inget konstigt med att supportrarna får arenans sämsta platser!

    Sex år skall han ha det jävla kräket, Selakovic.

    SvaraRadera
  28. Vad många bittra gaisare det finns..
    Motgångar på plan, taskig ekonomi, och publiken sviker som vanligt.

    Ofattbart att supportrarna går emot klubben, och ber andra att leva loppan på arenan. Helt galet.
    Det kan faktiskt vara det mest puckade jag någonsin har hört i fotbollskretsar.

    Ärligt talat, konstruktiv kritik i all ära, men detta?

    Och sen att ni gajsare har synpunker på LM4. LM4 är skapt för att svetsa samman olika grupper av supportrar för en bättre stämning på läktaren och för ett unionellt stöd till Blåvitt.
    Jämnför gärna det och ta dig en tankeställare med läktarkravaller och bojkott i den andra vågskålen.

    Ni håller på fel lag,
    as simple as that.

    // Henke

    SvaraRadera
  29. Det är så underbart att vara ängel. Finns det något annat lag som berör mer? Nej, och beviset finns här och på många andra blåvita forum dit så många efterblivna pajsare kommer.

    SvaraRadera
  30. Ja, herregud...alkoholisterna öveträffar sig själva den här gången!
    HATA GAIS!

    SvaraRadera
  31. Det roliga med denna bloggen är att minst var tionde inlägg, debatt & text handlar om lillebror GAIS.

    Att ni sedan sjunger & tatuerar in hata GAIS, säger det mesta om er.

    Barabens souvenirshop håller ju för fan samma standard som GAIS officiella. Dags att sluta designa själv, FRANKIE?

    Trots detta skitsnack, en relativt rolig blogg!

    SvaraRadera
  32. skinväst å träsko eksem i hjärnan kallar jag det!

    SvaraRadera
  33. Stöd GA&IS, köp en Faktum!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.