2007/05/25

Ett gott skratt i rättegångsmörkret...

Det är aldrig roligt att se blåvitt förlora. Men att åka på bortamatcher är alltid en upplevelse, hur det än går. Även de konstigaste händelser kan vara de som gör att du aldrig glömmer en bortaresa.

Otroligt glada över det massiva stöd vi änglar visade våra spelare, men klart besvikna över resultatet vandrade vi mot vår bil, parkerad en bra bit från Borås Arena. Tidigare på dagen hade vi med ett leende noterat ett och annat långfinger från Boråsare på väg till matchen.

När vi nu efter matchen går längs gatan sticker en tant ut huvudet från ett fönster på andra våningen och sjunger i väldigt retsam ton "Heeeja Elfsborg" efter oss. Uppenbart nöjd med att ha fångat vår uppmärksamhet tittar hon glatt ner på oss och möts av våra mindre glada blickar. Hon har naturligtvis inte varit på matchen, men är väl medveten om resultatet. Klart man blir lite irriterad. Det är uppenbart att hon söker en reaktion från oss. Med oss har vi en av de mest blåvita supportrar du kan tänka dig. Han skulle aldrig göra en fluga förnär, men det här tänker han bara inte tåla. Han har surnat till rejält och nöjer sig inte med en sur blick mot retstickan i fönstret. I stället hojtar han ilsket: "In med dig kärringjävel, nu kommer vi!!!"

Naturligtvis skulle vi aldrig i livet göra något sådant. Tanten tystnar snabbt som ögat och försvinner lika snabbt in i lägenheten och stänger fönstret. Vi andra blir stående knäpptysta på gatan. "Vad sa han?". Ett långt och ljudligt gapskratt ekar nu längs Borås gator och vi andra vrider oss av skratt.

-"Allvarligt talat, vad tänkte du på?".
-"Jag vet inte"

Matchen kommer vi inte att minnas länge. Stämningen och stödet från oss på läktaren kommer vi minnas desto längre. Men den kommentaren kommer vi aldrig glömma. Skratten höll i sig hela vägen tillbaka till Götet och fortsätter med all säkerhet på derbyt på måndag.

7 kommentarer:

  1. Skulle aldrig kunan förmå mig själv att säga något hånfullt till en motståndarsupporter efter att vi vunnit. Är medveten om hur jävla illa jag mår efter en förlust och hånfullheter är verkligen något som man klarar sig utan i det läget. Supportar är vi alla, om än av olika lag.

    SvaraRadera
  2. Fuck, that shit!

    När hela gänget, brorsan och undertecknad var i Halmstad 2-3 år sedan (episoden med rökbomben)förlorade vi där med. Efter matchen, när ett par ungar i bil åker förbi våra IFK-tröjor skrattar de och retas. Min reaktion? Jag applåderade dem. Deras reaktion? De slutade tvärt och tittade skamset på varandra...

    I och för sig, fuck tanten för att vara tyken, men, för fan, något måtta!!!

    SvaraRadera
  3. "In med dig kärringjävel, för nu kommer vi" Så jädra klockrent!

    SvaraRadera
  4. HAHA ! Fan vad skoj!

    SvaraRadera
  5. Tja det här var något av det roligaste jag hört.

    SvaraRadera
  6. håller me brockman.. ser jag en riktig jävla ledsen motståndarsupporter så säger man inget, man ser ju sig själv efter jobbiga förluster....fast den där ellos kärringen va ju ingen supporter

    SvaraRadera
  7. Jag fick fan också skrika åt den kärringjäveln, fast det blev mer nått i still med "Kom ner och säg det om du vågar"

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.