2007/04/23

Startelvan: Berg och Sella får fortsatt förtroende!

BP BORTA Inför Brommapojkarna-IFK Göteborg på Stockholms Stadion (19:00 ikväll) så stötte Baraben.com:s utsända på plats i huvudstaden nyss på IFK Göteborgs spelartrupp. Efter lite journalistiskt detektivarbete avslöjade ett par av spelarna kvällens startelva.

Barabens gäng fick reda på att Blåvitt ikväll mönstrar exakt samma startelva som senast i hemmaförlusten mot AIK!

Om ingen skadar sig fram till match startar Blåvitt med följande elva:

---------------Bengan-----------------
Adam J, Bjärsmyr, Sigurdsson, Hjalmar
J. Berg, Alexandersson, Pontus, Vasquez
-----------M. Berg, Selakovic----------

14 kommentarer:

  1. Marcus Berg kommer överleva oss alla...

    SvaraRadera
  2. Tröttsamt att man inte förändrar när det inte fungerar, inte minst för att sända ut signaler om att man inte är nöjda.

    SvaraRadera
  3. Inga större överraskningar

    SvaraRadera
  4. Vad har de att välja emellan? En notorisk inhoppare, en div2-spelare, en föredetta skyttekung och en talang som aldrig blommar ut.

    Det blir änna pest eller kolera av alltihop.

    Sen så tycker jag å andra sidan inte att det är anfallet som är anmärkningsvärt man inte ändrar i. Mittfältets oförmåga att delta i spelet är än mer alarmerande. Men även där finns det inte så mycket att välja mellan, TO och Eldin är skadade och starta med Jakob känns änna lite taskigt mot en 16-åring. Skulle vara Bastian och Gustav då, men håller de verkligen allsvensk klass?

    Truppen är allt annat än bred i år. Vilken spelare som helst från Pååls korplag hade spetsat truppen.

    SvaraRadera
  5. Varför ändra på ett vinnande koncept?

    SvaraRadera
  6. Vad har de att välja emellan? En notorisk inhoppare, en div2-spelare, en föredetta skyttekung och en talang som aldrig blommar ut.

    Innan säsongen hette det:
    En oslipad diamant (Ranegié)
    En pånyttfödd skyttekung (Sella)
    Sveriges största anfallstalang (M Berg)
    Allsvenskans bästa boxspelare/killer (Wallerstedt)

    Kom igen nu... lite sans och balans gubbar. Vi är inte bättre än 8-13 plats, dags för Håkan att stämpla in från semestern.

    SvaraRadera
  7. de mönstrar sitt starkaste lag...vad annat att göra? Som "anonym sa" mittfältet måste höja sig betydligt men det är nog rätt gubbar att satsa på. Tre poäng ikväll, vi vinner med 1-0 och marcus berg göt målet.

    SvaraRadera
  8. Kurt Olsson: Äh, man får la vara lite pessimistisk?! Då smakar ju segern med 5-0 mot BP ännu sötare! :)

    Och sen så håller jag med om att jag överdrev om anfallet. Sanningen ligger nånstans däremellan du och jag skrev. Skall vi värva någonstans är det inte i anfallet. Får de rimliga bollar att jobba med så håller de OK allsvensk klass. Det är mittfältet som behöver förstärkas - det är där vi inte vinner matcher. Anfallarna kan inte trolla med knäna.

    SvaraRadera
  9. Ge Ranegie mer tid i denna match istället för Berg.. låt Berg kliva av i 55e..

    SvaraRadera
  10. Sätt till spelarmaterialet som är friska så startar de med helt rätt starta elva, ge Marcus lite att jobba på så blir han den nästa Allbäck!

    SvaraRadera
  11. Skicka hem hjalmar nu för helvete! katastrof varje jävla match

    SvaraRadera
  12. Ja, jag håller med.

    Marcus Berg kan bli hur bra som helst! Växer han till sig lite, och tar för sig lite mer i närkamper osv, så kommer han att bli riktigt riktigt bra. Och så gjorde han mål idag.

    Hjalmar.
    Ärligt talat.
    Han är en säkerhetsrisk, och jag är inte det minsta ironisk. Han schablar alltid till det, i detta fallet får han ta på sig reduseringsmålet.

    Gustav Svensson nästa match?

    SvaraRadera
  13. sella står det för sälg han eller

    SvaraRadera
  14. Innan jag vill lasta Hjalmar för baklängesmålet vill jag veta ifall någon hojtar till honom att göra det han gjorde. Skriker Bengan att han vill ha bollen, så är det Bengan som får ta på sig målet.

    I övrigt tycker jag Hjalmar inte var sämre än någon annan. Bortsett målet är han ändå hyggligt stabil. Han skulle visserligen kunna vara mer offensiv, men jag anser att en ytterbacks främsta uppgift är att hålla tätt bakåt och det tycker jag han sköter OK.

    Då tycker jag Wernblooms konstanta felpass är en betydligt större säkerhetsrisk än vad Hjalmar någonsin blir. Hur många kontringar fick vi inte emot oss igår när PW lagt en enkel pass rätt i gapet på en brommapojk?

    Säkra upp mittfältet innan man ens funderar på att göra nånting åt vänsterbacken!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.