2007/04/25

Lika som bär: Wacko-edition

Vad har hänt med José Shaffer?

10 kommentarer:

  1. Messi i all ära, men är ändå inte Shaffer den nya Maradona? "Puta Madre" i debuten är redan en klassiker och ryser redan när jag tänker på hur Shaffer till hösten får Hysén och AJ att framstå som patetiska i jämförelse... Kanske ska sluta drömma nu.

    Fan vad jag vill se Shaffer ist för Hjalmar mot HBK på måndag. Hjalmar har varit riktigt dålig hittils och hoppas verkligen Rehn å co vågar testa José.

    SvaraRadera
  2. in med han vafan!..han kan ju inte va värre än Hjalle..

    SvaraRadera
  3. Det är väldigt underligt att han inte ens får plats i truppen mot Ängelholm imorgon kan man tycka.

    SvaraRadera
  4. Grym värvning.
    Jag vet, vi behöver en vänsterfot som kan vara med på träningarna, låt oss hämta en kille från andra sida jordklotet!
    Vem är ansvarig för värvningen av Shaffer?

    Och till er som förespråkar att han ska spela i en startelva i Blåvitt, vilket planet befinner ni er på?

    SvaraRadera
  5. Håller med alla föregående (utom Mathias).

    Shaffer har ett driv i steget som påminner om Blomqvist. Han har större potential än någon annan vänsterfotad i truppen anser jag. Vasquez inräknad.

    SvaraRadera
  6. Shaffer är värdelös!

    SvaraRadera
  7. Shaffer har kanske inte varit så lyckad det lilla han har fått vara med? Men jag vill se mer av honom. Det känns som det finns potential i killen. Vissa spelare får förtroende utan att vara bra gång på gång. Vissa hamnar i frysboxen. Shaffer var inte bra i slutet på säsongen. Det fanns mycket brister i det han gjorde. Samtidigt var hela laget i en djup svacka. Är ju inte lätt att komma in och vara dominant i ett lag som inte fungerar. Tycker det vore ett ypperligt tillfälle att ge han chansen i cupen. Och är han för dålig defensivt får man låta han få chansen på vänster mittfält istället. Som någon sa: Han har ett driv i steget och större potential en någon annan vänsterfotad i truppen. Låt killen få chansen.

    SvaraRadera
  8. Kanske dags att värva Brolin när vi ändå är igång.. Fan ta de ansvariga för alla pseudo-värvningar.

    SvaraRadera
  9. Har aldrig tidigare kritiserat Hjalle, utan har tålmodigt intalat mig att han har potential och att den dagen han slutar slå groteska felpass och tappa bollen varje gång han hamnar under press så blir han grym. Har nu insett att den dagen ALDRIG kommer. In med Joséför tusan. Hur kan, det som någon sa, bli sämre?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.