2007/03/29

Liverapport IFK-Bryne!

IFK GÖTEBORG - BRYNE 3-0

Matchen är slut. Barabens Kent Brockman liverapporterade från Backavallen där Blåvitt komfortabelt slog norska Bryne med 3-0 (3-0). IFK Göteborg fortsatte att dominera på försäsongen, förvisso mot svagt motstånd. Stefan Selakovic vilade, Niclas Alexandersson var borta på grund av EM-kvalet igår och i deras frånvaro var de dominanta spelarna Jonathan Berg och Pontus Wernbloom.

Målskyttar:
1-0 Pontus Wernbloom, minut 17
2-0 Jonas Wallerstedt, minut 22
3-0 Bastian Andersson, minut 35


4 kommentarer:

  1. Bra jobbat grabbar med rapporten för er som inte var på plats. Vi som var på plats i solen kan inte annat än underkänna motståndarnas kompetens i att spela fotboll och även glädjas åt Bastians rökare rakt upp i krysset!

    SvaraRadera
  2. Var inte på matchen.

    Vi har ju haft problem med lag som backat tillbacka med säckförsvar tidigare. Är det tillfälligheter som gör att vi lyckas göra mål i denna matchen eller är vi helt enkelt bättre på att luckra upp motståndarförsvaret?

    SvaraRadera
  3. Tack till Kent Brockman för rapporteringen. Alla dylika initiativ uppskattas av oss som befinner oss 7000 km från händelsernas centrum.

    SvaraRadera
  4. Tack för matchrapporten baraben!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.