2007/03/29

I skuggan av A-landslaget - JJ visar framfötterna...

LANDSLAG P90 spelade idag match i em-kvalet mot Spanien. Jakob Johansson spelade från start som en central pjäs i Sveriges 4-3-3 anfall, och tackade för förtroendet genom att göra 1-0 för Sverige i den femtonde minuten. Detta hjälpte dock inte, då Spanien gick ikapp och vann matchen med 3-1. Sverige är nu ohjälpligt sist i gruppen och har ingen chans att gå vidare till slutspelet i Belgien 2-17 maj.



6 kommentarer:

  1. JJ goes afro...

    SvaraRadera
  2. Är det Pascal Simpson på lagbilden?

    SvaraRadera
  3. Otäck liten Hitler-sidbena på den sittande brodern i mitten av bilden.

    SvaraRadera
  4. Hahaha vad gör Pascal Simpson som tränare för dem???

    SvaraRadera
  5. Bilden är från den så kallade framtidsfajten, där de bästa talangerna från div. 1 spelade mot de bästa talangerna från div. 2. Även DVMFT var med som gästtränare för nåt av lagen.

    JJ gjorde för övrigt ett mål på bicykleta i den matchen.

    SvaraRadera
  6. Ser ju ganska tungt ut för våra landslag? U21 landslaget med för övrigt en del Blåvita inslag fick väl stryk mot Malta med 2-1. Känns väl sådär inför framtiden? Och A-landslaget igår mot Nordirland. Bedrövlig match att se. Och ett bedrövligt resultat. Planen var ju inte bra. Men visst borde man kunna kräva mer spelmässigt? Fruktansvärt dåligt tempo och mängder med slarviga pass.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.