2007/03/27

City Göteborg sätter press på GP i IFK-bevakningen!

ALLSVENSKAN 11 DAGAR KVAR Tidigare i veckan lyfte vi diskussionen kring machoidealen inom fotbollen. Fotbollsspelarna själva är inte sena att säga sitt i den infekterade debatten, här hittat av HBK-bloggen i form av Halmias Afrin Shulemaja...

Från fotbollskanalen.se i morse:
"Till slut förlängde Dusan Djuric kontraktet till 2088. Kanske i utbyte mot att få flytta vid ett visst pris?"
Man redigerade dock snabbt det hela till 2008, men visst undrade man om inte Olof Lundh var sugen på att "avslöja Halmstads 80-åriga superchocksatsning"...

Baraben.com har under en längre tid oroat sig för vad som ska hända med trendmaffian i truppen nu när dess okrönte ledare Oscar Wendt inte längre finns kvar som gängets lekkamrat. Lite oväntat har nu Ragnar "Ragnarök" sugits med i det unga trendriktiga gänget i truppen som precis som tidigare har bröderna Berg som kärna och company Wernbloom/Bjärsa som hangarounds. Gänget syns på en allmän plats, uteservering eller nattklubb nära dig...

I medierna sätter Bonniersägda City Göteborg press på GP i Blåvittbevakningen. Först hade man stenkoll på Mourad-affären, man har följt Blåvita träningar, låtit fylle-Ralf analysera laget och rapporterat oerhört smakfullt från träningsmatcherna med Öis-rapporteringen av Henrik Leman som grädden på moset. Lemans liknelse mellan Blåvitt och Barcelona kom lägligt när Mats Härd samma dag totalsågade Blåvitt från spel till supportrarnas klädsel. Idag är City före storebrorsan GT på nyheten kring skadeläget i Blåvitt och samtidigt verkar GP ha hamnat i någon typ av bred radioskugga. När Balkander dragit på landslagsläger alternativt varit pappaledig så verkar övriga GP inte ha koll på, eller mer troligt- bry sig om vad IFK Göteborg sysslar med.

Dock har man stenkoll på att: "18.00: Gais testar albansk landslagspelare"...

För övrigt fick jag en uppenbarelse idag. Jag råkade vara på stan med ett par vänner när det liksom från ingenstans, det är svårt att förklara, gick upp för mig att vi vinner det här. Vi kommer på slutet, det är jag alldeles övertygad om. IFK Göteborg vinner SM-guld i höst. De andra lagen har ju inga ledare, det finns inget hos dem som kan ro det hela i land. Våra motståndare är ju så bleka, jag tycker nästan synd om dem. Vi kanske borde erbjuda dem att bli våra farmarlag, AIK och Malmö, de kommer ju inte kunna få några topplaceringar annars. Men det känns bra, det känns som att vi vinner i höst.

6 kommentarer:

  1. Tråkigt nog är det svårt att få tag på City jämfört med tråkmetro och miniversionen av AB.

    SvaraRadera
  2. Just nu vill jag bara ha en riktigt bra start för EN gång skull. 4-0 vinst på Tjångavallen, Sella gör två, Berg ett o undrar om inte Ölme köttar ta mig fan in ett. Det hade vart så jäkla skönt!!!

    SvaraRadera
  3. Det sista stycket är ju genialiskt. Visst var han svår att inte bry sig om den store ordföranden? Man var ju bara tvungen att tycka något om det hela, oftast med en slags hatkärlek för han är ju sanslöst arrogant men en oerhört smart ledare.

    SvaraRadera
  4. hahahaha, men frankie efter görans "vision" så gick det ju åt helvete för hans "lag", tänk på det!

    SvaraRadera
  5. Härligt Frankie! Måste kännas oerhört skönt att känna att Blåvitt tar det i år? Och du är ju inte ensam om den känslan. Ludovic med flera har ju tippat Blåvitt som etta. Och jag måste ju säga att min personliga känsla från totalt fiasko har ju ändrats markant efter 2 matcher med 0 insläppta mål och hela 9 gjorda. Det finns hopp igen och man känner sig glad och förväntansfull inför säsongen. Känslan är väl inte att vi vinner riktigt ännu. Men jag har en positiv känsla och tro att vi skall kunna vara med i toppen om inte nyckelspelare drabbas av skador och de yngre spelarna inte hamnar i allt för stora svackor. Sella har ju börjat ösa in mål som man från början hade hoppats. Men jag hade gärna sett att riskkapitalbolaget hade värvat någon riktigt intressant spelare med spetskompitens. Helst en innermittfältare med teknik, bra passningar och ett giftigt skott. En spelfördelare av hög allsvensk klass helt enkelt. En Totti eller Lampard på allsvensk nivå. Någon som kan avgöra matcher på egen hand när dom står och väger. Då skulle jag också sätta Blåvitt högst upp. Men Blåvitt är på gång helt klart!

    SvaraRadera
  6. Hudds & Larz/ Hade ni tittat på den så omdiskuterade dokumentärserien om Göran Persson hade ni fattat att Frankie skämtar om den. Göran Persson får en "vision" en dag och säger ordagrannt om att sossarna ska vinna valet som det sägs om Blåvitt och guld här. Dryper av torr humor här.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.