2007/02/20

En trojansk-Göteborgsk häst

SILLY SEASON Efter Håkan Milds avslöjande om det kinesiska intresset för George Mourad kan vi på Baraben.com idag avslöja att kommunen blandat sig i affären.
- Mourad ska skeppas på restaurangpråmen till Kina, säger en anonym källa.

Tydligen anser Göteborgs kommun att det är dags att slå två flugor i en smäll, ägaren av den berömda kinesiska restaurangbåten är skyldig Göteborgs Stad över 100 000 kronor i hamnavgifter och underhållsarbete. Så när det gick upp för kommunen att Mourad kan vara på väg till Kina så erbjöd man direkt möjligheten att frakta drakpråmen till Kina med Mourad gömd inuti den som en Trojansk-Göteborgsk häst.

Kommunen räknar med att ge pråmägarna en otrevlig överraskning när Mourad flyger ut som en oljad blixt då det vankas ekonomisk förhandling. George ska få 40 procent av den summa han driver in av skulden men redan nu spekuleras det i att George på eget initiativ kommer att begära ut det tredubbla av vad pråmägarna faktiskt är skyldiga Göteborgs kommun...

16 kommentarer:

  1. Någon som kollat in alltid blåvitts matchbilder på svenska fans? Ölme har lärt sig något av Shaffer tror jag.

    SvaraRadera
  2. Strålande =)

    SvaraRadera
  3. Frankie, är du medveten om att någon pajas tagit www.baraben.se?
    baraben.se är parkerad hos Loopia.

    SvaraRadera
  4. Hahaha klockrent, bland det roligaste jag läst här faktiskt. :-)

    SvaraRadera
  5. Mitt i prick =) /S

    SvaraRadera
  6. synd att den blir bortbogserad. var gött att sitta där på sommrarna och riskera livet med en lunchbuffé samtidigt som man hade första parkett då gais-terrorister och spårvagnar höll på att gå igenom bron.

    SvaraRadera
  7. androvic/ Ja det är väl någon copycat som vill vara som oss antar jag, eller som tror att vi kan komma att vilja köpa den domänen i framtiden...

    SvaraRadera
  8. Skicka Baraben-mobben på dem!

    SvaraRadera
  9. Trojanskt med litet "t" och göteborgskt med stort "g". Udda stavning av någon som kallar sig journalist. Inte vidare konsekvent i alla fall.

    /Mackan

    SvaraRadera
  10. Låt stellham sköta dessa skämt. Blir tyvärr bara ett litet skratt och inget I will fucking die if I don't get air-flabb. =)

    SvaraRadera
  11. Mackan/ Göteborgskt stavas alltid med versal och alla andra nationer med gemen, det hade du förstått om du varit Göteborgare.

    SvaraRadera
  12. Johannes/ Buhuhu, den förskräckliga terrorbloggen Baraben sätter Mourad ur balans. Skriver man inte på för Blåvitt för att man inte är nöjd med att få dubbel lön utan vill ha mer än så ska man ha sig en skopa med kritik.

    Och ser man den här artikeln specifikt som för mycket bör man nogh omvärdera sin roll som läsare av den här sidan, för mycket hårdare pungsparkar mot Blåvita lär komma framöver om sådant här profitbegär upprepar sig.

    SvaraRadera
  13. hahaha bästa på länge, tack för lite intelligent humor!

    SvaraRadera
  14. Tycker detta var grymt rolig läsning. Sen fattar jag inte varför det alltid skall vara massa snubbar som klagar på stavning och liknande? Varför all denna pajkastning fram och tillbaka? Huvudsaken är väl att man fattar vad som står? Och spelar man fotboll i allsvenskan får man väl räkna med att få lite kritik ibland? Är det så konstigt att vi har olika åsikter om Mourad som spelare eller hans beteende angående kontraktsfrågan?

    Det bästa vore ju att han bet ihop och skrev på kontraktet. Om han nu är så bra som han själv tycker kommer han att få chansen i en större klubb i en större liga med bättre betalt. Men då måste han ju visa upp mer på planen? Tillgång och efterfrågan styr. Och som jag förstått det så har ju ingen annan klubb visat något intresse för Mourad? Just nu tycker jag att Mourad tar upp alldeles för mycket dålig energi och fokus kring Blåvitt.

    SvaraRadera
  15. hahahahahaha kan inte vi köpa den där pråmen och ersätta hoppborgen med den? ;)

    SvaraRadera
  16. hahaha....garvar. skicka med honom lite proviant och ex-antal hårvaxburkar/pannband så klarar han färden till Kina galant.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.