2007/02/14

Avd: "Koll på läget"...

"Det finns inget allsvenskt lag som har konstgräs på sin arena så som vi har."

(Göran Lohne, Elfsborgs marknadsavdelning)

14 kommentarer:

  1. Ok?

    Det finns nog en hel del bönder som håller på oss också. Förstår inte vad det är för fel med att vara bonde.

    Samma sak när man kallar Ishizaki för "Solnatattare". Romer kallas de, tidigare zigenare. Fast "Solnarom" kanske inte klingar lika elakt?

    Älska Blåvitt, skit i andra!

    SvaraRadera
  2. Skön Läsning!

    SvaraRadera
  3. Varifrån kom idén?

    - Från mitt bakhuvud, säger Göran Lohne på Elfsborgs marknadsavdelning.


    Härligt att alla de Engelska Premiership, Division 1 och Division 2 lag som haft direktsända matcher, träningsmatcher och arrangemang över både stream som radio och annat inte verkar existera. Boråsarens bakhuvud är nämligen idéns moder, härligt!

    SvaraRadera
  4. Sluta sura nu Frankie!
    Bara att erkänna:

    Elfsborg har lyckats köpa nya bra spelare med riskkapital i botten.

    Elfsborg har byggt sin egen arena

    Elfsborg blev Svenska mästare förra året.

    Elfsborg har behållt sitt lag från förra året och bygger på med nya stora värvningar


    Blåvitt har en stolt historia och en intressant satsning på egna produkter framöver, men har i övrigt ALLT att bevisa framöver.

    /Moderat så klart

    SvaraRadera
  5. ha ha, ja lite humor att Elfsborg "kom på" att sända matcher på webben. Men allvarligt vore detta någonting för blåvit. Men har inte detta vart uppe på olika forum i ungefär 6 års tid?

    SvaraRadera
  6. Det finns ju andra lag som redan har ALLSVENSKA matcher på webben, dock inte live. Alltid trevligt att kunna kolla på t.ex. Blåvitt-Djurgården nu i abstinensens tider.

    /Lundquist

    SvaraRadera
  7. Var det inte vi som hade mindervärdeskomplex gentemot er?

    Fiskarna är frånkörda. Och det av en traktor.

    SvaraRadera
  8. Ville bara säga till tidigare "anonymous" att Romer (el. zigenar), ej skall förväxlas med "tattare". Romers ursprung är omtvistat, antagigen utvandrade de från nuvarande Indien för över tusen år sedan. Romer är en folkgrupp, "tattare" är en benämning på "resande" i Sverige.I.o.f är även romer resande, men man skall ej blanda ihop en folkgrupp med en lång historia och det mer defusa ordet "tattare" som innefattade allehanda resande (t.ex. vissa "knallar").

    SvaraRadera
  9. Det viktiga i artikeln är inte gräset utan att Elfsborg har en marknadsavdelning som iallafall försöker tänka ett steg längre till skillnad från vår egen som verkar sitta suga på tummen dagarna i ända......

    SvaraRadera
  10. Ni har ingen marknadsavdelning över huvud taget. Den ni hade har ni sålt/släppt till IMG som nu sköter försäljningen. Men det finns visst inget avtal ännu, bara en muntlig överenskommelse om att skriva ett avtal, eller hur ?

    Vi kanske inte är bäst i världen eller först med web-sändning, men vi tycker att det är kul att även IFK-fans fick chansen att se på Elfsborg via Web-TV. Kanske ni borde ta efter om man skall ha chansen att se någon fotboll från Göteborg, för på er arena, Nya Ullevi lär man ju inte se något utan kikare.

    SvaraRadera
  11. ...men just det. Vi spelar ju våra matcher på en skokartong och vinner bara på grund av att vi har för slitet konstgräs.

    Fortsätt intala er det nu fotbollssverige.

    SvaraRadera
  12. Laul fortsätter planka baraben.com:

    "Dagens citat
    Skrivet av Robbie Lauler 14 februari 2007, klockan 15:26

    Elfsborg har börjat sända träningsmatcher i webb-TV. Göran Lohne på klubbens marknadsavdelning förklarar för dagensmedia.se var idén kom ifrån:
    – Från mitt bakhuvud."

    "Avd: "Koll på läget"...

    "Det finns inget allsvenskt lag som har konstgräs på sin arena så som vi har."

    (Göran Lohne, Elfsborgs marknadsavdelning)

    posted by Stellham @ 11:20 11 kommentarer"

    SvaraRadera
  13. Tattare har länge använts istället för att kalla dem romer. Det är ett negativt laddat ord liksom neger. Zigenare har mer eller mindre försvunnit.

    SvaraRadera
  14. piit/ fram till att Baraben hängdes ut som Antonsson-hotare av M Wagner så var ju Laul stort Baraben fan och länkade hit en massa. Nu stjäl han istället och skiter i krädd, synd och svagt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.