2007/01/11

Svindlande summor?

PENGAR Det här är Astrit Ajdarevic, han fyller 17 år i april i år. Han lämnar sin klubb Falkenberg för Liverpool nu i dagarna. Den stora frågan är hur mycket pengar Falkenberg får för honom. Ryktet säger att det kan röra sig om över tio (!) miljoner kronor.

Är det sant får man naturligtvis gratulera Falkenberg till en jättedeal, samtidigt som man då kan fråga sig vad en redan utvecklad spelare som ligger nära landslagsspel kan vara värd?

17 kommentarer:

  1. så våra minimum summor ska vara för våra unga spelare!!!

    SvaraRadera
  2. Eller: såna talanger skall vi också ha. Uppenbarligen har vi inte det, då hade vi sålt dem till Liverpool för de summorna. Läste 1-2,5 miljoner pund. 13-32 miljoner spänn. Ganska ok för vilken toppklubb som helst. Grattis FFF.

    SvaraRadera
  3. Grattis FFF

    För samma summa sålde vi...

    Risp, Antonsson, Kalle Svensson och Wendt.

    SvaraRadera
  4. Det måste vara fel skrivit, kronor måste det la va?!

    SvaraRadera
  5. Dags att blåvitt börjar jobba lite och dammsuga hela sverige på talanger.

    Lite pinsammt att liverpool lyckats hitta en talang i västsverige, han skulle vart i blåvitts u-lag för länge sedan!

    Dags att börja dammsuga!

    SvaraRadera
  6. Man kan ju verkligen fråga sig hur bra han är. Sen har ju vi plockat ganska bra inför i år med inte mindre än tre talanger som spelar i den p90-landslaget, varav en går direkt in i a-laget.

    Dessutom har vi ju våra egna killar i den åldern som också är ganska duktiga, med Gothia-vinsten i somras som pricken över i. Det kan nog bli bra det här framöver, både för blåvitt och för Sverige. P90, lite av en gyllene generation?

    SvaraRadera
  7. Prissumman är prestationsberoende... lyckas Astrit får FFF bra med pengar.

    SvaraRadera
  8. "En annan ung spelare" idag.


    Tuff var också IFK Göteborgs landslagsdebutant Pontus Wernbloom som gick hårt fram som vanligt. Några minuter in på spelövningen vräkte han omkull Jeffrey Aubynn så att denne fick bita i gräset.

    VISST ÄR DET HÄRLIG LÄSNING!

    SvaraRadera
  9. Astrit har gjort 5 mål i juniorlandslaget på 10 matcher, vet ej om det var som mittfältare eller anfallare.

    SvaraRadera
  10. Killen är stekhet verkligen. Har själv mött honom ett flertal tillfällen. Ruskigt bra teknik och serverar mackor som knappt någon i dagens blåvitt mäktar med.

    SvaraRadera
  11. "ALLA HETER GEORGE I GÖTEBORG!"

    Kanske inte länge till...

    SvaraRadera
  12. Grejen är att såna här summor är småpotatis för en klubb som Liverpool. Är det den typen av lag vi säljer till kan vi nog också mjölka fram rätt bra med cash. Våra gubbar går ju dock snarare till Danmark, Turkiet, Österrike, Skottland och så vidare.

    SvaraRadera
  13. Skulle han inte hetat Astrit hade dom aldrig lagt upp de summorna. Klart som fan att man vill ha en Astrit i sitt lag. Jag skulle betalat allt jag har för en Astrit.

    SvaraRadera
  14. Grabben är landets bästa 90a. Att 1990 årgången är den bästa på många år talar väl även det sitt tydliga språk. Jag kan iaf skryta med att jag redan för ett år sen föreslog att blåvitt borde värvat Astrit. Att han redan verkar ganska färdigutvecklad i kroppen (=inte lika stor talang) gör det hela lite konstigt att Liverpool slänger uppn såna summor.

    SvaraRadera
  15. Som sagt, håller med siste talare. P90 är den mest spännande generationen på länge, både för Blåvitt och landslaget.

    SvaraRadera
  16. Om han är landets bäste 90 kan vi ju bråka om, men FFF kommer ju bara att få dessa pengar OM Astrit spelar i a-laget i Pool och OM han kommer att spela för Sverige och OM och OM och OM...

    Många om blir det lixom...

    Simon Helg (1990) IFK Eskilstuna, snart i Hammarby, var nära Liverpool, Dejan Doslic fd Värmbol nu Degerfors gjorde 3 mål i en testmatch för Chelsea...

    När spelarna skriver på så får klubben runt 1 mille och sen beroende på hur det går så får klubben mer o mer. Men går det illa så blir det bara 1 miljon...

    IFK har bara 1 spelare med i U17 landslaget, Ali Selim.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.