2007/01/10

Spekulationer

TRUPPEN Eftersom det är så stilla på transfer fronten så tänkte jag att det kunde vara kul att redan nu spekulera i vilka som kommer att vara kärnan i en startelva när Allsvenskan drar igång igen i April. Det är ju mycket som kan hända tills dess... Men här är ett förslag... Vad tror ni ?

--------------------------Bengan-----------------------------

Adam--------Bjärsa------------Ragnar------------Shaffer

Alex----------Wernbloom-----Vasquez----------Karisik

-------------Sella------------------Ranegie/Mourad-------

Om Mourad är kvar så är han nog given tillsammans med Sella (om han gör mål).

Tycker det skulle vara intressant att se vad Vasquez kunde uträtta centralt i banan. Det är ju där han själv hävdar att han är bäst...

Har jag rätt?... Fel?...

54 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är dags att spela ihop Marcus Berg och George Mourad, Sella är tyvärr för ojämn och blixtrar till för sällan. Svider att säga det om en spelare man i 4-5 år ville ha till föreningen innan han kom men nu är det tyvärr så jag tycker det har blivit, Sella är bra men inte tillräckligt skarp för att skjuta oss med i toppen. Med Mourad/Berg får vi två forwards som ha bra skott utifrån och som kompletterar varann ganska bra om de får tid att spela ihop sig...

    SvaraRadera
  2. George Mourad är långsam, överskattad och på väg bort. Berg var bästa forward i höstas så han bör starta tillsammans med Sella eller Ranégie.

    SvaraRadera
  3. en intressant uppställning!

    men även om jag också skulle vilja se andres få chansen centralt:
    varför utgår alla från karisik ska spela på kanten? när han var ordinarie i hif (före kontraktsbråk/formsvacka eller whatever) så spelade han ju på en central offensiv mittfältsplats. jag tog för givet att han värvades till ifk främst för att spela där.

    har klubben eller han själv gått ut och sagt att det är vänsterkanten som gäller eller hur ligger det till egentligen?

    SvaraRadera
  4. säga vad man vill om katastrofhösten, men marcus berg var väl ALDRIG bäste forward. mourad gjorde det bra när han spelade, walle likaså, sella är alltid okej men samtidigt en besvikelse. men marcus berg. han har väl egentligen aldrig kommit upp i någon klass och visat det talang han sägs besitta.
    visst skulle det vara kul om han slog igenom i år, men man kan ju inte påstått att han mer än i någon enstaka match hittills i a-lagskarriären har varit bra.

    SvaraRadera
  5. uppström/ Mourad är överskattad? haha du verkar ju vara en riktig expert på fotboll du. Han är ju om något underskattar för att han varit skadad och skit som inte gett honom kontinuitet.

    SvaraRadera
  6. anonymous:

    tja, han har ju gjort fler dåliga matcher än bra i den blåvita tröjan iaf.

    SvaraRadera
  7. uppström/ Och med den svaga principen tycker du han är långsam och överskattad? haha har du ens sett berg och sella spela?

    SvaraRadera
  8. anonymous:

    george, jag vet att det är du!

    SvaraRadera
  9. Det ser offensivt ut i alla fall så mål ska vi nog kunna göra, frågan är ju bara om Shaffer lugnat ner sig lite så han inte bara springer runt som en huvudlös höna och hur bra är egentligen Ragnar?

    /sniff

    SvaraRadera
  10. Schaffer!?

    Vad har han lyckats med egentligen? De få framträdandena förra året imponerade inte.


    Använd någon svensk ung spelare istället. Schaffer har inget som inte går att hitta i Sverige.

    SvaraRadera
  11. Shaffer har bra vilja och teknik, men måste förbättra positionsspelet. Vänsterbacksplatsen är helt klart det mest oskrivna kortet i truppen, och visst skulle vi behöva en förstärkning där. Annars är Moh's uppställning precis som jag har tänkt mig den. Om Vasquez eller Karisik ska spela i mitten låter jag vara osagt, jag håller nog på den senare om jag måste välja. Även Sella tror jag skulle passa i den rollen, han har ju varit klart bättre som framspelare än som avslutare det senaste året.

    SvaraRadera
  12. Jag tror också att det kommer se ut sådär när dethela drar igång, möjligen med en rockad på vazques och karisik. Men men, några tankar: hur bra är egentligen Ragnar? Var det inte fler som såg Schaffers potential? Är Karisik frisk ochh kry nu? Hur duktig är egentligen Ranegié? Och slutligen, en stor oro infinner sej när man inser att endast tre spelare har lämnat puberteten; Bengan, Alex och Sella. Vad händer när de slutar? Man behöver erfarenhet i en trupp..

    SvaraRadera
  13. Jag håller med om att Berg är det mest oskrivna kortet. Var står han? Han känns inte som någon målspruta iaf. Kan vi hoppas på 6-7 mål, och att Ranegie sedan fyller på med 12 strutar? Mycket att begära av en div 2-spelare, men att han är grym i boxen är odiskutabelt.
    Mourad? Vill han? Vill IFK? Är han i den (grymma) formen han var 2004/2006 eller i den (icke) formen han var i 2005?

    SvaraRadera
  14. Mackan är bra och kommer att bli ännu bättre när han får lite fler matcher i benen

    Min rangordning

    Mourad
    Berg
    Sella
    Ranegie
    Walle

    SvaraRadera
  15. Jag tror dock faktiskt att Hjalmar kommer spela istället för Shaffer. Om inte Shaffer har jobbat mycket på positionspel i vinter. Hoppas dock att Shaffer kan ta steget, men eftersom det har ryktats att han är på väg bort så känns det inte som det.

    SvaraRadera
  16. Är det bara jag som såg Shaffer som en rätt snabb spelare men en jävligt osäker kille. Det känns som att han inte spelat som back förrut eftersom han hela tiden låg fel. Men det är utifrån två matcher jag drar dessa slutsatser ifrån så jag kan säker ha fel.

    Sen angående Vasques eller Karisik på mitten så känns det hugget som stucket. Dock så känns dom lite för klena för att spela på innermittfältet. Vem skall agera städgumma när Pontus har vandrat upp i banan och gjort ett avslut när motståndarlaget kontrar snabbt?

    Jag rankar Sella högre än både Berg och George 6 av 7 dagar i veckan. Sella är en klasspelar även fast han inte öser in mål såsom han bör göra. Nån enstaka match har han varit dålig men ofta är han bra. Hoppas att åtalet/ rättegången går snabbt och att han blir friad. Då kommer han ösa in mål. Sen så är mina förväntningar jävligt stora på Ranegie. Tror han kommmer vara grym och ösa in mål. Jag gillar både Berg och Sella men tror och hoppas att Sella och Ranegie är kommer ösa in mål 2007.

    Bengan, Alex och Adam måste vara dom mest självskrivna spelarna i truppen.

    SvaraRadera
  17. Mourad kan avgöra matcher själv när han är i form. Berg måste ta ett steg till för att vara aktuell. Sella måste börja hitta målet. Annars tror jag på Vasquez i mitten. Han har potential. Oro kan man däremot känna för mittbackarna, som känns grymt osäkra.

    SvaraRadera
  18. jag måste nog säga att jag tror att vasquez är för tunn för att spela på innermittfältet i blåvit, håkan mild behöver snart öppna penga säcken och värva en ny innermittfältare!

    SvaraRadera
  19. Är det bara jag som tror att Thomas Olsson om han får regelbunden speltid kan bli en riktigt bra playmaker på inre mittfältet??
    Mattsson

    SvaraRadera
  20. En Risp och en vänsterback, så vinner vi SM-Guld i år ^^

    SvaraRadera
  21. Maestro: vad är det för rykten du hört om att Shaffer är på väg bort?

    SvaraRadera
  22. Jag tycker det är synd att det pratas om att Sella ska bytas bort/säljas. Som sagt vad, han är en av de få som har rutin, och han är dessutom en av de få spelare i laget som har riktig "star quality" redan nu. Om han inte får igång målskyttet håller jag med om att han skulle passa som en släpande forward, han är bra på att hålla i bollen och har bra passningar. Det här låter som "Sella fan club", men SÅ dålig var han inte förra året. Han var en av få som inte slog bort varannan passning och hade rejält med otur framför mål. Kan det vända för honom i år?

    SvaraRadera
  23. Tomas Olsson kan inte bidra med något på ifks innermittfält, tyvärr. Han är alldeles för långsam.

    SvaraRadera
  24. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  25. En vänsterback, en rutinerad mittback och Arneng hade inte varit fel...

    SvaraRadera
  26. Shaffer nämns som osäker här: http://www.fotbolldirekt.com/IndexNews.cfm?ID=21282. Inte så mycket direkt, men ingen rök utan eld?

    SvaraRadera
  27. Mattsson: Ja, det är bara du som tror att TO kan bli en riktigt bra playmaker. Dessutom är mannen 31 år, alltså inte heller någon framtidsman.

    SvaraRadera
  28. Vi kan nog tyvärr glömma Arneng:

    http://fotbollskanalen.se/517499.html

    SvaraRadera
  29. ser ju inte imponerande ut direkt.
    krävs etablerade värvningar på två positioner minst, för att vi ens skall räknas som topplag.

    SvaraRadera
  30. Sella ska ju in i finkan, så han går bort!
    Mourad kommer säkerligen lämna!
    Alex kommer inte platsa under hela säsongen!
    Bengan, ja Bengan - why????
    Blåvitt går tyvärr en dyster säsong till mötes!

    SvaraRadera
  31. Mourad... Det är ett jävla tjat om en spelare som aldrig gjort mer än 7 mål en allsvenskansäsong! När jag kommer att tänka på det så har han aldrig gjort mer än 7 mål i nått seriespel på elitnivå! Trots detta faktum vill denne Mourad ständigt ha mer och mer pengar i sina kontraktsförhandlingar!

    För alla er som gillar att kasta skit på Selakovic så har han iaf så sent som 2005 gjort 9 mål i allsvenskan, nått som Mourad alltså aldrig åstadkommit...

    Enligt mig är det konstigt hur Mourad har fått den stjärnstatus han har utan att leverera, annat än i sina vilda krav på högre lön!

    Nä det börjar bli på tiden att vi kollar in våra yngre förmågor och ser om de har förmågan att bli bra anfallare, Mourad har fått sina chanser!

    /Kavorka

    SvaraRadera
  32. Kavorka/ Men du kan ju inte på fullt allvar avskriva en forward för att han maxat på 7 mål och hylla en annan för att denne gjort 9? Då vet du ju inte jota om fotboll. Mourad är ju en spelartyp som lyfter ett lag när han spelar bra, han har tyngd i luftrummet, spelar target fenomenalt, har laget bästa skott utifrån och är dessutom kapabel till att stå på rätt plats vid rätt tillfälle. Selakovic kan en enda sak, springa snabbt 10-15 första meterna och så försöka sticka in bollen. NU var han bäst på detta runt 1998 så tyvärr är han inte Blåvitts framtid. Mourad däremot är en spelare man kan bygga ett lag kring...

    Sella var bra, men det var länge sedan tyvärr.

    SvaraRadera
  33. Ska vi vinna SM gludet i år måste vi skaffa oss en riktig backlinje. Som den ser ut nu är den alldeles för dålig. Se bara på förra säsongen efter att vi sålde Kalle och Oskar våra stötte spelare därbak, total haverering. Shaffer var ju bedrövligt dålig när han kom in förra året och täcker inte hålet efter Oskar. Sen Bjärsmyr, han tillhör ju inte direkt Allsvensk toppklass när vi snackar mittbackar, en medelmåtta enligt mig som har stora problem med positionsspelet i vissa situationer. Adam däremot gjorde ifs vissa framsteg under säsongen och har blivit bra mycket bättre men det är fortfarande en bit kvar för att kunna kalla honom jätte stabil. Hoppas innerligt på Ragnar så han kan täcka upp hållet efter Kalle… upp till bevis.

    Sen på forward sidan så förstår jag inte varför Wallerstedt fick så lite speltid förra säsongen, den enda anfallaren som jobbar 100% varje närkamp. Sella jobbar ju också bra i viss mån men han bränner ändå chanserna. Tycker Mourad och Sella kan dela på en plats till att börja med och Wallerstedt ordinarie.

    Sen borde vi också värva en spelare med lite ”star quality” typ Tobias Hysen av två anledningar, spelaren kommer att höja laget och för det andra ökar intresset för blåvit, så kanske vi kan få lite TV sända matcher och inte bli överkörda av lag som Helsingborg på den punkten.

    SvaraRadera
  34. Bond-saxen/ om du kunnat läsa så hade du oxå uppmärksammat att jag inte alls hyllar Selakovic utan endast nämner fakta för de som hånar honom.

    Sedan kan man ju fråga sig varför DU tycker Mourad med "lagets bästa skott" är så viktig om detta skott aldrig leder till mål? Och att säga att andra kan göra mål på returer är heller inte riktigt då Mourad knappast kan anklagas för att göra många assist.

    Om jag inte har fel så är det väl bäst för laget om anfallaren levererar mål? för det är väl så man vinner matcher? Men jag vet ju inte ett "jota" om fotboll...

    /kavorka

    SvaraRadera
  35. hade inte sella fått kicken ?

    SvaraRadera
  36. Lägg allt krut på en spelare som Martin Eriksson och lär Pontus Wernbloom att kuta hem...
    = SM-Guld

    SvaraRadera
  37. För att sammanfatta:

    Sella är en klasspelare, BARA det lossnar.

    Ragnar är en supertalang som kommer att vara jättebra (utan att någon sett honom)

    Karisik är grym, det var schismer och småskador (som han garanterat slipper i blåvitt) som tvingade bort han från HIF.

    Vasques är allsvenskans bästa innermittfältare (trots att han inte spelat där i allsvenskan)

    Sist men inte minst, ungefär 50% av blåvittsupportrarna tror att Ranegie vinner skytteligan, bara han får spela.

    Vakna folk! Vi har ett lag för NEDRE halvan, tyvärr!

    SvaraRadera
  38. Shaffer och Hjlmar duger inte för ett allsvenskt topplag. Värva ny vänsterback!

    SvaraRadera
  39. Så här ser de ut i dagsläget

    Bengan= Helt ok allsvensk klass
    Adam: Bra
    Bjärsa: Sådär
    Ragnar: Oklart
    Schaffer: Usel
    Alex: Världsklass
    Wernbloom: Bra
    Vasques: Ok allsvensk klass (klarade inte av att peta Sammy förra året)
    Karisik: Oklart (bänk eller läktaren i HIF)
    Sella:OK
    Mourad: Ok

    7 plats i Allsvenskan 2007, men nästa år!!(som vanligt...)
    Vi är ett mittenlag, bara att gilla läget

    SvaraRadera
  40. Känns som vi går mot en högst osäker säsong? Laget ser ungefär ut som förra säsongen. Inga etablerade nyförvärv har gjorts varken på tränarsidan eller spelarsidan. Man vill ju ändå tro att de nya tränarna skall ingjuta mod i spelarna och få dom att hålla bollen inom laget. Att man vill och vågar spela ut. Att man lyckas pocka fram det bästa ur varje enskild spelare. Att man spelar en mer varierad och underhållande fotboll.

    Blåvitt har under åren värvat en del etablerade spelare. Tänker på exempelvis Ijeh som öste in mål i Malmö. Man lyckades få honom att göra minimalt med mål i Blåvitt. Vi har Sella idag som inte heller lyckats få till det målmässigt. Kihlberg var väl rankad i Norge som en av de bästa spelarna? Han fick inte fortsatt förtroende i Blåvitt. Gerba fick aldrig chansen. Listan kan skert göras mycket längre? Varför lyckas inte spelare fullt ut i Blåvitt är frågan vi bör ställa oss? Hur kan det komma sig att målskyttar av rang inte ens är nära att göra 10 mål under en säsong? Vi måste anpassa spelet efter spelarnas förmågor. Sella kan säkert lätt göra fler en 10 mål om han får rätt bollar?

    Många har olika åsikter och sina egna favoriter bland forwards. Och jag kan hålla med de flesta tankar kring forwards. Och fakta är ju att ingen forward på länge har levererat det antalet mål som bör levereras om Blåvitt skall vinna allsvenskan. Jag anser att våra forwards har tillräckligt kunnande för att Blåvitt skall kunna vinna guld. Sen om det är Mourad, Sella, Ranegie, Walle eller Berg som skall göra det vet jag inte? Tror alla har kvaliteer för att lyckas.

    Blåvitt måste ge våra forwards bättre förutsättningar på planen för att de skall lyckas. Vi vill gärna kalla oss en storklubb. Och vi borde också vara det. Men jag tycker inte vi agerar som en storklubb på planen. (Inte utanför heller för den delen) När vi inte spelmässigt kan föra matcherna mot sämre motstånd får vi problem att hänga med i toppen. Blåvitt måste sikta på att bli allsvenskans Manchester United, Inter eller Barcelona. Vi agerar nu mer som allsvenskans Wigan, Getafe eller Parma. Vi måste ju våga mycket mer. Vi måste ju vilja ta tag och föra matcherna från start mot sämre lag. Att vi vårdar bollen inom laget.

    Är väl osäker bara om vi i dagsläget har spelarmatrialet för att spela den sortens fotboll? Det finns en hel del bra spelare i truppen som klarar det. Men det skulle säkert behövas några etablerade nyförvärv som kan ta lite mer ansvar på planen och avlasta och lyfta de yngre. Men det viktiga är att Blåvitt tydligt visar att man vill vara det laget som vill vinna och samtidigt vill bjuda på en bra underhållning. Då kommer Blåvitt också bli mer intressant för sponsorer, publik och spelare. Då hade vi inte haft problemet att få Mourad att skriva på det nya kontraktet. Då hade Ola Toivonen säkert valt att Gå till Blåvitt istället för Malmö.

    SvaraRadera
  41. Har Mourad verkligen sån fantastisk potential? Killen fyller 25 nästa säsong och har väl inte direkt dominerat i Allsvenskan.

    Är det inte bättre att lägga krutet på att göra Blåvitt till ett lag med bättre anfallsspel totalt sett, så att man inte är lika förtvivlat beroende av en spelare som kan avgöra på egen hand?

    Känns som Mourad lever väl högt på när han lyckades peta in några mål och hålla ett ganska statiskt Blåvitt kvar i guldstriden.

    SvaraRadera
  42. Hudds jag håller med om det du säger.
    Men sella borde ha gjort mellan 10-15 mål på alla de chanser han hade.
    trots alla missade chanser så borde han vara första valet av våra forwards.

    SvaraRadera
  43. På papperet är ett mittenlag som det ser ut just nu. Sedan brukar något lag alltid överträfffa sig själva. Förhoppningsvis är det vi. Däremot 2008 är vi med den här truppen troligtvis ganska så heta. Känslan man får är att ledningen siktar framåt och medvetet tar sig ett mellanår för att nypa till 2008. Skatte...i ryggen. Ny ekonomi genom IMG, riskkapital, Förstärkt sponsorskap genom Nya Arenan etc

    Frågan är bara om Wernbloom, Bjärsmyr, Vasces, Berg är kvar då? Det är atraktiva spelare eftersom de har nivån av U-21. Wernbloom numera A-landslaget (motsvarande gamla B-landslaget). Vilken klubb som helst i Norden kan slå till på dom. Dessa spelare besitter stora utveclingsmöjligheter och några av dem har viss spetskompetens som andra kan ha behov av.

    Wernbloom hoppas jag ger Blåvitt minst två säsonger till även om han tyvärr tror att säsongen ut är realistisk. Marcus Berg kan vad som helst hända med i utvecklingen (positivt) kan bli en riktigt ny storspelare. Vasces är mycket bra för sin ålder och kan ha fått det han behöver nu i Stefan Rehn. Vi får hoppas att han är tillräckligt mogen i positionsspelet centralt så Rehn kan ge en ny skjuss till hans spel. Bjärsmyr kan ha fått det han behöver i Jonas och Sigurdsson. Jonas var härlig att se på sin tid men han liksom Bjärsa behövde någon snabb innerback vid sin sida för att styrkorna skulle lysa fram. Sigurdsson är snabb o så får vi hoppas att Jonas "överför" mycket av sitt kunnande till Bjärsmyr.

    Växer dessa fyra gubbar som de har potenial och göra och vi fårbehålla dem även 2008. å måste föreningen försöka gå på knock och köpa bra spelare som går direkt in i laget.

    Men låt oss hoppas att vi blir årets överraskning och att vi befäster guldet 2008.

    SvaraRadera
  44. Vad gäller Ranegie så tänker jag mej att han komma att bli nyttig i en match mot exempelvis kalmar, ett lag med stora jävla backar, då han (förhoppningsvis) kan putta undan nån av dem och peta in bollen..

    SvaraRadera
  45. Varför klarar alla lag med ambitioner av att värva duktiga spelare utan ifk, att ifk som gammal storklubb inte lyckas knyta de som redan finns i staden tycker jag känns för jäv...
    Ola, Kari Stephenson, Keene hade alla varit jätte bra värvningar för blåvitt, förstår att pengar inte finns för alla tre men en av dem, alla förstår vad tex det hade gjort om vi fått Keene o Kari till ifk, de tillsammans med en riktigt bra back hade gjort ifk till ett riktigt topplag på både lång och kort sikt i allsvenskan.

    Nu hppas man att oprövade kort ska blomma ut och frälsa oss...känns som det blir att kriga i botten.

    Ärligt talat, känns ifks trupp man för man bättre än Kalmar, Hammarby o andra förmodade mittenlag.

    Örebro och Gais räddar oss kvar!

    SvaraRadera
  46. Det verkar vara en smittsam sjukdom som gör att folk häver ur sig idiotier om att Shaffer inte skulle platsa. Han har spelat tre a-lagsmatcher. Den första, inhoppet på Söderstadion, kom han in och tände eld på hela matchen. Totaldominerade på sin vänsterkant. Den andra, mot DIF hemma, var han helt grym och folk lovordade honom. Den tredje, minns ej motståndet, var han lika slätstruken som resten av laget, så det är glömt och förlåtet.

    Jag blir förbannad när folk som inte är insatta ska göra sin egen lilla analys, som egentligen bara är ett hopskrap av vad de läst på olika forum. Själv har jag sett varenda minut han spelat i både A- och B-laget och tro mig, han kommer bli stor. Skulle han få spela vänstermittfältare istället för back så skulle han nå Blomqvists nivå på mindre än en säsong.

    SvaraRadera
  47. Anonymous said...

    Det verkar vara en smittsam sjukdom som gör att folk häver ur sig idiotier om att Shaffer inte skulle platsa. Han har spelat tre a-lagsmatcher. Den första, inhoppet på Söderstadion, kom han in och tände eld på hela matchen. Totaldominerade på sin vänsterkant. Den andra, mot DIF hemma, var han helt grym och folk lovordade honom. Den tredje, minns ej motståndet, var han lika slätstruken som resten av laget, så det är glömt och förlåtet.


    Word. Schaffer var grym mot Bajen. Tog sig upp på egen hand och fixade vad som var en given straff, som vi dock blev bestulna på. Som du säger, i övrigt ganska blek, men under hösten imponerade egentligen ingen, mer än möjligtvis Adam.

    Schaffer är fortfarande ett osäkert kort, men räkna inte bort han ännu.

    SvaraRadera
  48. Fan med den startelvan inser man tillslut att vi faktiskt är ett plats åtta lag. AIK värvar för guld, Malmö värvar för guld och Elfsborg värvar för guld. Vad gör vi?

    Ärligt talat, ni Sellafanatiker får snart ta och inse att det är ni som har fel. Sella är 30 år och kommer snart att vara med i en minst två veckor lång domstolsprocess. Varför i helvete ska han då spela för? Berg är en av Sveriges största forwardstalanger (den enda nästan när man tänker efter?) och ni vill fortsätta med en 30 årig spelare som varit helt under isen och som inte ens satsar helhjärtat?

    SvaraRadera
  49. Hmmm: Varför, varför har IFK inte köpt in några nya spelar?

    Ja ja, ni vet säkert vad jag menar.

    Ni spekulerar i startelva hit & dit. Men till vilken nytta

    Förstå mig rätt. IFK har inga ambitioner längre. Vi kommer ALLDRIG vara ett LAG att räkna med...INSE DET

    SvaraRadera
  50. IFK och värvaransvarig borde "TA SIG I KRAGEN"

    Hur i helsicke ska detta gå? Är ambitionen att SLÅSS i de nedre regionerna eller??

    Varför allt snack om att "2005 blir vårt år....2006 blir vårt år"

    Vad ska då År 2007 bli?

    ...vårt år i superettan eller?

    SvaraRadera
  51. 2007 blir ett mellanår, det känns som att alla är inställda på det. Spel på Ullevi, dåligt med pengar, skatteproblemen och allt.

    SvaraRadera
  52. Det spelar ingen roll vilka vi skulle värva. Vi vinner inget guld ändå. Allt för ojämna!
    Gays tycker tydligen att det är bra att sälja sina bästa spelare till råttorna. Jag blir glad om vi inte förlorar mot gays och AI(ds).
    Klarar vi oss kvar i högsta serien med denna trupp blir jag också glad. Om det inte blir en fet jävla satsning nästa år inför nya arenan, så är det en stor skam.

    SvaraRadera
  53. Skönt att se att mitt inlägg genererade lite diskussion. Jag kan hålla med om att laget inte känns som ett givet topplag för tillfället och det kan mycket väl bli ett mellanår.

    Måste dock också ta Shaffer i försvar. Jag kan hålla med om att han inte är jättestabil defensivt. Men han visade upp en underbar offensiv och snabbhet och vilja. Jag tror definitivt han kan bli något riktigt bra på vänsterkanten...

    Sen kära blåvita vänner... Kom igen nu och var inte så negativa inför säsongen. Om inte vi som är laget supportrar drömmer, tror och hoppas... Vem skall göra det då?

    SvaraRadera
  54. Tycker personligen att George har mer potential än någon annan i truppen och man borde satsa hårt på att behålla honom. Instämmer i att hans attityd när han jobbar för laget höjer de andra spelarna.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.