2007/01/29

Delta i läsarundersökningen hos Baraben.com!

BLOGGUNDERSÖKNING Tillsammans med PR-byrån Mahir som är specialiserad på digitala medier och bloggar presenterar vi på Baraben.com en undersökning om våra läsares vanor och behov. Vi vill jättegärna få reda på vem du som blogg-läsare är och vad du gillar med bloggar. Genom att delta i undersökningen med dina åsikter ger du oss på Baraben.com chansen att kunna bli ännu bättre!

Alla svar som lämnas i undersökningen kommer självklart att vara anonyma och sammanställas till en större rapport där enskilda personer inte går att urskilja. Informationen från undersökningen kommer även att ligga till grund för en magisteruppsats om just bloggar och blogg-konsumtion vid Stockholms Universitet. Men huvudsyftet är att med hjälp av era åsikter förändra och förbättra Baraben.com, Alternativa Shopen och andra delar av vår mediekoncern!

Vänliga hälsningar

Vännerna på Mahir i samarbete med Baraben.com

12 kommentarer:

  1. Länken funkar inte för mig, jag surfar med firefox.

    /calle

    SvaraRadera
  2. Calle/ Detta skall vara åtgärdat nu...

    SvaraRadera
  3. done, done and tripple done ^^

    /Xezzo

    SvaraRadera
  4. Åsiktsregistrering på Baraben?

    SvaraRadera
  5. Var det jag som var blind eller fanns inte kategorin fotboll/sport/idrott att välja när man skulle ange vilka typ av bloggar man läste? Ganska amatör om det var så.

    SvaraRadera
  6. Skriv istället om att MFF brutit sammarbetet med IMG! Kanske borde blåvitt göra detsamma...

    SvaraRadera
  7. Var det jag som var blind eller fanns inte kategorin fotboll/sport/idrott att välja när man skulle ange vilka typ av bloggar man läste? Ganska amatör om det var så.

    Kanske, kanske är vi intresserade av läsvanor utanför det UPPENBARA som "sport", genious.

    SvaraRadera
  8. bond-saxen:
    Så det är inte intressant att veta om man bloggar om sport utöver Baraben? Nähä, antar att inget annat heller är intressant i så fall. Undersökningen kändes lite högstadiet. Mediokert.

    SvaraRadera
  9. Så det är inte intressant att veta om man bloggar om sport utöver Baraben?

    Undersökningen ska ju förbättra Baraben, INTE bloggosfären rent generellt. Därför vill vi veta vilka ämnen utöver det självklara: sport, som intresserar VÅRA bloggläsare. Inte så avancerat va? Bara man tänker lite så...

    SvaraRadera
  10. frankie;

    Jag hade tyckt att det vore intressant att veta om det bara var sportfreaks som läser bloggen om jag varit i era kläder. Jag har en polare till exempel som bara är intresserad av fotboll beträffande sport, han skulle inte ens kunna räkna mål i en hockeymatch. Dessutom kunde det väl vara kul att veta om det finns läsare som läser bloggen utan att vara direkt sportintresserade överhuvudtaget? Kanske någon som tycker "situationer" är kul etc..

    Inte så avancerat va? Bara man tänker lite så...

    SvaraRadera
  11. Du, du, du. Nu är väl det centrala vad VI vill ha reda på, ey?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.