2006/11/24

Oh it's so silly so silly

SILLY SEASON Nu ska vi göra detta lite mer konkret än vanligt, silly style:

George Mourad (IFK)- Vill ha mer i lön, inget konstigt med det. Att Mild inte vill ge honom mer i lön innebär att Mild hotar med att sälja honom, återigen inget konstigt i det. Dock förstår vi alla att IFK Göteborg absolut inte vill sälja honom då han endast har ett år kvar på sitt kontrakt och bara om sex månader kan få börja tala med andra föreningar. George Mourad har ständigt nya erbjudanden och intressenter på sig utifrån Europa, även om det inte är från de absoluta toppklubbarna så finns intresset där och det har medverkat till att George vill ha ordentligt med betalt för att skriva på ett nytt kontrakt. Noteras skall att George inte har en speciellt anmärkningsvärd lön i Blåvitt nu heller, enligt uppgifter till Baraben. Dock vill han enligt samma uppgifter ha en procentuell höjning som han omöjligtvis kommer att få igenom så för att unvika en "Ulander i Öis"-situation kommer parterna hårdmangelförhandla i December.

Magnus Kilhberg (IFK)- Är inte önskad av den nya tränartrion och har satts upp på transferlistan. Flera norska klubbar har visat initialt intresse och enligt ett färskt rykte som inkommit till Baraben vill Arne Erlandsen se honom i Ham-Kam. Inte avskriven för Örebro.

Johan Arneng (DIF)- Har talat med IFK Göteborgs nya tränare Stefan Rehn och nu även fått en intresseförfrågan från Elfsborg. Arnengs agent Anders Wallsten har fått en förfrågan från Håkan Mild angående Arneng och inom kort ser vi honom bli klar för en av de två intresserade föreningarna.

Ola Toivonen (Öis)- Inte aktuell för IFK Göteborg. Fullständigt otänkbart att IFK Göteborg tänker spendera de första initiella 5-6 miljoner som riskkapitalbolaget ska investera i spelartruppen på Toivonen. Dels saknar han den potential som krävs för att man ska satsa på en så ung spelare, dels tror enligt säkra uppgifter inte IFK Göteborg att han har vad som krävs för att passa in i det Blåvita spelsystemet.

Joakim Sjöhage (Elfsborg)- En spelartyp som Blåvitt är intresserade av och efter att Sjöhage uttalat sig frustrerat över sin speltid i Elfsborg ska IFK Göteborg ha lagt en förfrågan kring Sjöhages situation. Dock högst osannolikt att Elfsborg eller ens Sjöhage är intresserade av en affär med analkande CL-kval för Elfsborg nästa år.

Tobias Hysén (Sunderland)- Tobias berättade via Barabens källor redan i början av veckan att han vill kämpa året ut i England, minst. Så nej, än får vi inte se Glenns son hos Kamraterna.

Mikael Antonsson (Panathinaikos)- Inte intresserad av att flytta hem till Allsvenskan. Ren "spinn" av kvällspressen efter att Håkan Mild berättat om föreningens ständiga intresse för att få hem Anton.

Walter Tomas Junior (Öis)- Den här Silly-upplagans märkligaste affär. Håkan Mild erkände för GT att man haft "Junior" under uppsikt under en längre tid, men ingen verkar förstå varför och vad spelaren i fråga skall bidra med. Vi får helt enkelt anta att han är ett mittbacksnamn bland många på Blåvitts intresselista.

Marcus Lantz (Bröndby)- Helsinborg vill köpa loss den frispråkige mittfältsvirituosen men rykten går kring att ett par ytterligare föreningar kan tänka sig att bjuda på honom. Var framme i långt gångna diskussioner med IFK Göteborg när han spelade i Hansa Rostock men valdes bort till förmån för en annan spelare av en före detta klubbdirektör i IFK.

Thomas Olsson (IFK)- Familjen drar åt Norrköpingshållet, kan försvinna längre fram på Silly Season om Blåvitt hittar bättre spelare på marknaden. Peking tar i så fall emot honom med öppna armar om den ekonomiska frågan kan lösas.

Agbar Barsom (DIF)- Ja, ska man skratta eller gråta? Barabens kanske mest pikade motståndarspelare är nu enligt senaste ryktet en av de vänsterspelare som IFK Göteborg kikar på. Kan eventuellt tänkas ersätta Samuel Wowoah som nytt vänsterbacksalternativ.

Mikael Lustig (GIF S)- Aktuell för alla, inte klar för någon. Varenda klubb i norden ska enligt tidningsuppgifter vara intresserade av Lustig, men det börjar alltmer se ut som att Lustigs agent spridit dessa rykten för att hetsa in Djurgården och IFK Göteborg i ett budgivningskrig om Lustigs namnteckning...

Richard Richardsson (IFK)- Het som ny målvakt i Örebro.

Ronaldinho (Barcelona)- Bara en läkarundersökning från att bli klar för IFK Göteborg.

47 kommentarer:

  1. Hoppas, hoppas att han klarar läkarundersökningen då....

    SvaraRadera
  2. Wallerstedt då? Varför har vi honom? Eller kan han tänkas ingå i en bytesaffär med Barca? De har forwardskris!

    SvaraRadera
  3. Har hört från säkra källor att det är Barsoms näsa vi är ute efter, det är konbrist på KG.

    SvaraRadera
  4. anonymous 15:40> Vad bra, då kan Abgar sitta kvar i Sthlm. Näsan når till Kamratgården ändå.

    SvaraRadera
  5. Då skadar han inte vårat spel. Men ärligt talat så har han presterat hyfsat som vänsterback. Ser hellre han än Sammy på vänsterbacken.

    SvaraRadera
  6. Walter PPK!?! Det får fan inte vara sant.

    SvaraRadera
  7. till micke lustigs konto kan vi ju tillägga att giffarna enligt uppgift räknar med att få omkring 4 miljoner för honom. är det intressant för oss om han ska slåss med adam om en högerbacksplats? möjligtvis om nån klubb från ingenstans skulle hosta upp 10 miljoner för adam - annars knappast.

    SvaraRadera
  8. Ronaldinho (Barcelona)- Bara en läkarundersökning från att bli klar för IFK Göteborg.

    Hahaha, riktigt skojj :) mera sånt hehe

    SvaraRadera
  9. En backlinje med Barsom och Walter, vilket jävla skämt. Snacka om silly...

    SvaraRadera
  10. Taskigt att förstöra en spelare som Ronaldinhos karriär genom att sälja honom till IFK. Tråkigt för honom att bli totalt handkappad i målområdet.

    SvaraRadera
  11. Undra vilket som e det stora ryktesskämtet egentligen....Ronaldinho eller Abgar Barsom. jag hoppas att de är ungefär lika troliga...

    SvaraRadera
  12. Jag kan inte på något sätt tänka mig Barsom i blåvitt.

    SvaraRadera
  13. enligt Smålandspostens upplaga idag skulle Blåvitt vara intresserade av Östers Freddy Borg ....en sån värvning luktar inte SM-guld precis =(

    SvaraRadera
  14. http://www.smp.se/article/740235_102-0-0-0

    SvaraRadera
  15. kul att så många bra spelare verkar vara påväg till Blåvitt .. hmm.. Åandra sidan de som försvinner måste ersättas så varje spelare som är påväg från klubben innebär ju en ny. George i toppform blri svår att ersätta, men vi får la se vad som händer.

    SvaraRadera
  16. Jag ser hellre att Ronaldinho-köpet går i stöpet än att Barsom (eller hans näsa) blir klar för oss.

    SvaraRadera
  17. In med Borg, Barsom och Walter så blir det guld. Krydda det med super-Näfver så har vi ett lag i CL säsongen 2008.

    SvaraRadera
  18. Ronaldinho blir ju överflödig i Barca när Wowoah skriver på (i dagarna enligt säkra källor). IFK kan ju pantsätta lite internfakturor för att finansiera köpet.

    SvaraRadera
  19. Ja, Barsom och Walter där bak, det hade la vatt nåt! Det känns som att man kommer att lacka en del på Nya 2007 om dessa herrar drar på sig den finaste tröjan. Jag känner mig riktigt riktigt orolig för backlinjen inför nästa säsong.. =(

    SvaraRadera
  20. Usch vilken hemsk tanke om samuel skulle få förlängt. En riktigt dålig spelare som inte gör en människa glad med sina ballonginlägg och oförmåga att utmana.

    SvaraRadera
  21. Mourad har väl inte så dålig lön.

    41500 enligt nya sidan Ratsit.se sa en kille på ett annat forum. Jag har dock inte kunnat logga in själv för att bekräfta lönen.

    Med tanke på att han med största sannolikhet även utför någon form av skatteplanering är det inte hela hans lön heller. Troligtvis ungefär halva, eller?

    SvaraRadera
  22. anders:

    Han driver/drev ett cafe som troligtvis gör att han tjänar pengar utöver sin lön.

    SvaraRadera
  23. anders:

    Han driver/drev ett cafe som troligtvis gör att han tjänar pengar utöver sin lön.

    SvaraRadera
  24. Silly season elvan:
    Richardsson

    lustig-walter tomas jr-antonsson-barsom

    sjöhage- arneng- toivonen - hysen

    mourad-ari

    not:richardsson kommer gå till ösk men lånas tillbaka när bengan skjuter sig i foten.

    SvaraRadera
  25. varför inte plocka hem Runström från Fulhams läktare när vi ändå tänkt värva Barsom?

    SvaraRadera
  26. trollhättan

    Finns det barabenare i trollhättan??? :)

    maila mig: jonas.helgesson@supporterfonden.se

    SvaraRadera
  27. Runström kan vi inte ha i blåvitt.
    Låt han stanna i Fulham....

    SvaraRadera
  28. Andreas Johansson från wigan?

    SvaraRadera
  29. fy fan för å tappa mourad......

    SvaraRadera
  30. Sjöhage känns som ett ok värv om supergeorge försvinner. Inte annars... Fått för mig att han är lite gnällig!

    Barsom kan dra åt h-vete! Han har ingenting i vårt lag att göra! Glömmer aldrig hans förbannade hån mot blåvittklacken i 0-2 förlusten hemma på ullevi, vilket år det nu var?

    SvaraRadera
  31. ni har så roliga skämt om hans näsa. Hoppas att någon bryter era perfecta näsor.

    SvaraRadera
  32. Sportbladet i morgon...
    Enligt säkra källor är Ronaldiho nästan klar för IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  33. 'SUPERVÄRVNINGEN'

    SvaraRadera
  34. Supervärvningen Ronaldhino? Nej supervärvningen är väl en i varje lagdel:
    Terry, Lampard, Drogba. Bengan får köra ett år till.

    SvaraRadera
  35. "Vart är vyerna om Europa spel? Vart finns femte växeln? Sjöhage? Snälla, då är ju mackan tio gånger bättre, och han inte väl ingen toppspelare direkt!"


    Sjöhage skulle förstärka vårat anfall, inget snack om saken. Han den bästa svenska forwarden efter henke i allsvenskan.

    SvaraRadera
  36. Varför värva dyrt, varför inte värva ett helt motiverat division 2 lag istället (kan vara ett ihop plock), och hitta de längsta anfallarna (1.95cm minst) som finns, så kan man bara slå långbollar hela tiden. Behöver inte hålla på & fjanta med ett meningslöst mittfält. Nej bara långbollar ska det vara, och 6 backar.

    Jag menar vad är det egentligen för skillnad på ett div 2 lag o allsvenskan? Visserligen tjongar det bort pastejerna lite snyggare i Allsvenskan, men vafan att spela snyggt har väl aldrig varit något svenskt lags modell.
    Och lönerna kommer ju att vara extremt fördelaktiga för Blåvitt, samt att man kommit på en ny taktikmodell á la Drillo som man kan ta patent på o sälja till Norge o Grekland, för hårdvaluta som olja och oliver i utbyte.

    "Varför spela fotboll på en folktom friidrottsarena, när man kan spela fotboll på en knökfull Boulebana, a.k.a. Heden"

    SvaraRadera
  37. I dessa plastikoperationstider vet ni vad ni kan läggar pengarna från supporterfonden till, om 'näsan' kommer.

    SvaraRadera
  38. Det känns som om ni (som gör det) inte behöver bekymra er om Sjöhage. Han kommer inte till IFK. Varför skulle han göra det förresten? Finns det en vettig anledning? Jag tror nog att vissa här behöver uppdatera sin syn på Blåvitt. Det är 2006 och det är dags att vakna.

    SvaraRadera
  39. Ser jag skämtet Barsom i blåvittröja så får jag krupp

    SvaraRadera
  40. ja jag kan säga att mourad, kihlberg och bjärsmyr nämns/diskuteras i hamkam.

    SvaraRadera
  41. Sjöhage kommer nästa säsong vara tredje eller fjärdeforward i ett system han inte passar in i. Tror givetvis inte han kommer till Blåvitt, men jag tror han är sur som fan över speltid och lön och mycket talar för en flytt.

    Antagligen Norge eller Danmark då ellos ogärna säljer inom Sverige.

    SvaraRadera
  42. Som att HamKam skulle locka Mourad eller Bjärsmyr. Så illa kan det väl inte vara?

    SvaraRadera
  43. Vilken NESA om han skulle gå till Blåvitt.

    SvaraRadera
  44. Ska bli intressant att se om baraben lyckas avslöja nåt, nu när Cliff inte finns i truppen...

    SvaraRadera
  45. låt mouradona gå-han är idagsläget inte värt ett öre mer än vad han tjänar.
    Leverera först sedan får man lön

    SvaraRadera
  46. Anonymous 25/11/06 23:18

    Are you serious? I will try now änna!

    SvaraRadera
  47. Agbar Barsom Blåvitts MARADONA!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.