2006/10/25

Vem vet vad problemet egentligen är?

AIK BORTA GP berättar att IFK Göteborgs ordförande åker tåg till Stockholm tillsammans med Supporterklubben Änglarnas resa imorgon. Två synpunkter dock:

- "Jag hoppas hatramsor har gjort sitt" kanske inte direkt har att göra med hur IFK Göteborg löser säkerhetsfrågan. Sedan är det nog helt fel tåg och definitivt helt fel bortamatch att resa på för ICA-Stig om han vill slippa höra hatramsor. Här snackar vi om fotbollskrig på gator och läktare.

- "Ingen kunde egentligen förklara" är en fras som alltför ofta hörs från Blåvitts håll. Ingen kunde egentligen förklara varför vi ställde ut skorna mot HIF, ingen kunde egentligen förklara varför vi inledde säsongen katastrofalt, ingen kunde egentligen förklara varför vi fick stryk mot jumbon Öis, ingen kunde egentligen förklara hur ett korpgäng som Derry kunde slå ut oss ur UEFA-cupen. Men om ordföranden och speciellt tränaren inte kan förklara varför det rent sportsligt går väldigt dåligt för föreningen för närvarande så sköter väl inte respektive anställd sitt jobb?

Sluta svara "vi vet inte varför det gick som det gick" och börja ta bladet från munnen. Alla som ser Blåvitts matcher ser vilka problemen är. Problem löser man inte genom att tiga och rycka på axlarna, problem löser man genom en aktiv dialog och handlingskraft!

20 kommentarer:

  1. Det där var ju inte något att reta upp sig på?

    Jag tycker vår Ordförande har rätt i sak. Vi spelar allt skitkasst då klacken sjunger hatramsor.

    Men för vissa verkar det vara viktigare med hat till motståndarna än att stödja våra egna.

    Sedan kanske just AIK-matchen är känsligare än andra matcher på just den springande punkten.

    Dessutom tycker jag det är bra att herr Ordförande inte uttalar sig om det fotbollsmässiga. Det finns det de som är betydligt kunnigare på i föreningen.

    SvaraRadera
  2. Han uttryckern väl bara det som varenda blåvittsupporter förutom klackfolk tycker?

    SvaraRadera
  3. Kom igen! "hat" om man nu verkligen skall kallad det så hör hemma i fotbollen. Fotboll är ett spel med känslor inblandade. det är det som gör sporten så otroligt stor som den är.

    Ifall man vill kolla på sport, som man ser en romantisk komedi på bio så kan man intressera sig för hockey ist!

    Och kom nu inte med huliganism eller nått bullshit. Har många kompisar som håller på andra lag men det betydder inte att vi inte "hatar" varandras lag.

    Alltså. Stig gör fel och om han inte sera tt fotboll är ett känslomässigt spel kan han dra!

    SvaraRadera
  4. Hatramsor har gjort sitt? Det är förfan aik vi möter.

    HATA!

    SvaraRadera
  5. Ånyo är det alltså internetlurkare, klackfolk och fjortisar som ska diktera vilkoren för vad en "äkta supporter" ska tycka? Rensa öronen för f-n och inse att det finns jävligt gott om folk som avskyr allt vad hata och könsord heter i samband med fotbollsmatcher. Rätt eller fel är väl skit samma så länge det finns människor som faktiskt tycker så.

    SvaraRadera
  6. Vakna från dvalan nu anonyma pajashatt. Kritiken går ju ut på att han får en fråga gällande SÄKERHET men svarar att han hoppas slippa hatramsor. Snacka om att försöka spela pingis med en golfklubba. Hatramsor kan han gärna få tycka vad han vill om, men några hatramsor vare sig förbättrar eller försämrar säkerhetsaspekten av matchen imorn där alla Göteborgare mer eller mindre hotats med misshandel och våldsamma attacker av AIK:s firman boys.

    Kom in i matchen nu.

    Gällande det att de aldrig verkar veta vad det är som är orsaken när det går snett håller jag med dig om. En tränare som står och säger "hade jag vetat vad som gick fel hade jag åtgärdat det ju" hade fått kicken efter 5 minuter i England eller Italien. Skaffa proffs på alla positioner. Just nu känns det som om vi inte har proffs på några positioner...

    SvaraRadera
  7. Bra Frankie.

    Om inte tränare, ordförande, eller sportchef vet vad som gör att det numera står 7 framför tabellplaceringen istället för 3. Vem ska då veta?

    SvaraRadera
  8. Aftonbladetklass att försöka hitta fel i en sån intervju, var lite positiva, tror ni att Mats Persson och Bengt Halse hade tatt tåget med supportrarna?

    Nog första gången jag tycker baraben is a bunch of gnällfittor =)

    tack för en för övrigt lysande blogg

    SvaraRadera
  9. Ingen idé att ifrågasätta varför ingen i föreningen vet (eller verkar vilja göra nåt åt det) varför vi skämmer ut oss mot Derry, Trelleborg, Hif, Öis, Kalmar osv.

    vem tar ansvar för fiaskot? nej istället värvar vi lite oprövade talanger och låter sopor som lago och hjalmar vara kvar. fan sysslar de med?

    SvaraRadera
  10. Aftonbladetklass att försöka hitta fel i en sån intervju, var lite positiva, tror ni att Mats Persson och Bengt Halse hade tatt tåget med supportrarna?

    Vem fan bryr sig om han åker med supportrarna? Fullständigt irrellevant, det som är intressant är de patetiska "vi vet inte vad som gick fel" som upprepats efter en 5-6 förluster i år. Men ta reda på det då för helvete!

    SvaraRadera
  11. när nu allt faller på plats går det upp för mig att Håkan har inspererat gubbarna till den (mild)a grad att tabellplaceringen ter sig fullkomligt förstålig, var det en 7:a vi låg...:)

    SvaraRadera
  12. Tycker det är en bra grej av Stig att hänga med.

    SvaraRadera
  13. haha vem bryr sig om han hänger med? han fattar ju inte ens att det sitter 100 wisemen på samma tåg, sitter och yrar om "hatramsorna ska bort" haha snacka om brist på insikt.

    SvaraRadera
  14. Det är väl ett bra första steg för Stig. Ni säger att han inte har insikt, men nu gör han ju i alla fall något aktivt för att få åtminstone lite mer insikt.

    SvaraRadera
  15. Snacka om att vissa missar frankies poäng, dels att det saknas brist på ledare som tar ansvar för förlusterna och som på ett effektivt sätt analyserar dem och dels att man måste ha en bättre översyn på säkerhetsfrågan i styrelserummet.

    om han åker tåg med änglarna? jaja latjolajban.

    SvaraRadera
  16. lite skvaller om tommy lycén och mikael lustig:

    http://www.folkbladet.nu/2006/10/26/tommy-lycen-kan-lamnaumea-med-hogburet-huvud-2/

    http://www.vk.se/Article.jsp?article=85198

    SvaraRadera
  17. Låt Tommy få kämpa om en plats som vänsterback. Har vi tur kanske det slår väl ut och kan lägga de surt förvärvade på andra delar av startelvan istället.

    Värva Johan Dahlin! Han måste sakna brorsan så ta hit honom!

    SvaraRadera
  18. Hur fan kan de egna fansen kalla ordföranden för Sveriges finaste och mest anrika förening för ICA-Stig?????

    Respekt för fan!

    SvaraRadera
  19. ica-stig ica-stig ica-stig...

    men allvarligt, på tiden att baraben börja fatta vad som är röttet på kamratgården.

    SvaraRadera
  20. thogersen/ att ALLT är rötet menar du? VI vet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.