2006/10/17

Saker att göra en tisdagskväll...

Vända och vinna mot Djurgården i nittionde minuten...

...eller (troligen) förlora mot Manchester United inför ett fullsatt Old Trafford?

Vad väljer du?

13 kommentarer:

  1. ja den killen visade sig ju ha en riktig jävla klubbkänsla.. var det inte han som sa att han stanna i blåvitt för att han ville vara med när dom skulle vinna sm-guld? ....

    SvaraRadera
  2. skit samma, han är ändå ingen vi saknar....värre med Kalle.

    SvaraRadera
  3. Han skrev på för blåvitt utan att överhuvudtaget behöva! Förlängde sitt kontrakt... Plus att han alltid talat positivt om IFK, Wendt är en stor Blåvitt spelare. Glöm inte det!!!!!

    SvaraRadera
  4. CL helt klart faktiskt.. Som anonym sa före mig, han behövde itne skriva på, jag är glad för tiden han spelade här, sen vet vi ju inte hur det var i förhållandet ozzy/arne, kanske ville bort?

    SvaraRadera
  5. Tänk ändå. Mittbacksparet var allsvenskans bästa "Anton" , Risp. men så försvann detn bästa "anton" till en "b-klubb" precis innan visade han hjärta och skrev på så ifk kunnde få en liten slant för honom. Vad fick vi? jo Allsvenskans bästa mittbackspar Risp, Kalle. Men den bästa Risp lämnar till en "halv bra klubb". Vad fick vi kvar? Jo ett av allsvenskans bästa mittbackspar Kalle, "Bjärsa", den bäste stack åter igen och vad fick vi kvar den här gången? En Bjärsa som är bra men ingen ny talang kunnde fylla på och bli en ny bra mittback utan det blev Lago... Blåvitt hade Hjalmar på Vänster backen då Arne gjorde ett geni drag av den lovande mittfältaren som stannat upp han blev back, han spelar nu i nordens bästa klubb och kanske en vacker dag komemr hem och täpper till ? men vad har vi kvar? En skade drappad men bra spelare i Adam, en stabil "bjärsa" en långsam Traktor och Hjalmar, hoppas nu Shaffer petat Hajlmar så mycket att vi slipper honom i den blåvita dressen!

    SvaraRadera
  6. ozzy va ju som arne, mer på krogen än på träningar. sämst tränad i blåvitt på den tiden.

    SvaraRadera
  7. Spelar ingen roll hur man e på krogen, de skiter ja fullständigt i! Wendt presterade, och spelar idag cl!

    SvaraRadera
  8. Ozzy ska inte ha någon skit och ledsen att säga att CL är större men IFK är större än FCK och därför borde det enda rätta vara att stanna i IFK

    SvaraRadera
  9. Jesper Blomqvist behövde inte heller skriva på ett nytt kontrakt, men gjorde det och vi fick 25 miljoner för honom när han kunde ha gått gratis. När han skulle tillbaka valde han mellan Blåvitt och Dif.

    Chansen att spela i CL fanns i Dif så han gick dit. Inget konstigt med det. Ändå utmålas han som svikare av vissa fans! Obegripligt!

    Även han har alltid talat väl om föreningen. Utan Jesper hade vi inte haft så mycket framgång i Europa.

    SvaraRadera
  10. va ozzy sedd ofta ute på krogen?

    SvaraRadera
  11. PRESTERADE WENDT? haha lägg av nu. jävla sketungar är vissa här som ska yttra sig om det ena och det andra, en gris är alltid en gris. köpenhamn? haha.

    SvaraRadera
  12. Senaste anonym: är du tolv år eller förställer du dig? Ozzy är blåvit och gjorde mycket bra ifrån sig i IFK. Han kommer säkert tillbaka om några år, precis som våra andra backproffs.

    SvaraRadera
  13. Ozzy har för övrigt lagt sig till med en präktig ellos-frilla under tiden i danskland (lite som en parantes, men ändå).

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.