2006/10/27

Poängavdrag för Blåvitt?

EFTERSPELET IFK Göteborg och AIK kommer att bestraffas.

Under halvtidsvilan började några "blåvita fans bråka och rev ner ett staket mot familjeläktaren". Det kastades även in några bengaliska eldar in på planen.

AIK riskerar 10 000 kr i böter för antändande av pyroteknik. Men Blåvitt kan få ett större straff, och det är stora böter eller poängavdrag för händelserna på läktarsektionen. Beslutet kommer först efter att allsvenskan färdigspelats.

Källa: TT.

7 kommentarer:

  1. Böter kommer vi att få, men inga poängavdrag, matchen spelades vidare och ingen kom till skada,inte värre än ett lugnt Stockholmsderby.

    SvaraRadera
  2. Så jävla sjukt att klubben får böter när supportrarna strular. Så jävla sjukt att en klubb kan få poängavdrag för att publiken beter sig dåligt. Hammarby borde heller inte straffats med poängavdrag. Och verkligen inte blåvitt nu heller, vilket det inte lär bli.

    SvaraRadera
  3. Finns väl ingen poäng med att Baraben ska rapportera TT-nyheter? Det tycker jag Alltid Blåvitt ska få syssla med.......

    SvaraRadera
  4. inga problem, mkt överdrivet. inga poängavdrag kommer göras.
    dock borde spelarna få löneavdrag.

    SvaraRadera
  5. uppström/ tror vissa ville få bort fokus från hela huligandebatten och kaosdebatten...

    SvaraRadera
  6. Det som stör mig är supporterpolisen i Solna. För två år sen stormade de läktaren mitt under cupfinalen och skadade helt oskyldiga personer. Idag ställer de sig frågan om det fanns någon provokation från AIKarnas sida. Man är helt dum i huvet om man missat att AIK fansen innan matchen sände flera hot och dödshot mot IFK Göteborgs supportrar.

    SvaraRadera
  7. vi, och alla andra lag som inte är aik, riskerar alltid poängavdrag när något sånt här händer. tror dock aik slipper böterna, svff vill ju ogärna straffa sitt favoritlag...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.