2006/10/29

Panikattacken kryper upp på en...

REFLEKTION Jag vet att det är ändamålet som helgar medlen. Jag vet att den nya arenan är ändamålet och minst ett år på Nya Ullevi i Allsvenskan är medlet. Jag vet att det kommer att bli underbart när den nya arenan står klar. Men.

Jag slår upp GP:s nätbilaga och läser att sista matchen på Gamla Ullevi kanske redan är spelad. Detta på grund av att gräsplanen på Gamla just nu är hårt åtgången och det ihållande regnet kan få Blåvitts sista match mot Halmstad (söndag om en vecka) flyttad till Nya Ullevi.

Tanken av att vi nu är förpassade till Nya på obestämd tid får min mage att knyta sig. Ursäkta språket, men fy fan va jävulskt trist. Snälla väck mig när den nya arenan är klar för det här kommer bli en lång, låååång väntan på betgonens läktardjungel framöver...

21 kommentarer:

  1. FY FAN det va det äckligaste jag hört på länge,jag mår nästan lika illa nu som efter aik.. fy fan, detfinns inte, vi måste bara få ensista match där....annars såfår det annordnas en stormning av gamla efter matchen mot halmstad..!
    jag vägrar attlåta gamla dö utan en hylning!

    SvaraRadera
  2. Borde inte alliansen kunna dela på ett litet ombyggda med provisoriska kortsideläktare av något slag?

    SvaraRadera
  3. Äh, arena hit och dit.
    Har man ett riktig blåvitt hjärta så...
    Spelar det väl ingen roll?
    Ibland undrar man om det är laget eller arenan som locka folk?
    För mig kunde vi spelat på Valhalla om det vore så.
    Älska Blåvitt.

    SvaraRadera
  4. "Äh, arena hit och dit.
    Har man ett riktig blåvitt hjärta så..."

    Fy fan va fånigt. DÅ kan väl du propagera för att Blåvitt ska spela sina matcher på Valhalla grus?!?!

    SvaraRadera
  5. Maken till negativt tänkande får man leta efter. Vi kommer ju för helvete att belönas med sveriges förmodligen vassaste fotbollsarena. Skulle vi inte klara ett år på Ullevi då? Frågan är hur historielös man får bli? Mina skönaste Blåvittminnen finns inborrade i denna betongkoloss,Gais i tvåan inför 50000 UEFA-cupen 82 o.s.v. För helvete gubbar bit i hop nu. Vi kräver att laget skall vara uppepå tåspetsarna varje sekund men vi supporters beter oss som gnälliga kärringar.

    SvaraRadera
  6. Precis det jag menade.
    Vad fan är väl ett hundår på Nya?
    Gnäll, gnäll och gnäll!!!

    SvaraRadera
  7. Blåvitt kommer antagligen ha ett publiksnitt på runt 6500 nästa säsong, och kanske 12500 på den nya arenan.
    Hoppas det är bugeterat ;-)

    SvaraRadera
  8. Bara se de positiva, det finns kapacitet för 46 000 varje match! Blir att ragga lite publik nu när gbg lag åker ur AS.

    SvaraRadera
  9. Om man nu inte kan spela nästa söndag på Gamla, får dom väl helt enkelt fixa en annan match i typ veckan efter? PÅ EN HELG - förstås.

    SvaraRadera
  10. Kan man inte spela en sån där recettmatch på gamla? En avskedsmatch för arenan och alla intäkter går till arenan.

    SvaraRadera
  11. vi kan väl släppas in på gamla, så kan vi titta på måsar och duvor, det blir säkert underhållande i paritet med dagens Ifk, jag tar med kaffe i termos.

    SEDAN. Det blir väl antaglien så att man stänger av de övre sekt. på NYA, iallfall emot öst. Kan man inte lägga upp gigantiska blåvitta flaggor därpå hela nästa säsong, annars är jag rädd för att hela nästa säsong kommer kännas som landskrona hemma 2002...

    SvaraRadera
  12. Vi kommer ju för helvete att belönas med sveriges förmodligen vassaste fotbollsarena.

    Efter att Änglarna och Gais är klara med sina jävla åsikter kommer den nya arenan att va lika bra som ruddalen. Kan inte kommunen bara köra över alla jävla idioter som ska ha åsikter och bygga supermodernt?!?! Ståplats och bengalräcken, jo men välkommen till Warsawa.

    SvaraRadera
  13. löjligt att gnälla över att någon gnäller (kanske det jag gör nu öhh?) Klart som fan att det kommer vara ett tråkigare år nästa år, räcker ju att tänka tillbaka på öster hemma och det var ändå en premiär! Fast å andra sidan är det inte så jävla kul nu heller. Hellre står jag bland 6000 andra på Ullevi som serieledare än står på gamla och se bonngäng efter bongäng spela ut oss.

    SvaraRadera
  14. Med tanke på hur planen ser ut på gamla så föredrar jag Nya just nu.

    SvaraRadera
  15. Gamla skall ju väck snart ändå.

    Börja rivningen nu på måndag - så slipper den nya bli ännu mer försenad!

    SvaraRadera
  16. Skönt med Nya. Kunna breda ut sig och hänga med benen över stolen framför. Mysigt!

    SvaraRadera
  17. Jag gillar faktiskt nya mer än sunkiga gamla. Gamla saknar allt och är en hälsofara för fotbollen nya utstrålar vission storhet. Gamla står för kvarteslag och drömmar om att spela Kalmar. Nya doftar Barcelona, Milan, Manchester...
    Varför envisas med att den nedgångna, fula arenan är bra?
    Jag ser fram emot matcher på nya, och hoppas att fler fans kommer att komma än de 5000 som kryper till gamla.

    SvaraRadera
  18. Personligen har jag inget emot att matcherna spelas på Ullevi. Man sitter visserligen längre ifrån plan, men å andra sidan har man möjlighet att sitta ned i pausen samt under tråkiga delar av matchen, samtidigt som man befinner sig i klacken. Dessutom går det fortare att lämna arenan efter matchen.

    SvaraRadera
  19. Får faktiskt en klump i magen, en epok går i graven och Nya U, gillar jag inte alls, inte samma stämning. Borde anordnas gravöl eller liknande!

    SvaraRadera
  20. Skall man tolka gbg-publikens bekvämlighetskrav (skandinavium) skulle det inte förvåna mig om det kommer mer folk på matcherna på nya jämfört med gamla. Tror både GAIS & IFK (Ev ÖIS) kommer göra runt + 1500 på sina publiksnitt nästa år. Det tråkiga som sagt är väl att det blir så jävla ödsligt.

    SvaraRadera
  21. "proff"

    Bra tanke du presenterade,
    Den får vi hoppas att den redan finns eller att den nu uppmärksammas.

    Givetvis en helgdag-helst lördag.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.