2006/10/19

Hate to say I told you so...

SILLY SEASON IFK Göteborgs Officiella hemsida bekräftar nu det ni Baraben.com-läsare kunde få reda på för tio dagar (9/10) sedan här på Blåvittbloggen: Ragnar Sigurdsson är klar för föreningen.

Från Baraben 9 Oktober: Sigurdsson kan användas både som innermittfältare och mittback, det senare har han mestadels spelat i U21-landslaget där han bland annat fanns med i det vinnande lag som slog Svenska U21 med 4-1 förra hösten. Fylkir, Sigurdssons Isländska ligalag ser även de honom främst som en innerback där han trots sin unga ålder (20 år) har en fast plats.

Kontraktet är på tre år och Håkan Mild skickar en signal till de mittbackar som ligger löst (Lago, Dennis, Ölme) att det kommer krävas prestation på hög nivå för att få förlängt i Blåvitt.

Nu när vi på Baraben.com avslöjat både Ranégies som Sigurdssons övergångar till IFK Göteborg kan vi inte annat än att småle åt de stora tidningsdrakarnas brist på framgångar om det Göteborgska Sillyområdet i år...

29 kommentarer:

  1. Lite mer info om honom:
    Han spelade alla 18 matcher (1 mål) för Fylkir denna säsong, plus 1 match i cupen.
    Förra säsongen (2005) spelade han 17 matcher (1 mål) i ligan och 4 matcher i cupen.

    SvaraRadera
  2. Frankie, nu när du skryter lite med hur jävla rätt ni haft på bägge dessa nyheter får du nog räkna med en jantelagsstorm, eller? ;)

    SvaraRadera
  3. Barabens främsta uppgift är att befria Sverige från jantelagsmentaliteten!

    SvaraRadera
  4. Jante vante kan'te va nåt att ha va?

    SvaraRadera
  5. Helt klart ett bra nyförvärv, men när hjalmar kom till blåvitt var han också ordinare i Island u21-landslag! Å alla vet väl hur bra hjalmar är!

    Får han ett nytt kontrakt, ja då vet ja inte va blåvitt vill i framtiden

    Tack å hej

    SvaraRadera
  6. Kostar han nåt tro?

    SvaraRadera
  7. ja, det känns onekligen väldigt intressant att veta huruvida den potentiella hjalmar version 2.0 har varit dyr eller inte.

    SvaraRadera
  8. Jag har för mig att ni i sommras gick ut med nyheten att Antonsson skriver på innom kort oxå. Så fel ni hade. Hade hällre sett honom i Blåvitt än vilken islänning som helst.

    SvaraRadera
  9. om ingen storklubb skulle kmma med ett bud, har jag för mig att det skrevs också.

    SvaraRadera
  10. ingen jantelag? det avundsjuka som driver ett samhälle framåt, och vi fotbolls supportrar är dom mest avundsjuka jävlarna som finns. Hur många höll på Chelsea igår? Ok att många hatar mr M och att de inte alltid spelar den roligate fotboll men knappast därför alla hatar Chelsea. Schismen mellan alltid blåvitt och baraben, vad är det? skyll nu inte allt på ena sidan. Vad hände när mff fick ett superavtal med ericsson? Samtliga lags supportrar speciellt våra inklusive mig själv var inne och var riktigt avundsjuka, som tur var blev det inget av det hela men men. Frankie som kommunist borde la verka för jantelagen som hela hans idelogi bygger på (låter kanske som en blå nu men är sosse!)... Jantelagen behövs bara man inte brukar den för hårt och mot nära och kära!

    SvaraRadera
  11. ingen jantelag? det avundsjuka som driver ett samhälle framåt

    Sen hittar du på en konflikt mellan en blåvit nyhetsbyrå och en blåvit gruppering, påstår att frankie är det ena och andra och borde ha den ena och andra åsikten osv osv.

    Jantelagen driver inte samhället framåt, det driver DIG framåt. En stor skillnad.

    Kalla sig sosse och snacka om att avund är drivkraft för ett samhälle. Snacka om trångsynt och obildat. Känns fan meningslöst att svara dig ens så jag lägger ner det. Tyvärr finns alltid hopplösa fall. Läs en kurs i Marxism och förstå vad vi inom socialdemokratin har byggt vår kamp kring istället för att sprida klyschor som gödsel.

    SvaraRadera
  12. Anonym om Anton: "Hade hällre sett honom i Blåvitt än vilken islänning som helst."

    Hellre, hEllre, hellre. Skriv det på tavlan 10 gånger och pussa fröken sedan.

    Anton var mutnligt överens med IFK. Sedan fick han ett mångmiljonbud. Vad är problemet?

    SvaraRadera
  13. Anonymous said...

    Frankie, nu när du skryter lite med hur jävla rätt ni haft på bägge dessa nyheter får du nog räkna med en jantelagsstorm, eller? ;)

    19/10/06 17:49


    // Oj så fort du fick rätt. Precis samma patetiska reaktion som exempelvis drabbar Zlatan varje gång han gör något, folk snackar om att han är ett problem osv osv. INGEN FÅR STICKA UT; hör du det frankie och feldgrau! ;)

    SvaraRadera
  14. Frankie som kommunist borde la verka för jantelagen som hela hans idelogi bygger på

    Noll kunskaper i politik eller bara en upprörd nationaldemokrat eller muf:are som vill hetsa mot oss som är vänster?

    SvaraRadera
  15. socialliberal och "vänster" haha geeeee dajj nu.

    RANÉGIE OCH RAGNAR. R&R.

    WALKER TEXAS RANÉGIE!

    SvaraRadera
  16. ragnar, haha nu får vi två idioter från island. vi försökte bli av med en men får istället TVÅ nästa år. fy fan om han är en ny hjalmar-sopa.

    SvaraRadera
  17. Vafan har hänt här då? Har ni gått på fredagsgroggen en dag för tidigt eller? Sicken jävla galen debatt. Hahaha.

    SvaraRadera
  18. fan vad jag älskar baraben humorn... walker texas renegie

    SvaraRadera
  19. WALKER TEXAS RANÉGIE står även redan som förslag till ny t-shirt hos alternativa shopen...

    SvaraRadera
  20. Laphroaig Baraben:

    Muntligt, muNTLigt, muntligt. Skriv det på tavlan 10 gånger och pussa fröken sedan. :-)

    SvaraRadera
  21. Baraben-humorn...haha Walker Texas Ranégie föddes på ett annat forum, sen snodde Stal..Frankie den.

    SvaraRadera
  22. Vadå avslöjat? Ni har ju inte avslöjat ett skit? Bara skrivit sådant som andra skrivit. Och när ni skrev att Ragnar var klar var det inte så. Då hade förhandlingar inte ens inletts. Han blev klar först igår. Pinsamt. Lägre än era idoler på Aftonblaskan.

    SvaraRadera
  23. Verkligen hett! En 23årig div 2 spelare som är hur bra som helst och som alla andra klubbar har missat, samt en isländsk back. Det märks att IFK verkligen satsar på toppen nästa år. Och sen plockar ni hem Ali G och Tommy Lycén också och sen är väl IFKs sillykvot slut.

    SvaraRadera
  24. Baraben-humorn...haha Walker Texas Ranégie föddes på ett annat forum, sen snodde Stal..Frankie den.

    20/10/06 14:29


    Jag har ju inte ens skrivit det?!?!

    SvaraRadera
  25. frankie/ Säger som jag brukar, ingen idé, det är bara ett par muppar (du vet nog vilka) från en anna Blåvitt-sida som uppviglar...

    SvaraRadera
  26. Lite tur hade ni ja! ;)
    Lite synd att ni hade fel med Sebastian Larsson, Antonsson.. Ja, säkert fler.

    SvaraRadera
  27. FÖRDOMAR, var ordet här inne..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.