2006/09/29

Över miljonen, forum uppe och Shopen exploderar!

BARABEN.COM Natten mot fredagen den 29 September hade vår stolta blogg just passerat 1,065,383 besök. För en tid sedan passerade vi miljonsträcket av besök och dryga hälften av dessa besök var av unika läsare. Vi vill tacka enormt för ert läsarstöd, era mail, er hjälp med bilder, tips och stöd kring Supporterfonden. Det är ni läsare och ert engagemang som gör Baraben till ett unikt projekt!

Som de flesta har noterat vid det här laget ligger direktadressen www.baraben.com nere för tillfället. Detta beror naturligtvis inte på att Bandidos sprängt vår server (en del läsare har hört av sig och varit oroliga...) utan på att vi på Baraben.com omstrukturerar verksamheten för tillfället. En del av denna omstruktur har varit ett pågående byte av webhotell, vilket lett till att Baraben.com legat nere i en dryg vecka nu. Men glädjande nog har besökarsnittet hållit en jämn nivå mellan 1200-1700 besökare per dag hit till sidan via vår gamla och även nu fungerande bloggeradress. (http://ifkgoteborg.blogspot.com)

Under tiden som omstruktureringen pågår har textproduktionen på sidan i viss mån blivit lidande men istället har vi fått upp ett nytt samlande Barabenskt webforum för allmän debatt och vi har även fått en handfull nya motiv i Alternativa Shopen. Det nya forumet innehåller dels två öppna forum för fotbollsdebatt och off topic-debatt men även ett stängt internforum för Barabens skribenter. I Alternativa Shopen så finns självfallet de populära storsäljarna Glenn Army, Commandante, Råttkross med flera kvar för alla som vill pryda sig i sköna Blåvitrelaterade motiv i höst och även framöver går det att ge egna motivförslag till oss via mail! Shopen erbjuder även ett flertal nya och spännande alternativ, där bland annat ett känt italienskt och ett annat engelskt koncept finns att hitta, trevlig shoping!

25 kommentarer:

  1. imponerande. ni måste lägga ner ett hästjobb och ni får verkligen mitt beröm! grym shop med!!!

    SvaraRadera
  2. Jag är stolt över att Sveriges bästa blogg handlar om Blåvitt...

    SvaraRadera
  3. riktigt fräscha grejer i shopen! och sicken produktionstakt! underbart! blåvitt har mkt att lära av er grabbar.

    SvaraRadera
  4. Glöm inte att regga er i forumet nu!

    http://baraben.forum24.se

    SvaraRadera
  5. Överlag helt ok grejer i shopen men lite tråkigt att det ska stå baraben.com och dylikt på så många av produkterna.

    SvaraRadera
  6. peter1904/ Baraben står endast på fyra av 37 motiv. Inte direkt "så många"...

    SvaraRadera
  7. frankie
    5 olika motiv står det baraben på. Andelen produkter med baraben har ökat på slutet också.

    Som en jämförelse:
    baraben = 5
    blåvitt = 2
    göteborg = 2
    ifk göteborg = 0
    änglarna = 0

    Känns som att det är lite snefördelat. Det är väl IFK Göteborg fans vi är och inte baraben fans??

    SvaraRadera
  8. Har säkert räknat fel i uppräknigen ovan men men...

    SvaraRadera
  9. Alldeles för små avatarer bara, Johnny fick inte plats. Får ordna det hemma

    SvaraRadera
  10. Alternativa shoppen äger totalt just nu.

    SvaraRadera
  11. Underbart jobb med alternativa shopen. CRED!

    SvaraRadera
  12. Glenn Army borde ju finnas i varje blåvitares garderob!

    SvaraRadera
  13. Vart går den alternativa shoppens intäkter??

    SvaraRadera
  14. peter/ IFK Göteborg är ett trademarkat varunamn, det FÅR vi inte använda. Så sen räknar du med det du vill typ, det finns 21 stycken tröjmotiv med IFK, Blåvitt, spelare osv att välja bland. Så en enorm majoritet är IFK-motiv utan negativitet. Sen har man förslag så lägg dem här!

    SvaraRadera
  15. Och hur är det med Glenn Hysén, har ni tillåtelse att använda hans namn och bild på det ni gör?

    SvaraRadera
  16. boner/ Jajjemen, Glenn är med på noterna!

    SvaraRadera
  17. Ni har stulit andras arbete och tjänar pengar på det. Hoppas det känns bra. skithögar

    SvaraRadera
  18. Sjänk pengarna från supporterfonden till tifogruppen så kanske vi får återuppleva derbyt mot öjs 03.

    SvaraRadera
  19. Ni har stulit andras arbete och tjänar pengar på det. Hoppas det känns bra. skithögar

    1/10/06 13:44


    Poängteras skall väl att vi INTE tjänar pengar på detta utan återanvänder allt eventuellt överskott för att driva och stärka Supporterfonden som bara har ett enda mål: samla in pengar till IFK Göteborg.

    Sedan så vad är det som är "stulet"? Närmare 30 av de cirka 40 motiven är TILL 100% TILLVERKADE av Barabens två webdesigners. Övriga motiv är inskickade av våra läsare...

    SvaraRadera
  20. jag har gjort en av de inskickade bilderna (inskickad till supporterfondens souvenirtävling) och jag tycker det är bara bra och skitkul att den görs till en souvenir som jag och andra kan köpa! cred!

    SvaraRadera
  21. Sedan så vad är det som är "stulet"? Närmare 30 av de cirka 40 motiven är TILL 100% TILLVERKADE av Barabens två webdesigners. Övriga motiv är inskickade av våra läsare...

    Den som säljer bäst enligt er själva är Råttkrosströjan. Den ritade JAG och sålde för flera år sedan. Trycket är sedan stulet från min hemsida och hamnar senare på era produkter. Antingen slutar ni sälja denna eller också skall jag ha pengar för stölden.
    NI har snott mitt motiv och gör pengar på det. Jag skiter i vart pengarna går, man snor inte. Speciellt inte från andra blåvita.

    SvaraRadera
  22. Ett lag i Götet/ Nu är det så att det inte alls är så att det är den tröjan som avsågs. Jag har personligen gjort den tröjan som avsågs (en råtta i ett kikarsikte, den och Glenn Army sålde bäst de första veckorna).

    Gällande den andra varianten av råttkross har den väl sålt tre stycken (på vilket vi fått in den otroliga summan av cirka 60 kronor) tror jag och om det är så att det stämmer att den är tagen utan lov från någon hemsida så är detta självfallet INTE acceptabelt. Den har nämligen mailats in till oss av en läsare under insinuationen att den inmailande personen gjort bilden själv. Om detta inte stämmer så var vänligt maila mig på kontakt@supporterfonden.se så ska jag se till att ta väck den tröjan omedelbart.

    Sedan vill jag återigen poängtera att det inte existerar några "pengar att tjäna" eller ta del av då de går tillbaka till IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  23. "Jag skiter i vart pengarna går, man snor inte. Speciellt inte från andra blåvita."

    Jävla pajas, vad är det för korvören du vill tjäna på att låta oss andra få ytterligare ett tröjalternativ? patetiskt med denna girighet hos folk.

    SvaraRadera
  24. Anonymous löjd>>> Principen är enkel. man stjäl inte andras arbete. I alla fall inte utan att fråga först. Trycket är mycket känt och det sålde rätt bra för några år sedan.
    Jag är dock glad att den sålt så dåligt *här* i alla fall. Heja.

    SvaraRadera
  25. elig/ Ja den åkte ju väck direkt när du sa det så nu kanske du ska ägna din tid åt annat än att gnälla över det? Annars kan du ju få 20 spänn i kompensation...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.