2006/09/22

Res med Råttjägarexpressen till Solna!

Vad kan man bättre göra en lördag i slutet av september än att åka med Blåvitt på bortamatch? Änglarna satsar hårt på resan till Helsingborg den 30/9. Och ett par veckor senare väntar årets tågresa...

Lördagen den 30 September spelar IFK Göteborg borta mot Helsingborgs IF. Till den matchen satsar Änglarna rejält på att få med så många familjer som möjligt. Med avgång klockan 13.00 från Kruthusgatan vid långfärdsterminalen på Nils Ericsonplatsen rullar bussen ner mot Helsingborg dit den anländer cirka en halvtimma innan matchstart. Priset är 220 kronor för vuxna och 150 för barn upp till 16 år som reser med målsman. Bortasektionen i Helsingborg är ståplats snett bakom ena målet, för er som vill sitta ner på långsidan rekommenderar vi att ni beställer biljetter på www.ticnet.se i god tid innan matchen.

Torsdagen den 26 Oktober är det dags för årets tågresa! Klockan 12.00 lämnar Råttjägarexpressen Centralstationen för destination Stockholms Centralstation. Förutom ett kort stopp i Skövde för upphämtning av resenärer rullar tåget raka vägen. Priset är 450 kronor och det finns möjlighet att sitta i en lugn vagn för den som så önskar. I den lugna vagnen råder alkoholförbud. Väl uppe i Stockholm har vi cirka 2 timmar till förfogande.

Änglarna kommer att abonnera en pub där vi sedan gemensamt tar oss ut till Råsunda. Bortasektionen på Råsunda är belägen i ena hörnet på kortsidan. För er som vill sitta på långsidan rekommenderar vi att beställa biljetter via www.ticnet.se i god tid innan matchen.

//Supporterklubben Änglarna

Baraben.com framförde tanken om att abbonera en hel vagn till Änglarna tidigt i våras men nu blir det istället ett par andra grupperingar som genomför sådana bokningar. Baraben genomför således ingen organiserad resa till Stockholm som tidigare utlysts utan rekommenderar alla att köpa in sig i Änglarnas tåg innan det är för sent! "Den Privata partyresan" till Stockholm för Barabens skribenter och sympatisörer går dock av stapeln precis som planerat, mer information om den internt...

5 kommentarer:

  1. "...det är konstigt att verbala killar med glimten i ögat nonchaleras medans icke-verbala killar fått boka två vagnar..."

    SvaraRadera
  2. Margaret on the guillotine/ Vad har Baraben med saken att göra? Blir det automatiskt så att varje kommentar på vår hemsida numer ska likställas med någon typ av officiell åsikt för vår grupp/hemsida så har vi ju 50 nya ståndpunkter varje vecka...

    Jag läste Ludovic inlägg som ett citat från någon sida, vilken vet jag dock inte.

    Sen ska noteras att Baraben inte åker med en hel vagn i Änglarnas tåg för att folk dels vill åka upp och festa i Stockholm och dels för att man inte gillar de kupévagnar som ger en "bil"-känsla ändå. Men trots det har vi redan ett 15-tal "Baraben:are" som är anmälda till tåget och ska upp. Ett par av dessa var först av alla att anmäla sig dessutom, Sandsäter mfl och ni ska ha krädd. Vi ses i Solna!

    SvaraRadera
  3. maggan/ Jag hugger på allt nu.

    SvaraRadera
  4. Ge fan i att hugga på mig! hehe

    Sorry, det var inte menat som ett citat utan mer som en parantes, har troligen missuppfattat dig Hankins om att en egen kupé/vagn inte gick att ordna, förstod det som att frågan var framförd till resegruppen men att det nonchalerades!
    SORRY, sorry, sorry...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.