2006/08/25

Tankar i korthet

BULLETINER Alla håller andan inför ett mer definitivt besked kring George Mourads skada. Hur länge blir han borta? Stefan Landberg spekulerar på officiella att det kan dröja upp till 6 veckor innan George är fit for fight igen. Frågan är då om tävlingen mot Henke Larsson bör frysas under den tiden?

Baraben.com närmar sig i dagarna sin 500 000:e besökare och kommer att fira detta med en extra satsning på Supporterfonden som går ut på att visa en mer mänsklig sida av ett så idrottsinriktat projekt.

Kanal Lokals premiär av Klubb TV med Blåvitt var en ganska slätstruken affär, men förhoppningsvis lever den upp sig med takt att man får igång lite mer tittarfrågor och att det sker lite mer kring laget i form av matcher. Lite synd att man valde att inte visa mer från torsdagsträningen när man ändå var uppe på Kamratgården och filmade densamma. Även ganska märkligt att man förvandlade George nytillkomna skada som en parantes i slutet av programmet istället för att inleda och diskutera detta mycket allvarliga bortfall som en av huvudnyheterna. Men potential finns där, hoppas den plockas fram av Kanal Lokal i höst...

Bengt Andersson deltog av okänd anledning inte i grästräningen på Kamratgården igår (torsdag). Ålderkrämpor som spökar för "Den attraktive" månne? Bengan syntes även glida omkring runt ett välkänt köpcentrum i Kungsbacka i mitten av veckan...

Åtvidaberg slog ut Brann och gick vidare i UEFA-cupen. Åtvidaberg gick med andra ord längst av alla svenska lag i de Europeiska cuperna. Varför är det en inställningsfråga och inte ett krig på liv och död när Blåvitt ställer ut skorna mot Derry? Vad var det som pågick i skallen på våra gubbar i det dubbelmötet?

AIK Fotboll AB stormar fram som det lysande börsexemplet på hur svenska fotbollsföreningar bör drivas. Efter alla år av miljoner i minus, nästan månatligen går man nu framåt på ett chockartat vis:

97 öre i vinst per aktie.


Baraben.com jobbar
i dagarna för att ta fram en ny symbol för hemsidan, föreningen och alla de projekt som vi driver. Det ska bli en slags maskot, som Blåvitts Leo, fast ändå absolut inte alls som Leo. Har du förslag, idéer eller är en jävel på att teckna eller leka med photoshop? Säg till oss så kollar vi på ditt förslag, använda bidrag belönas...

16 kommentarer:

  1. Frankie:

    Vi snackade väl om att ha Janne "Loffe" Carlsson som maksot, klubbdirektör och allmän härskare för baraben.com?

    SvaraRadera
  2. en sphinx med håkan mild frisyr och dobbar!

    SvaraRadera
  3. Tävlingen "Mouradona VS Henke" låt den gå och se hur mycket mer mål Henke gör när mourad är skadad. Alla vet ju att Mourad har bättre snitt om nu inte Henke öser inte 2 mål i alla kommande matcher...

    SvaraRadera
  4. Nu blev ju Henke avstängd i 2 matcher också.

    SvaraRadera
  5. Men mourad lär vara borta mer än två matcher :'(

    SvaraRadera
  6. Ja han kommer nog missa 5-6 matcher i alla fall.

    SvaraRadera
  7. Kanske ska sätta in Lago istället för Mourad;) Våra mittbackar har ju en tendens att gör "möcke" mål.

    SvaraRadera
  8. Sella å Walle känns ju attraktivt..

    SvaraRadera
  9. Frågan är också vad som hände i Brann-spelarnas hjärnor mot Åtvid. Antagligen samma som i de blåvita mot Derry.
    Finns fler exempel

    SvaraRadera
  10. Bengan vilade även på onsdagens träning, gick bara runt i ett regnställ hela träningen.

    SvaraRadera
  11. Skador ingår ju i fotbollen... Man kan nästan inte frysa den tävlingen, men det e lugnt. Mourad slänger in 4-5 mål under sina sista matcher...

    Måste säga att Sella och Walle känns som det mest oinspirerade anfallsparet i allsvenskan tyvärr. Såg de innan VM-uppehållet mot Malmö och det totalt fantasilöst... Tyvärr!

    /El Gato Negro

    SvaraRadera
  12. Men vi vann mot Malmö iaf! Jag gillar Walle, mest för hans inställning. Han springer ju på allt och hetsar försvarare och målvakter även i "omöjliga" situationer. Det gör att de får spela upp bollen lite i panik i vissa lägen och att vi vinner tillbaka bollen. Kommer bli spännande att se hur det kommer att fungera.

    SvaraRadera
  13. Kan vi inte köpa in Åtvidabergs trupp inför säsongsavslutningen. De har ju rätt inställning för att kriga i 90 minuter i alla fall.

    SvaraRadera
  14. Mouradona ser ut att ha riktigt stora bröst.

    /Carl

    SvaraRadera
  15. Visst vann vi matchen mot Malmö och visst sprang Walle på allt som rörde sid på plan. Jag hade inte haft något emot honom om Sella hade varit sig själv. Men så mycket som Sella har missat på senaste tid (Måste erkänna att jag tycker riktigt synd om killen.) kommer ifk's konstruktiva spel att stanna vid mittfältet. Jag är riktigt orolig inför måndages halv-derby.

    /El Gato Negro

    SvaraRadera
  16. Givetvis ska maskoten bestå av två bara ben. Jag kan ta på mig dräkten och vara levande maskot på hemmamatcherna

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.