2006/08/22

Supporterfondens offensiv i höst!

SUPPORTERFONDEN Nu lägger fonden in en ny höstoffensiv. Hjälp till att skapa hype kring fonden i höst! Du inte bara kan delta utan är livsviktig för fondens etablering som årligt projekt för Supportrarnas styrka inom och kring IFK Göteborg!

* Skriv ut flyers och sätt upp!

* Snacka med blåvita vänner om dom hört talas om fonden.

* Vill du vara med och skramla?

* Delge era idéer och visioner! Vad saknas? vad vill ni se mer av?

Har du någon kontakt eller sitter du kanske rent av själv på något som fonden kan dra nytta av? Kontakter med tryckeri? Hör av dig till Supporterfonden!

Souvenirtävlingen är nu igång med hela 19 bidrag från supportrar och fondvänner runt om i sverige. Bland bidragen finns allt från kalsonger till pikétröjor och motiven varierar allt ifrån rena logotyper till Ronaldinho spekulationer.

Rösta på den tröja du helst skulle kunna köpa via Supporterfonden, vinsten från dessa försäljningar kommer att gå direkt till Supporterfonden!

Vinnaren utav denna prestigefyllda tävling kommer att få en gratis tröja/kalsong samt den stora äran att kalla sig officiell souvenirtillverkare hos Supporterfonden.

Lägg din röst i Supporterfondens souvenirtävling!

16 kommentarer:

  1. Sluta skoja nu och ta fram dom riktiga souvenirförslagen.

    SvaraRadera
  2. hade nog kunnat tänka mig att köpa hooden och kalsongerna "stå upp för blåvitt" när man vet att pengarna går till SF.

    SvaraRadera
  3. Läsarnas egna souvenirer, jadu, 2-3 kanske var hyffsade- resten ganska kassa.

    Kan inte ni som gör så mkt snygga banners och montage göra lite egna souvenirer?

    SvaraRadera
  4. Anonym 3
    Denna tävlingen var tänkt att locka fram lite andra förmågor, vilket jag tycker har lyckats. Men vi kommer att ta fram souvenirer också, det kommer efter att denna tävlingen är avgjord.

    SvaraRadera
  5. 1 av 19 förslag såg bra ut. fondens hood...

    men jag vill ha mer supporterrelaterade souvenirer?!!?!

    SvaraRadera
  6. anonym:

    Kom gärna med förslag, så löser jag det. Kontakta mig gärna jonas.helgesson@supporterfonden.se.

    SvaraRadera
  7. Jag vill minnas att det var nån lustig herre (lär ju varit en herre) som hade ett förslag med ett par trosor där det stod: "Supporterfonden - sätt in ditt bidrag här" på framsidan och "Eller här" på baksidan. Genialiskt! Varför är inte den med?

    SvaraRadera
  8. Riktigt sunkiga produkter. Gör om - Gör rätt (eller lägg ner).

    SvaraRadera
  9. Som innan sagt, ni har ju egen kompetens, varför låter ni läsare skicka in sån här skit för istället för att göra det själv?

    SvaraRadera
  10. Anonym

    Jag kan ju bara prata för mig själv, men jag lägger ner X antal timmar på att programmera sidan, fixa bilder och höra runt bland företag om sponring och affiliates (vilket burit frukt och som kommer att märkas snart).

    Detta är både ett bra sätt att se vad det finns för förmågor där ute, samt att se hur intresset är för att köpa souvenirer hos fonden och på så vis både få en tröja eller annan souvenir, samt bidra till fonden.

    SvaraRadera
  11. Det handlar ju om att vi letar nya talanger som kan hjälpa till hela tiden. 3-4 av de 19 inskickade förslagen tycker jag är helt klart värda att satsas på som souvenir!

    SvaraRadera
  12. ryktas att baraben kommer med två nya tröjor denna veckan?!

    SvaraRadera
  13. Börjar det inte lukta lite fiasko över Supporterfonden? Pratades de inte om miljonbelopp när den startades och man är bara uppe i 78 tusen...

    SvaraRadera
  14. Börjar det inte lukta lite fiasko över Supporterfonden?

    Fiasko är det bara om man inte skänker. Det är det enda fiaskot, att stå bredvid och gnälla utan att ge en krona. Detta är ju inget projekt som tar slut, detta är början på något stort!

    SvaraRadera
  15. jag tycker att blåvitts supportrar är fiasko, till och med öjs är bättre (fan till och med GAJS!!)

    SvaraRadera
  16. blåvitt supportrar är ett bortskämt gäng, men vad är nytt under solen...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.