2006/07/20

P16 kvar i Gothia Cup!

GOTHIA CUP Det blev respass direkt på morgonen för IFK Göteborgs P14-lag. IF Elfsborg blev för svåra och våra blåvita krigare besegrades med 0-2. Även blåvitts P13 stötte på patrull och förlorade med 1-2 mot SV Allner-Boedingen, vilket naturligtvis innebär att båda dessa lag tyvärr är bort ur slutspelet. P16 gick det däremot bättre för.


Motståndet hette Sävedalens IF och arenan för dagen hette Bläsebovallen. Återigen fick vi se ett IFK Göteborg som saknade några av sina mest tongivande spelare och matchen blev därför förvånansvärt jämn. Blåvitt skapade dock en hel del men hade svårt att sätta dit sina chanser. Sävedalen jobbade bra defensivt men hade svårt att komma till några vassa anfall. Dock kom första målet från blåvitt efter först en snygg solorusch på vänsterkanten och sedan ett distinkt avslut i mål utav en av Blåvitts ungdomar. Man fortsatte sedan att anfalla men lyckades inte trycka in fler bollar, trots skapandet av chanser. Sävedalen var aldrig riktigt nära att kvittera och matchen slutade följdaktligen 1-0 till IFK Göteborg. Duktiga i Blåvitt idag var återigen vänsterbacken med nummer tre, som vi bekantat oss med sedan innan, Mikael Andersson samt hans mittbackskollega med nummer tretton. Offensivt är nummer nio en snabb och teknisk spelare som man bör hålla ett extra öga på.

Nästa match spelas återigen på Bläsebovallen, nu heter motsåndet Boulder County Force Red. Tiden som gäller är alltså idag torsdag klockan 16:05.

5 kommentarer:

  1. Följande "kända" lag är kvar i P16-turneringen och kan bli Blåvitts motståndare om de går vidare:

    - AIK
    - Hammarby
    - Elfsborg
    - Chiparamba Gr. Eagles
    - Gif Sundsvall
    - Cruz Azul
    - FK Bodø/Glimt

    Själv spanade jag in ett riktigt fighterlag i Estniska SK Viljandi som är kvar i turneringen och kan bli en liten outsider...

    SvaraRadera
  2. Frankie: V. Frölunda får väl se som ett "känt" lag också va. Och dom har ju en tendens att gå långt i Gothia dessutom.

    SvaraRadera
  3. je/ Missade Frölunda, men som du säger blir de klart farliga ja...

    SvaraRadera
  4. hur går/gick det?

    SvaraRadera
  5. Here are some links that I believe will be interested

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.