2006/07/28

Malmö chockvärvar Jonnie Fedel från division fyra!

SILLY SEASON Jättekäften Asper bänkades och lämnar "IFF IFF". Lösningen? Ta in gamle räven Jonnie Fedel som slutade med elitfotboll för fem år sedan. Heja Malmö.

Superchockkuppvärvningen får ytterligare en dimension av mysterisk dimma över sig när man ser över att Jonnie Fedel förra säsongen spelade i division fyra. Vilket naturligtvis ger ett strålande betyg till Malmö FF:s ungdomsverksamhet när man hellre lånar en spelare som slutade för fem år sedan (från division fyra) än att släppa fram någon ung spelare. Malmö FF:s sjukdomssymptom börjar bli allt mer svårmissade...

14 kommentarer:

  1. En artikel räckte inte?

    SvaraRadera
  2. Ärligt talat Hankins, vilket skitsnack.

    Det allmänt känt att unga, lovande målvakter inte utvecklas av att bli tredjekeepers i en allsvensk klubb. Istället lånas de ut till mindre klubbar där de får spela. Fedel är säkert en utmärkt tredjemålvakt i MFF, om inte annat såg man det under uppvisningsmatchen mot VM-94 laget.

    SvaraRadera
  3. De heter inte "iff iff" nån annanstans än i stockholm. Lägg ner det bonniga snacket. Ungefär som att kalla blåvitt för "klubben". Nåväl, Asper ... har väl haft sin peak. Har själv aldrig sett hans storhet. Det är väl ok att ta in en gamling som backup, men två? Jag är förbryllad. Fedel stod ju med den äran i HBK härom året när de hade skada på sin fantastiska Conny Johansson.

    SvaraRadera
  4. Klokt att ta in Svensson som backup men som tredje-målvakt måste de kunna ha råd att ha en junior.

    Han kommer ju ändå bara att träna.

    SvaraRadera
  5. Malmö värvar - ifk lånar

    SvaraRadera
  6. il proffessore/ den här sidan kallar inte Blåvitt för klubben. Klubben är supporterklubben. Blåvitt är en medlemsförening.

    SvaraRadera
  7. ...och visst säger man Iff-iff i Malmö också. Om man håller på andra lag och vill retas med iff-iffarna...

    SvaraRadera
  8. frankie: om du läser mitt inlägg en gång till förstår du att jag gjorde en liknelse. fotbollslaget du skriver om kallas "iff-iff" lika lite som blåvitt kallas "klubben". nåväl, invändningen var av akademisk karaktär och jag tänker inte älta det mer. ... men ... ;)

    SvaraRadera
  9. fedel spelade välmed kändislaget i tv4´s "matchen".
    ett solklart tecken alltså på att mff tänker utmana dif/stockolmspacket i media sm genom att utnyttja fedels grymma mediekontakter. en ren mediestrategivärvning alltså.

    SvaraRadera
  10. Tror Malmö vill ha Fedel och Svensson som reserver av samma orsak som många ville ha med Bengt A till Vm (inklusive mig själv), man vill ha rutin om det skulle hända något...
    Och ja, jag vet att gamle herr Andersson är bättre än dessa två, men Vm-truppen håller högre klass än Malmös...

    SvaraRadera
  11. Proffesorn//

    Då skulle du varit på Råsunda 99 svenska cup finalen. Vad jag minnns var en av våra spelare fri mot asper och asper tog bollen. sen om det var våran spelare som var dålig eller Asper som var bra det är en annan fråga.

    SvaraRadera
  12. Jo, Asper har säkert räddat en och annan kula, men inte ens i AIK var han särskilt dominant tycker jag. Han hade grymt bra försvarare framför sig och han har alltid varit lite seg. Lite som Bengan var för sex-sju år sedan.

    SvaraRadera
  13. Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
    »

    SvaraRadera
  14. Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
    »

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.