2006/07/31

Bort från läktarn ditt jävla drägg!


Du som kastade in en bengal på plan idag, mitt under pågående match, vad fan tänkte du på? Ditt fega lilla jävla kryp, träd fram och stå för din fullständigt idiotiska handling. Men antagligen träder du väl inte fram bakom ditt täckta ansikte frivilligt men jag hoppas de hittar dig och stänger av dig från all fotboll under en lååång tid framöver. Din lilla jävla skitunge våga inte visa dig på våra läktare igen förräns du har utvecklat en hjärnkapacitet med högre IQ än en fiskpinne. Det är såna som du som förstör all läktarkultur som vi gemensamt försöker bygga upp runt Blåvitts matcher. Tack så jävla mycket, idiot!


Tillägg: I kommentarstråden har någon postat en länk till denna film som jag tycker att alla bör se innan man diskuterar "eld på arenor". Oerhört tänkvärd. /Stellham

139 kommentarer:

  1. Det är sådana som du som gör att vi inte har mer publik än detta. Du borde aldrig mer få sätta din fot på en fotbollsarena! Imbicil!

    SvaraRadera
  2. Ja Herregud, jag kan inte minnas när jag senast blev så förbannad! Hoppas också han träder fram och tar sitt straff, de här böterna ska INTE IFK behöva betala. Dessutom lastar jag bengal-kastaren för att vi tappade spelet. Början av andra halvlek såg bra ut, vi hade bollen uppe på motståndarnas planhalva, så kommer detta pack och DÖDAR matchen med sin idiotiska handling, kändes faktiskt som det till viss del var då som luften gick ur våra spelare...Skäms för fan!

    SvaraRadera
  3. Hur långt tid tog det att få bort den då? Fan, domarn la väl till lite tid. Jag blev betydligt argare när Sella brände frilägen. Mer kostsamt också.

    SvaraRadera
  4. Det är uppenbarligen inte någon med högre studieskulder. Fanskapet ställer sig i princip på bakre raden med sin bengal som nästan tar i taket. När det börjar bli varmt blir det plötsligt jobbigt för han kan inte bara släppa den rakt ned, kan inte trampa på den, kan inte släcka den. Paniken gör att det fantastiska beslutet om att kasta in den på plan tas. Enormt begåvat.

    Hur många procent av föreningens biljettintäkter från denna matchen gick åt helvete där?

    Vart fan kommer bengalerna från om inte från flaggorna som plockades fram till andra halvlek? Det känns jävligt troligt, men samtidigt helt otroligt, att dessa inte har kontrollerats? Där kan man ju ta med sig lite va fan som helst i. Jag irriterar mig ibland rejält på att en orangeklädd tomte ska ta en på pungen bara för man ska gå på fotboll, men jämfört med att stå och hosta rök och klia ögonen i fem-tio jävligt sånglösa minuter är tusen gånger värre.

    SvaraRadera
  5. Korkat!

    Även korkat av andra än stora korken att tända bengaler.

    Nu lär det väl bli kontroll av flaggor och kli på pung...

    SvaraRadera
  6. Förbannad på alla bengaltändare och mest förstås på bengalkastaridioten. Fattar inte hur det är möjligt att få in bengaler, och förstår inte hur ståplatspubliken kan gå med på att man tänder bengalerna. Varför tvingar man inte idioterna att släcka dem i samma ögonblick som dom tänder dem? Skicka ut bengaldräggen!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      hoppas du gått vidare

      Radera
  7. Jag kommer aldrig någonsin att förstå folk som ställer sig på en läktare av trä, ihopträngda tillsammans med tusentals andra, och tänder FACKLOR. Jag menar, vad i HELVETE. Jag skiter i hur snyggt det ser ut på din supras-hemsida, småunge, DET KOSTAR PENGAR FÖR BLÅVITT OCH ÄR FANIMIG LIVSFARLIGT. Dagens mongo borde ha pryglats så inihelvete. Hoppas detta skedde, stod själv för långt från händelsen för att se vad som hände med dårfinken.
    Jag är så TRÖTT på småbarn i klacken.

    SvaraRadera
  8. Den va rju inte långt ifrån Adam heller. Instämmer helt med författaren!

    SvaraRadera
  9. Adam sprang ju i stort sett rakt in i bengalen, såg ju helt livsfarligt ut för en stund.

    SvaraRadera
  10. För att tala kidzens språk:

    WORD!

    SvaraRadera
  11. Ni ser den som kastar in sådana borde ge de fega asen massa jävla stryk för de förtjänar de verkligen

    SvaraRadera
  12. jobbade under matchen och hörde bara på radio att adam blev träffad av bengalen. skadade han sig eller?

    för övrigt så lär väl våra chanser att få bort bengalerna från läktarna och placerade på godkända och säkra ställen ganska små nu...

    SvaraRadera
  13. Kan man inte ta den brinnande bengalen och använda den på dom idioterna som tänder dom?

    Eld på träläktare... Genialt!

    Adam träffades aldrig av bengalen, men han höll på att springa på den när den landa på plan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas adam har återhämtat sig.

      Radera
  14. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  15. Avliva bengalmongona!

    SvaraRadera
  16. Bengaler är till för byfånar och råttor

    SvaraRadera
  17. Från aftonbladets minut-för-minut-rapportering:
    "AIK pressar högt men når inte enda fram."

    hur kan man få skriva på nordens största tidning om man inte ens kan stava?

    SvaraRadera
  18. Får börja med att säga att jag är helt för bengaler på läktaren. En sådan liten pyroteknisk grej kan höja stämning avsevärt om den används på rätt sätt. Skit samma om den ger böter till blåvitt eller inte, fogar sig blåvitt så enkelt i Svffs beslut är dom tamejfan värda böter, tycker det är konstigt att alla s.k supportrar här inne kan foga sig i minsta beslut IFK tar utan att ifrågasätta nånting. Yes yes, ni kan rulla runt och ta den där bak när ni vill. Ni klagar över böter som vi supportrar orsakar genom att skapa stämning på arenan, jämför dom med böterna blåvitts förra ledning fick genom att skattefiffla... Vilka är dom största skurkarna. Men trots detta "lilla" misstag på "bara" några miljoner kronor så är det fortfarande bengaltändarna som är dom största bovarna i Ifk´s negativa kapital, fatta hur korkade ni låter när man hör allt detta hetsandet mot de sanna supportrana.

    Men jag kan hålla med om att det finns en tydlig gräns mellan läktare och plan och den får absolut inte överskridas, som den gjorde idag.

    Jag har aldrig bränt en bengal i mitt liv på en blåvitt match men gubbarna som gör det har mitt fulla stöd.

    Tycker du jag har fel kan vi gärna ta en diskussion "in the real world" eftersom alla här inne verkar vara så jävla kåta på att få skälla på nån på riktigt.
    Bara fråga runt efter Bobo FML på harrys innan match så kommer ni antaglien att hitta mig. Som sagt, jag ser verkligen fram emot att få en riktig diskussion om detta då dom flesta som är emot bengaler verkar hålla till mer på internet än runt matcherna ifråga.

    BoBo

    SvaraRadera
  19. På tal om kåt så finns det nu för tiden ypperliga sk. datingsidor på internet, så jag tror det kan upplevas som lite desperat att som första steg behöva hänvisa till Harrys och verkliga livet för att fylla ditt kontaktbehov, BoBo.

    SvaraRadera
  20. Stämingshöjande?

    RÖDA tomtebloss som luktar döden och gör sikten till noll...
    och som idag snarare håller på att elda upp både plan, läktare och flaggor.

    Vad har röd färg med Blåvitt att göra förresten??

    SvaraRadera
  21. Tycker att det skulle vara på plats med lite hederligt gammalt angiveri när det kommer till sådant som att kasta bengaler på sina egna spelare(jag säger inte att det ska kastas bengaler på någon).Sätt igång och rapportera in snubben som gjorde det så kanske han och liktänkande får sitta hemma och lunta nästa gång.
    Fy fan vilken tur att Adam inte fick den på sig. Tur är det också att Adam har huvudet kvar efter Rubarths båda övergrepp. Fy fan, hoppas "rockmusikern" Rubarth ruttnar i sin sunkiga replokal på söder.

    SvaraRadera
  22. Öh du BoBo... Du kanske missade det faktum att typ halva läktaren stod och hostade i 10 minuter... Sen att bengaler ser bra ut är en annan sak.
    Mot Djurgården 2004 så fick vi tillåtelse, antar jag, att använda Bengaler på löparbanorna. Det var jävligt snyggt.
    Sen kan jag ju berätta för dom som uppenberligen aldrig stått bredvid en "tändare" att dom jävla bengalerna inte bara lyser, uten faktiskt brinner som ett jävla tomtebloss, det sprutar åt alla jävla möjliga håll. Har fått både tackor och tröjor sönderbrända för att folk har tänt bengaler i närheten av en.

    Nej, man behöver faktiskt inte ha bengaler för att skapa läktararangemang med ljus.
    Man behöver itne skapa läktararangemang med ljus alls för den delen.

    Och ni som känner att ni måste "stödja" föreningen på ett "produktivt" sätt (läs destruktivt)
    kan ju köpa lite salt och skriva Djurgården på Råsundas gräs till vintern. Så får inte vi skit för det i alla fall.

    SvaraRadera
  23. Är också för bengaler men sjävklart inte så som dom användes idag (den). Så störande att man ska hålla på o vifta med bengalerna var fan inte längesen man fick sin blåvitt tröja förstörd pga av bengaler. Så ni som tänder dom tänk på hur ni använder dom.

    SvaraRadera
  24. "På tal om kåt så finns det nu för tiden ypperliga sk. datingsidor på internet, så jag tror det kan upplevas som lite desperat att som första steg behöva hänvisa till Harrys och verkliga livet för att fylla ditt kontaktbehov, BoBo. "


    Tack för den, det var verkligen det jag väntade på, det bevisar bara hur ni s.k internet supportrar bara vill ta diskussion på internet istället för i verkligheten. Som jag säger, kom och ta en vettig diskussion istället för att sitta och häva ur er skit på internet, ni ber om en som ni kan skälla på alternativt spöa upp här på internet och när jag ställer upp så ryggar helt plötsligt alla tillbaka.
    Kom ur era helt socialt missanpassade liv och inse att det finns en värld utanför dataskärmen.

    BoBo FML

    SvaraRadera
  25. vadå? Det går la lika bra att diskutera på internet där man slipper att bli nerslagen av någon som inte delar ens åsikt. Jag menar, orka vätna tills nästa match... gud vet när den är...
    Själv då... så VAR jag faktiskt på matchen...

    Sisst men inte minst, en hälsning till AIK.

    "Välkommen till allsvenskan.
    Vi erbjuder er topmodernt motstånd i form av Gefle IF och "storlaget" Bajen.
    För er som giller lite mer klassiskt motstånd har vi en vid selektion av IFK Göteborg att erbjuda.
    Vi hoppas ni kommer trivas under eran korta vistelse i svensk fotbolls finrum och önskar er trevlig resa ner i seriesystemet."

    SvaraRadera
  26. Nackdelen med internet är att man säger vad som helst utan att ha en tanke på vem som sen kan ta åt sig, här sitter folk och hotar med att slå ner folk till hoger och vänster och sen är dom för fega för att ens publicera sina riktiga identiteter, det är en feg jävla stil som måste bort för att man skall få en riktig diskussion om det hela. Man säger även att man skall skicka ut bengal idioterna på flera ställen, vad gör det för nytta om en okänd människa sitter och säger det över nätet. Antaglien lika mycket som en internet undersökning av aftonbladet.

    Jag får påpeka igen att dagens inkastning var helt fel men att jag fortfarnade ställer mig bakom bengalbrännandet

    SvaraRadera
  27. Återigen, BoBo. Jag tycker du har lite negativ ton. Det är viktigt att man är trevlig och gör ett gott första intryck när man letar nya bekantskaper. På tal om vettig diskussion så tycker jag du sätter nya rekord med att prata om något helt annat än oss övriga (för i princip håller du ju med i sakfrågan) och samtidigt diskutera på internet om vilka nördar det är som diskuterar på internet.

    Men jag är villig att mötas på halva vägen. Jag kommer till Harrys och pratar med dig under förutsättning att vi konverserar genom ett 5 meter långt PVC-rör som jag kommer att medbringa till platsen. Där kan vi ha en lagom social diskussion, mittemellan verklighet och plastvärlden.

    PS. Går du mycket på gajsmatcher?

    MVH "Röret"

    SvaraRadera
  28. Man blir så sur när man ser sånt!!
    Trodde idioten han var "cool" och "huligan" eller vadå? Jävla idiot! Ut med packet säger jag bara! Sån skit vill vi inte ha!

    SvaraRadera
  29. Jag säger inte att det är nördar som disskuterar över internet, jag säger att det är nördar som hotar över internet, och återigen så är det någon som använder sarkasmer för att undvika en riktig diskussion. Jag har gått ut tydligt om hur ni kan träffa mig och ta ett snack om saken och det ända jag möts av är undanflykter. Känns ju verkligen som man skall ta er grabbar seriöst...

    Nepp, nu skall jag jobba imorn och behöver sova, Kollar imorn igen om det är nått mer dumt jag behöver svara på, bring it on "röret" (BTW, jag jobbar som elektriker, jag kan ta med röret om du vill)

    BoBo - FML

    SvaraRadera
  30. visst kan det va fräckt med bengaler ibland som till praktexempel Djurgårdsmatchen 2004, (då men vita och blåa rökfärger). Dock är jag 100% emot bengaler på Gamla Ullevi då säkerhetsrisken är för jävla hög. Någon som minns att läktan brann ner för ett antal år sedan??

    Sen är ju taken helt fel konstruerade för denna rök som håller röken inne och tar död på 90% av folkets lungor.

    Detvar ju inte direkt så att bengalerna under AIK matchen var de mest tajmade heller, då man inte såg ett skit under de första 5-10 minuterna i andra halvlek.

    Förresten tycker jag TV4:s s.k. "forbollskväll" suger pung!! hur kan man försiga sig och berätta resultatet i matchen innan dom ens visat bilderna?!?! och sen när dom väl visar bilderna så hoppar dom från blåvitts ledninga mål i den 27:e minuten direkt till AIK:s kvittering i den 77(!) minuten. Verkar lite skumt då dom sa i studion att det var en grym match dom sett med mycket kamp m.m.

    Skärpning!!!!


    //Xezzo

    SvaraRadera
  31. Problemet är att det är dem jävla snorungarna i Young Lions som har hand om bengalerna, förmodligen inte bara dem men de har bengaler allt som oftast. Och problemet med det är att de är 15 år, "skitfräcka", och inte mognare än så här. Räcker det inte med att de förstör varenda ramsa som startas? Räcker det inte med att blåvitt måste betala böter för att dom ska bränna bengaler? Måste dom jävla dräggen kasta in skiten på planen? Dom små skitarna förstör för Blåvitt på varje litet sätt. Skicka ut dem allihop!

    Bengaler kan vara fina att titta på, och till och med höja stämningen i klacken ibland, men om dom som har hand om bengalerna inte är äldre än 15, eller inte har högre IQ än ett trafikljus, så kan jag vara utan dem. Tills någon som är skicklig nog att hantera dem får göra det. Gärna då med tillstånd, så att det blir mäktigt som i jubileumsmatchen. Lite färgklickar i klacken för X antal kronor som blåvitt måste betala är ju skamligt. Antar att supporterfondens pengar snart måste gå till böterna för bengalerna...

    Tänk till lite, Idioter!!

    Over and Out

    SvaraRadera
  32. Jag stod ungefär en halvmeter framför mongokastaren, men förstod det inte förrän alla gick ifrån honom och såg till så han stod där ensam och jävligt skamsen. Helt rätt gjort av klacken att vi agerade på detta sätt mot idioten, häng ut honom och låt honom skämmas.

    Det som gjorde mig mest arg var att jag blivit så förbannad på råttorna när dom kastade in en bengal innan matchen, och sedan ser en i vår klack göra samma sak. Jag trodde det bara var de korkade Solna-tattarna som sysslade med sådan, men tydligen har vi sådana idioter även i vår klack.

    Jag är inte emot bengaler (om dom används av sådana som kan använda dom), men det här snacket om att det är stämningshöjade, jag menar, visst, det är det väl, men det första vi måste ta itu med är de som står i klacken och bara håller käft. Jag har under säsongen skämts över alla dessa jävla medgångssupportrar som bara sjunger när vi leder, hellre mindre folk i klacken som sjunger och verkligen älskar blåvitt, än väldigt många som står och håller käft och inte är ett piss intresserade om vi har motgång.

    Jag gillar verkligen inte gajs, men dom ska ha cred för att deras supportrar sjunger i både med- och motgång.

    Älskar du blåvitt så är du stolt ängel om dom så ligger i botten av div. 4, annars kan du dra åt helvete från Gamla Ullevi.

    P.S Black Army, nätet bakom målet är byggt för att stå där, inte för att rivas ned av en massa jävla Stockholms-idioter.

    SvaraRadera
  33. Erling: väl talat!!!

    SvaraRadera
  34. Att det skulle bli nån stämning av bengaler är ju fan bara skitsnack. Igår var det knäpptyst i 10 minuter efter bengalerna. Dödade totalt klacken.

    SvaraRadera
  35. Om så många såg han som kastade in bengalen, varför gjorde ingen någonting åt det? Vågar man inte? Kommer hela begåvningsreservern efter en sedan och skall ge en stryk? Skitsamma, han kastade en BENGAL på VÅRAN spelare. Det var ett av de större övertrampen jag sett från en blåvittsupporter. Du som vet vem som gjorde det och skyddar honom är lika skyldig i mina ögon.

    SvaraRadera
  36. Det är helt sjukt att folk gör så här...

    Både farligt och oansvarigt. Älskar man sitt lag så gör man inga saker som laget får lida för...

    http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,865032,00.html

    SvaraRadera
  37. Hoppas att han identifieras och stängs av från våra matcher, sådana "fans" klarar vi oss utan.

    SvaraRadera
  38. ang BoBo

    Det är inte mina uppfattningar mestadels som BoBo står för men en viktig poäng har BoBo. Det är viljan till att mötas och prata.

    Det skall inte BoBo ha skit för...

    Jubileumsmatchen mot DIF 2004 hade en bra inramning med bengaler. Med säkerhet för alla så visst är det möjligt att ha bengaler.

    Men jag vänder mig helt emot bengaler utan att föreningen helt har kollen på det. Det är 800 grader värme i dem + brandfara det är inget att leka med.

    SvaraRadera
  39. Om många såg idioten som kastade bengalen varför togs han inte av vakterna? Lyckades han försvinna???

    SvaraRadera
  40. Till alla de jävla idioter som använder sig av bengaler på en träläktare och som inte har en jävla aning om hur man skall hantera dem. Se länken!!
    Så här jävla illa kan det gå!

    Övriga behöver inte titta, då det är oerhört otäcka bilder!

    http://www.videovat.com/videos/2123/bradford-city-fire-disaster.aspx

    SvaraRadera
  41. TÄNKTE DU PÅ ATT BLÅVITT INTE HAR RÅD ATT BETALA BÖTER FÖR DRÄGG SOM DIG?! FAN HAR LUST ATT KLAPPA TILL DIG REJÄLT..

    SvaraRadera
  42. Gårdagens bengalbränning dödade stämningen totalt. Inte bara på plan, utan även på läktarna tappade vi initiativet. Dessutom så ser det inte så coolt ut att bränna av en handfull bengaler som en del verkar tro. Ska det få någon effekt så måste det vara i större skala och bör då ske under organiserade former. Inte av några maskerade personer på en fullsatt träläktare.

    Som medlem i IFK Göteborg så hoppas jag att man lyckas identifiera de skyldiga. Både för att rentvå alla de tusentals supportrar som stödjer föreningen på ett positivt sätt, samt för att klubben ska kunna använda sin skrala ekonomi till bättre saker än att betala böter.

    SvaraRadera
  43. Försvarar inte bengalkastarn på nått sätt, ren idioti. Men kanske var någon utomstående som kastade inte den för att "sätta dit" oss? Jag vet inte men, sen beroro ju sådanna här händelser på förbudet. kanske svff borde fundera hur man ska gå tillväga innan nån blir allvarligt skadad?!

    SvaraRadera
  44. "Försvarar inte bengalkastarn på nått sätt, ren idioti. Men kanske var någon utomstående som kastade inte den för att "sätta dit" oss?"
    Känns väl inte så sannolikt att en utomstående skulle lyckas hamna exakt där alla våra bengalbrännare visade sig stå.

    SvaraRadera
  45. Plocka bengalasen och slå ihjäl dem, eller ännu värre, skicka dem till Stockholm!

    SvaraRadera
  46. BoBo och alla andra som tycker det är rätt att IFK ska betala böterna mongobrännarna (och myntkastare)förorsakar. Antingen är ni helt utan tankeförmåga eller anhängare till ett annat lag. Dessa böter tar på på det utrymmme föreningen kunde använt till bättre än betala för ert "nöje". Ni sätter er bara över alla andra och orsakar bara skada för vårt blåvita lag. Har ni förstått vad spelarna anser? Är det inte dem vi ska stötta? Ställ er i fortsättningen där ni hör hemma, i motståndarnas klack. Ni är ta mig fan inga blåvittsupportrar

    SvaraRadera
  47. Ge lagen poängavdrag istället, för böter när bengaler tänds olovligt.
    Det svider mer än böter.

    SvaraRadera
  48. Tyvärr ska det väl behöva hända en nya Bradfordbrand här i Sverige innan de här idioterna fattar. Det är sorgligt! =(
    UT MED PACKET!!!

    SvaraRadera
  49. Utrusta Mild, eller mig med en KSP. Så ska jag stå på räcket varje match. Det svider mer än poäng förlust.

    SvaraRadera
  50. Enligt rykten så var det en Råtta som hade gått in på våran klack sektion för att göra detta idiotiska sak...

    SvaraRadera
  51. Stämningshöjare? Javisst, självklart det finns inte en enda individ som valt bort klacken för att få ha hela kläder till nästa match samt ha full lungkapacitet även dagen efter enbart för att det bränns där. Herregud, stämningshöjare? Hur fan gjorde vi förr när det aldrig/i princip aldrig brändes? Inte fan stod vi tyst på läktarna då det var betydligt bättre tryck då än nu. Om det beror på att mängder med fler personer har samma inställning som mig och inte har nån lust att ta med sig tjejen och sedan försöka motivera varför idioter bränner sönder folks kläder och mycket väl kunde orsakat en ny bradfordkatastrof. Läktarna ser ju ungefär likadana ut vad man kan utläsa av videon.
    Vad svarar man en sexåring som undrar varför den blåvitta klacken kastar "eld" på en egen spelare?

    Bengaler är jäkligt maffigt om det görs ordentligt exempelvis på ett rakt stående led nedanför klacken och därmed täcker en större del av långsidan. Då kan dessutom säkerheten vara betydligt större.
    Men nu försvinner stämningen istället, dels för att ingen kan sjunga med massa rök i hals/lungor (undrar vad det ger för men förresten) samt att mängder med folk med röstresurser modell stora (dvs lite äldre) inser att det inte är värt en sönderbränd outfit för att stå i klacken och därmed försvinner mycket av stämningen.

    Bara att hoppas att idioten sätts dit, REJÄLT!

    Nu jävlar tar vi Kalmar och 2gånger Gefle så är vi med igen.

    SvaraRadera
  52. Éfter ha sett filmen som erling länkade till så har min åsikt om bengaler på fotbolls arenor ändrats. Jag har alltid tyckt att bengaler höjer stämmningen och det ramar in matchen på ett snyggt sätt. Men efter ah sett den fruktansvärda filmen så tror jag alla som är normalt funntade förstår att det kan leda till en katastrof om det skulle ta eld på läkaren. just den arenan på filmen påminer om ståplats på gamla och jag vill inte ens tänka på vad som skulle hända om det tar elld här.

    Så ni som tänder bengaler sluta genast upp med det om ni inte bryr er om svff ger böter ala 250000 till IFK Göteborg så tänk i alla fall på säkerheten för era medmänniskor.

    FORZA BLÅVITT!

    SvaraRadera
  53. Fruktansvärd film!

    Lägg märke till tiden från att kameran fångar en liten eld på läktaren tills hela läktaren är övertänd! MINDRE än 6 minuter.
    Värt att tänka på är att det går säkert 5 min innan den första brandbilen rullar ut från någon station.
    En tänd bengal på LÄKTAREN är ett försök till mordbrand- INGET annat.

    SvaraRadera
  54. JAHA, WOW EN HANDELSE SOM DEN I BRADFORD.
    DA KAN MAN JU SAGA ATT MAN INTE BOR DRICKA NAGON ALKOHOL??? AHHH TANK VAD MKT HEMSKT ALKOHOL HAR GJORT MED MANNISKOR, JAG KAN VISA FILMER JAG MED! DA BORDE MAN FORBJUDA ALKOHOL OCKSA.
    MAKTIGT ATT DET HANDER LITE PA LAKTARN, ORKA TJAFFSA OM DET SOM HANDE MOT AIK.. DET VA INGENTING.
    /BOYS ROMA

    SvaraRadera
  55. Sista anonymous:

    ORKA TRYCK EN GÅNG PÅ CAPS LOCK!!!

    SvaraRadera
  56. BOYS ROMA:

    En vacker dag blir du förhoppningsvis också torr bakom öronen, kanske hittar Caps Lock på tangentbordet till och med. Dessutom, vad har Roma med Blåvitt att göra?

    /Danieli

    SvaraRadera
  57. BOYS ROMA/
    Du måste ju vara helt rubbad.....

    SvaraRadera
  58. ORKA TJAFFSA OM DET SOM HANDE MOT AIK.. DET VA INGENTING.

    Boys Roma - en bengal slängdes mot en av våra spelare? Är det ingenting? Kamma er nu. Jag har sällan skämts så mycket som igår, fullständigt uruselt beteende.

    Aldrig mer bengaler på våra läktare - uppenbarligen kan de inte hanteras rätt och då vill jag inte se dem där. Nu har de kostat oss ett bötesbelopp igen - pengar som klubben behöver till annat.

    SvaraRadera
  59. ehh alla ni som ar emot handelsen med bengalen, var sakert sanna barn, eller ar fortfarande sanna som skvallrade till era dagisfroknar nar natt annat barn retades eller tog eran leksak.

    ps, gubbhornan du borde snarare skammas over 1-1 mot aik a inte nan javla fjuttig begal.

    boys roma

    SvaraRadera
  60. En fundering bara?
    Finns det någon som vet om "en vars rätt" går att tillämpa i dessa fall. Dvs skulle jag kunna kvar hålla (gripa) den som står och bränner? Jag vet att jag har rätt att gripa någon som begår ett brott där fängelsestraff är möjligt, men här pratar vi ju bara om böter (och det till Svff)? Borde inte bengalbrännarna kunna strafföreläggas av samhället också, typ "allmännfarligt uppträdande".

    SvaraRadera
  61. Jag skäms inte över bengalen, jag skäms över pajasen som kastade den mot VÅR spelare. Jag skäms inte över din stavning, dock - och lovar att inte skvallra för din fröken om den.

    Jisses, att ni ens orkar försvara ert jävla brännande till och med när det drabbar våra egna spelare. Sorgligt.

    1-1 var en besvikelse, men det går att komma över. Att våra egna inte ens respekterar lagets spelare, det är jävlar i mig värre.

    SvaraRadera
  62. Det blir ju bra nu, om straffet blir att spela inför tomma läktare. Då har bengalbrännar-idioterna verkligen lyckats höja stämningen på arenan. Kanon!

    Lägg av med detta. Det höjer ingen stämning överhuvudtaget. Det ser jävligt fjantigt ut, om jag skall vara ärlig. Detta var det rent visuella. Om man sedan blandar in straffen som IFK Göteborg, vår förening, som vi alla är medlemmar i och som vi både pengar och kärlek till, drabbas av på grund av detta, så finns det ingen anledning till hålla på med bengaler.

    Kanske ett litet för långt inlägg för den bengalgasade hjärntrusten, men då summerar jag - Lägg av nu!

    SvaraRadera
  63. Boys Roma:

    Allvarligt talat, märker du inte vilket ENORMT motstånd det finns mot händelser av typen som inträffade igår? Hela Gamla - inklusive klacken hatade ju uppenbarligen bengalkastaren, & de blåvita supportersiterna kokar över av ilska. Ändå skall du försvara tönterierna.

    Blåvitt behöver inte fler själviska, rampljustörstande supportrar...

    SvaraRadera
  64. joo jag marker detta stellham. och jag inser att det ar sa svenskar ar och alltid kommer att vara trakiga gra manniskor som alskar england, regn, fish and chips a brittiska damer, det e ju dar skillnaden ar, och det ar darfor jag sitter i rom just nu med ett glas vin och ni sitter i tuve och gramer er over en bengal.

    boys roma

    SvaraRadera
  65. boys roma - stanna där då. Vi är förbannade för att en bengal KASTADES MOT ADAM JOHANSSON.

    Det är inte bengalen som är problemet, utan idioterna som håller i dem och numera också kastar dem.

    Ni är inte önskvärda på läktarna längre. Er adolescenta rebellådra är bara för patetisk.

    Jag väljer England åtta dagar i veckan före er, låtsasmänniskor.

    SvaraRadera
  66. VM GULD

    BOYS ROMA

    SvaraRadera
  67. Varför hänga på en svensk blogg när du uppenbarligen bara vill olja in andra pojkar och leka med pyroteknik när mamma lagar din mat och tvättar kalsongerna?

    SvaraRadera
  68. Girls Roma:

    Tror nog att vi skall skicka Zidane till dig :)
    Du behöver nog få rört runt litet i din kola...

    /Z

    SvaraRadera
  69. Varför hänga på en svensk blogg när du uppenbarligen bara vill vara snal, vara avundsjuk nar andra lyckas, kolla pa brittisk fotboll, och inte tvatta dig alls??

    hade ni inte salt stal till tyskland under kriget sa hade ni nog inte haft det sa svart mot tyskland i vm...

    heja ludmila enqvist

    boys roma

    SvaraRadera
  70. Det hade vart hemskt om man fick spela inför toma läktare. Men sen samtidigt så verkar det ju inte finns något bättre alternativ.

    Jag menar, vist jag vill inte missa en match för att någon annan jävla idiot inte kan följa simpla regler, som faktiskt finns där för allas bästa, det är inte som te x "inte stå på räcket" som man kan tycka är dum, bengaler är förbjudna för att dom är farliga kort och gott. Såg en kille för ett eller två år sedan som brände sönder sin hand på bengalen han vifta med, rätt åt pajasen.

    Sen då, så måste jag säga som Becka sa i det näst första inlägget, jag lastar 1-1 på killen som kastar in bengalen. Inte nog med att vi får böter, inte nog med att alla blir sura på dig, inte nog med att du skrämer livet ur "matchens lirare" utan du "förlorar" matchen åt oss också.

    Nej... lite "Full metal Jacket" på honom hade suttit rätt. Att vi binder honom vid ingången så får alla som går in ge en smäl elelr två om dom känner för det. Tyvärr så har han la kompisar som skyddar honom. Dom borde vi också binda.
    Vist, det är förbjudet enligt svensk lag, men eftersom han inte följer den ska han inte bli skyddad av den heller.

    SvaraRadera
  71. Med tanke på de senaste händelserna med inblandning av bengaler har jag ett litet tips till er våra unga bengalbebisar.
    1.Ska skriva detta väldigt enkelt så ni förstår,gå hem och be mamma skruva upp spisplattan och vänta sedan ett par minuter,lägg sedan handen på plattan......var det varmt och gjorde ont!det är vad hög värme gör och då var det långt ifrån hur varm en bengal är.
    2.Redan på stenåldern lärde man sig att eld är farligt och använde detta bla till att hålla farliga djur på behörigt avstånd.Med tanke på er begränsade iq kan jag förstå er förbryllan att tro att en springande Adam var farlig,men så är inte fallet så ni behöver inte vara oroliga.

    Hoppas tipsen var till hjälp.

    SvaraRadera
  72. kommentarer på romas inlägg är bara överflödiga. Han har redan visat var han går för och att han är näst intill hjärndöd.

    Och det här med att svenskar är gråa och tråkiga är bara rena jävla fördommar. Då frågar jag dig blir man roligare och inte så grå för att man kastar en bengal mot en spelare i laget som man håller på? Då blir man kanske cool och respekterad bland alla alla hjärndöda människor som rör sig runt på arenan med maskerat ansikte.

    Dessa personer har antagligen varit mobbade och utstötta som barn och nu i tonnåren så är det dags att visa att man är cool..

    SvaraRadera
  73. KARLSSON-Och det här med att svenskar är gråa och tråkiga är bara rena jävla fördommar..

    hahha och fordommarna mot italienarna da???

    karlsoon ga till h&m och kop dig farg

    SvaraRadera
  74. Suck. Avliva bengaltändaren, största idioten någonsin m.m Det verkar som om det förekommer en intern tävling här inne om vem som kan vara hårdast i sitt fördömmande av personen som slängde in bengalen.
    Visst jag blev också oerhört besviken på det som hände, men det börjar bli lite väl mycket ogenomtänkt pöbelstämmning här inne.(nej jag vill inte bli påhoppad om att jag på något sätt skulle försvara det som skedde men vissa inlägg om hur man ska ta död på personen i fråga känns så...pöbelaktigt förutsägbara).

    SvaraRadera
  75. Hur FAN kommer bengalen ö.h.t in på klack-läktaren? VISITERA MERA!

    SvaraRadera
  76. I PERMOBILER ANTAGLIGEN

    SvaraRadera
  77. Kalla mig gärna grå om du vill men inte fan blir jag färgglad för att jag kastar bengaler...

    SvaraRadera
  78. Ut me packet, det va inte ens snyggt. Råttorna rev ju nästa våran arean, den ska stå ett tag till.

    SvaraRadera
  79. Ett förslag är att frivilliga sluter upp och greppar tag i bengaltändarna och hivar in dem på plan alternativt att folk som har dricka i händerna häller den över personer som har en bengal i händerna.

    /Filip B.W.

    SvaraRadera
  80. inte svårt att komma in på ullevi med vad man vill.en match förra säsongen gick jag själv gick in med en ryggsäck med runt 10 öl i, när värdarna ville kolla i ryggsäcken gick jag bara förbi och in.Dom stackarna våga ju inget annat så de fortsatte visitera folk bakom.

    SvaraRadera
  81. RB detta tyder ju bara pa vilken snal javel du ar.

    SvaraRadera
  82. Det jag inte förstår är hur en viss del av klacken kan vara så jävla själviska. Det finns inget stämmningshöjande med att tända 4-5 st bengaler mitt i klacken som bara genererar rök! dom är inte äns blåa eller vita. Det är inte många som tycker det är stämmningshöjande när bengaler används på det sättet! Dom flesta tänker bara att "nu kommer ifk få böta igen, vilka idioter", eller "åh vad mycket jag ser nu av matchen med all denna jävla rök!"
    Jag stog inte precis i klacken utan strax på sidan av den, och det fanns inte en person som inte vände sig om och skrek när bengalen kastades ut. Fatta att ni inte är välkommna ni som håller på med sånt! Det är inte uppskattad av nån! Jag stog tillsammans med min farsa och min farfar som båda är blåvita sedan barnsben och dom har upplevt mycket genom åren tillsammans med blåvitt. Men nu skämdes dom så mycket att dom ville gå därifrån! Och så ska det fanimig inte behöva vara! Patetiskt är det!

    Antoan

    SvaraRadera
  83. Jag tycker ölpriset på Ullevi är det mest skandalösa.

    Och den fullständigt idiotiska regeln att man bara får köpa två bärs åt gången. Igår va vi 5 pers och jag tänkte gå iväg och köpa öl till vårt gäng så möts man av "nej du får max köpa två öl".

    SÅ TRÖTT BLIR JAG.

    SvaraRadera
  84. DIN FARFAR KAN JU GA HEM OM DET INTE PASSAR/BOYS

    SvaraRadera
  85. Varför gick ingen fram till honom tog tag i personen i fråga och bar ner honom till vakterna? 3 pers borde väl kunna lyfta tag i en person. Vakterna var ju snabbt framme och dom nekar väl inte att bära ut någon som tjongar ut en bengal på planen under match? Det är ju deras jobb. Nu såg jag inte precis händelsen pga röken och att jag stod tvärs över planen men på er andras beteende (som ni för övrigt ska ha beröm för)och vad jag har läst här så såg väl ganska många vem personen var? Iaf om dom närmast backade ifrån honom och pekandet och ramsan efteråt verkade tämligen välriktad.

    SvaraRadera
  86. & precis HÄR gick vi över gränsen med personangrepp...

    Raderat

    SvaraRadera
  87. Boys Roma

    Speghettiponken, säg bara tid och plats (Och jag hittar jäkligt bra i Roma med)så ska jag bränna av en bengal där din mamma torkar dig varje dag.

    SvaraRadera
  88. //BOYS

    Känns som att det är skillnad på en italiensk arena och en svensk. Sällan två meter till taket på en europeisk storarena exempelvis Stadio Olympico. Gamla Ullevis ståplats är högt som ett cykelgarage och i trä. Därför är väl jämförelsen Italien vs Sverige ganska så orelevant i detta sammanhanget.

    SvaraRadera
  89. Det är väl bra att supporterfonden samlar in pengar för att betala böterna som Blåvitt,nu kommer få från SFF. Det var väl knappast det de var tänkt till men till så mycket annat lär det ju inte räcka till. Eler vad säger du Frankie

    SvaraRadera
  90. Ang snacket om att personerna med bengalerna är dom riktiga fansen.

    Vi betraktar inte dessa personer som supportrar till IFK Göteborg och de ska därför, efter det som hänt, inte ha tillträde till Blåvitts matcher eller andra fotbollsmatcher, säger Lundström.

    SvaraRadera
  91. om idioten som hade bengalen verkligen behövde kasta in den på plan så kan han väl åtminstonde kasta den på Rubarth.inte så jätteintelligent att slänga den på en av blåvitts(matchen´s) bästa spelare så långt.
    undrar vad adam´s farsa som var på matchen tänkte när den flög in mot adam.

    SvaraRadera
  92. till alla som tycker att dem med bengaler är dme riktiga supportrarna:
    http://www.ifkgoteborg.se/portal/page?_pageid=113,70295&_dad=portal&_schema=PORTAL&element_id=752254

    SvaraRadera
  93. det värsta är att man har gjort det omöjligt för publikvärdarna att ta bengalerna på väg in på arenan... igår smugglades (enligt ryktet) bengalerna in via en barnvagn, och vem fan lyfter på en bebis för att kolla om han har bengaler i blöjan? SORGLIGT att vissa människor kan sjunka så lågt för att kunna se till så att Blåvitt för böter... som om vi inte haft nog av det?!?!?!

    SvaraRadera
  94. Ett förslag som kan lösa våra problem:

    Höj biljettpriserna!!!
    På så sätt får vi bort många av dräggen som inte är på macher för att se fotboll.
    På kort sikt minskar publiksiffrorna men kvaliteten på supportrar lär öka! Se på Frölunda Indians. Dubbla biljettpriset mot en blåvittmach, MEN VILKA SUPPORTRAR!! Och vilken stämning!! Jag känner många många som inte vill gå på Blåvitts matcher på grund av den tråkiga stämning som råder.

    Kom gärna med kommentarer!

    /Anders

    SvaraRadera
  95. Längesedan jag lästa något så dåligt skrivet från barabens sida.

    SvaraRadera
  96. Jag står inte bakom den som slängde in bengalen. Men ni som sitter på internet och klagar borde ta tag i det på läktarn istället. Att folk kan sitta i timmar på nätet och diskutera istället för att göra något åt det när de väl händer förstår jag inte.

    Sedan tycker jag det är väldigt töntigt att skylla på att de var bengalbrännarnas fel att vi inte vann.

    SvaraRadera
  97. anders/ höja biljettpriser? hur fan hjälper det att staffa alla kollektivt för att en idiot gör så häR?

    Ta dig i kragen.

    Jag stod väl en 30-40 meter ifrån bengalbrännarna på läktaren så jag såg inte vad som egentligen skedde, men från mitt håll fick jag ett intryck av att snubben gick upp igenom folkmassan med bengalen, stämmer detta? För att sedan hiva in den på plan?

    Jävla idiot är vad han är i alla fall. Och det kommer från mig, en person som gjort mycket dumheter på och kring Blåvitts matcher när jag var yngre. Tyvärr förändras inte dessa ungars beteende om inte äldre personer ryter ifrån DÄR OCH DÅ när det sker.

    Tystnad är minst lika kass som deltagande.

    SvaraRadera
  98. Se på Frölunda Indians. Dubbla biljettpriset mot en blåvittmach, MEN VILKA SUPPORTRAR!! Och vilken stämning!! Jag känner många många som inte vill gå på Blåvitts matcher på grund av den tråkiga stämning som råder.

    hahaha, låt mig skratta. Frölunda Indiens? Tråkigare stämning får man leta efter, vi är fan bättre när vi spelar lucia-cupen. Inte för att blåvitt är några gudar när det gäller sånt här, men frölunda indiens? seriöst. Jag suckar varje gång jag går på hockey, vilket som tur inte händer så ofta.

    SvaraRadera
  99. Det handlar inte om kollektiv bestraffning, det handlar om kvalitet. Jag betalar gärna ett högre biljettpris när jag vet att pengarna går till något bra (ett fotbollslag jag älskar). En effekt skulle bli att mer människor med fotbollsintresse skulle gå på matcherna eftersom det skulle bli en bättre stämning. I längden tror jag att Blåvitt kommer uppnå högre publiksiffror, större intäkter och bättre stämning på matcherna! Det vill i alla fall JAG betala för!

    /Anders

    SvaraRadera
  100. Med tråkig stämning på blåvittmatcherna måste menas att folk visar känslor och sånt hemskt. På hockey räcker det ju med att man har en trummslagare som visar känslorna för alla genom sitt bankande. ZZZZZZzzzzzz

    SvaraRadera
  101. "Tråkigare stämning får man leta efter..."

    Är det en bättre stämning när finniga äckliga fjortonåringar står och skriker könsord till motståndarspelare?

    SvaraRadera
  102. säg inte fjortonåring,säg fjortis.
    jag känner mig själv träffad av det fastän jag inte skriker könsord eller kastar bengaler in på plan

    SvaraRadera
  103. Hur får man ihop det som att fler så kallade "fotbollsintresserade" skulle gå på matcherna om det var dyrare biljettpriser?

    SvaraRadera
  104. Ytteligare en med iq badboll på våra läktare. trodde den sista brinannde bengalen kom in hbk borta 04 från våra sektioner. åker han dit stäng av han från blåvitts matcher i minst 2år.+ alla böterna o folk som fått kläder sönderbrända kräv skadestånd av han.

    SvaraRadera
  105. Stig Lundström skriver på officiella att 2 bengaler kastades in efter paus men såg någon den andra?

    SvaraRadera
  106. Frankie//

    Vad för dumheter gjorde du på Blåvitts matcher när du var yngre?

    SvaraRadera
  107. Rocky/ Jag har bränt my fare share av bengaler på 1990-talet bland annat. Ibland berusad med och det var knappast speciellt genomtänkt eller smart. Idag skulle jag aldrig komma på tanken men så har det ju passerat en 7-8 år med...

    SvaraRadera
  108. Var väl bättre att kasta bengaljäveln bort från träläktaren om den nu brände honom? Var det brandrisken eller skaderisken för Adam som var problemet? Tv4-dokumentärfrossande hycklare ...

    SvaraRadera
  109. angående visiteringen:

    hur fan kan dem missa att folk smugglar in bengaler? Dem där vakterna tvingar mig till och med att öppna min snusdosa när jag ska in. Det enda jag kan tänka mig är att dem kastas in över läktarn från utsidan.

    SvaraRadera
  110. Var väl bättre att kasta bengaljäveln bort från träläktaren om den nu brände honom? Var det brandrisken eller skaderisken för Adam som var problemet? Tv4-dokumentärfrossande hycklare ...

    Vad i helvete gick han upp på TRÄLÄKTAREN med en brinnande bengalisk eld då för? Inte direkt hjärntrusten i samhället som uttalar sig här.

    SvaraRadera
  111. Ni snackar som om det bara fanns en idiot på läktaren igår. Alla satans puckon som gav sig bort mot motståndarklacken för att hetsa då? Glömt dom? Men det är klart, de välte ju bara reklamskyltar, beträdde planen och kastade saker mot polis och bortaläktaren, och det ger ju inte böter...? Visst ja. Det var ju tuffa grabbar. Och dom vill man ju inte stöta sig med. Inte ens över internet.

    SvaraRadera
  112. Visst ja. Det var ju tuffa grabbar. Och dom vill man ju inte stöta sig med. Inte ens över internet.

    ti aug 01, 08:55:05 PM


    Ganska löjligt att gorma så när man själv gör det som anonym. Jag personligen såg inget av detta så kallade hemska beteende då jag oftast brukar komma till arenan lagom till matchstart.

    SvaraRadera
  113. HA:

    Aikarna kastade in en bengal på planen, men den har glömts bort eftersom det inte var några spelare på planen vid det tillfället. Och självklart eftersom det var aikarna som kastade in den, dom kan vi inte göra något åt.

    Sista anonym:

    Visst var det folk som gick bort mot aikarna för att hetsa, och det kastades både det ena och det andra mot varandra. Men du måste ju själv förstå att det inte är i närheten av den här händelsen som nu diskuteras. Att kasta (eller ens tända i det läget) en bengal är förjävligt. Så skit i dom "tuffa" killarna som skulle bort och hetsa råttorna och inse att det stora problemet för dagen handlar om bengalkastning.

    SvaraRadera
  114. Att argumentera på nätet är som att delta i Paralympics, vinner du så är du fortfarande en efterbliven idiot!
    (jag var bara tvungen att lätta upp stämningen med detta ;)

    SvaraRadera
  115. Det "lustiga" är att de som var borta vid Tipsläktaren och hetsade inte behövde hoppa över ngt staket eller ta sig in olovligen eftersom matchvärdarna öppnade upp mellan planket och reklamskyltarna precis som dom ofta gör när det är trångt och mycket folk på väg in på ståplats.
    Svårt att hävda att dom har stormat in då matchvärdarna faktiskt släppte in folk i det området.
    Sen att det hetsades en del är en annan femma.

    SvaraRadera
  116. Sista anonymous 10:27:28 PM :

    Undrade också något över det där. Verkar ju inte särskilt smart att släppa in folk på innerplan på det sättet i just denna matchen. Det får man verkligen fundera över till nästa gång.

    Till alla andra vill jag säga att jag tycker det är bra att vi fått igång en debatt kring detta. I vanliga fall är jag inte den som tar till de orden som jag nu gjorde i artikeln men nu var det nödvändigt på grund av det grova övertrampet som gjordes.

    Det var inte min mening att starta en lynchning eller hetsjakt på den förvirrade unge man som gjorde detta illdåd. Tvärtom skulle jag hemskt gärna sätta mig ner med dennne unge herre och prata om lite vett och etikett.

    SvaraRadera
  117. HA:

    Det kastades två bengaler från IFK-sektionen, men bara en var brinnande... däremot så kastade ju packet på tipsläktaren in en också men det är ju Aiks böter

    SvaraRadera
  118. Ha ha, stor humor här! Först hata, hata, hata aik och hela fula Stockholm, sen jävla, jävla, dumma kille som kastar eld, fan jävla...

    Ni är bara för roliga på ett sorgligt sätt! Hur många inlägg handlade inte om aik de senaste veckorna? Snacka om komplex! Höll faktiskt på gnaget igår! Bjuder på det, vi leder ju serien & ni suger hästballe!

    Hasch & tinner, Bajen vinner!!!

    SvaraRadera
  119. Bra inställning Erling i din sista kommentar!

    Att artikeln blev het är inte så konstigt vem blev inte sur igår?

    Tror att din artikel fört med sig en klar deklaration om var vi supportrar och medlemmar i föreningen står generellt ang bengaler och dess hantering.

    INTE MOT BENGALER MEN SÄKERHETEN FRÄMST.

    Tack Erling ännu en gång för att du skrev...

    SvaraRadera
  120. /Anders

    Borde inte den gruppen av Blåvittälskande supportrar redan fylla våran sittplatsläktare varje match isåfall?

    Förstår paralellerna till Premier Leagues upprustningen men tror inte det skulle funka i Sverige.

    SvaraRadera
  121. "Någon som minns att läktan brann ner för ett antal år sedan??"

    Nej, när var det?

    För övrigt kanske det är på sin plats att någon (typ Änglarna) ser till att det framförs inför arenabygget att man ska fixa nån säker plats som någon seriös kan elda på (som mot dif 2004) så att vi slipper allt helvete + böter.

    SvaraRadera
  122. Tack Ingo! Känns skönt att ha stöd från en av Guds väktare. Ska försöka tänka på svordomarna nästa gång...

    SvaraRadera
  123. att suga runströms balle är ju fan värre

    SvaraRadera
  124. Lite sådär småsena inlägg då till dels Roma snubben.

    Jag menar, du sitter säkert och runkar till bilder på hur Dida får en bengal i huvudet, och du flög säkert i taket när Roma-Dynamo Kiev avbröts. Kan tänka mig att det var en orgie att läsa domen för Juventus, Lazio, Fiorentina och Milan. Och jag menar, om du gillar sånt, så finns det ju ingen stans där fotbollen handlar så lite om fotboll och så mycket om skandalrubriker som Italien, men vi, i hederliga, okorupta, godtrogna Sverige gillar inte sånt. Det kasnke är därför vi bara är nio miljoner här, men who gives a damn.

    Sen då till Bettan Runström som var inne direkt från Londons fattigaste förorter... eller nej, jag behöver inte säga något... DU HÅLLER PÅ HAMMARBY!... Vad mer behövs sägas, jag menar, Hammarby? Av alla dumma lag, jag menar, ska du bestämt vara komunistjävel, så kan du la i alla fall hålla på ett komunist lag som vinner ibland? Jag menar, Hammarby är fan höjden av omotiverade val... Seriöst?

    Och till dom som ens övervägde den mindre genomtänkta VF ideen.
    Hockey är en rolig sport, det händer saker, det blir ofta mål. Det är rätt spektakulärt, men stämning? Jag menar, när det är som stämningsfullast är när hälften av arenan klappar händerna i otakt.

    Det var nog allt faktiskt...
    Kan ju tipsa dom som undrar över hur den nya arenan komemr se ut om att dom kan gå in på komunhuset vid gustav adolfs torg och kolla på en model dom byggt där, det finns även en model av hur tunnelbanan dom ska bygga till 2020 ska se ut, till att börja med.

    SvaraRadera
  125. Hur kan man säga att man älskar blåvitt och sedan göra något hjärndött som att kasta in bengalen på plan och dessutom på en av våra spelare??

    Jag var tillräckligt nära för att stå och hosta, men tyvärr inte för att se någon som hanterade bengalerna (tyvärr).

    Angiveri som någon annan nämnde vore verkligen på sin plats. Då kanske de kan visa att de älskar IFK så mycket att de plockar pengarna ur egen ficka.

    SvaraRadera
  126. Ha ha, som sagt. STOR humor!
    Stackare...

    SvaraRadera
  127. Bobo är minst lika cool som DJ Bobo om inte ännu coolare. Du är en tönt, och det är en skam att vi håller på samma fötbollslag. Om du vill diskutera det i verkliga livet tycker jag du ska kontakta IFK Göteborgs ordförande och presentera dina övertygande argument. Han representerar vår klubb, den vi alla stöder och brinner för. Dina kompisar och du själv, ni representerar er själva och ert missnöje (sexuell frustration).

    Då jag inte bor i Göteborg kan jag dessvärre inte komma till Harry's och diskutera med dig och dina idiotkompisar. Kom ut i verkliga livet själv, om du är sugen på att fortsätta beblanda dig med barnfamiljer och andra vanliga människor som helt enkelt tycker om att kolla på fotboll. Tror ingen saknar dig och dina idiotkompisar om ni stannar hemma nästa match.

    Culo

    SvaraRadera
  128. Om mer kraft hade lagts på att öva in lite nya ramsor istället för på bengaler så hade vi haft en klack värd namnet. Bengaler är ju för fan leksaker, hur fan kan man gå igång på sånt?

    SvaraRadera
  129. Jag har en teori om att det är publikvärdarna som smugglar in bengalerna. De hjälpte ju så snällt till att slussa in pack strax före avspark

    SvaraRadera
  130. Bengaler är för helvete inga leksaker. Det är 800 grader varma brinnande tomtebloss...

    Problemet är ju ju att idioterna uppfattar dom som leksaker och därigenom utsätter alla oss andra för fara och påtaglig risk för ett nytt bradford.

    SvaraRadera
  131. Kan börja med att säga att det var Ultras som smuglade in och tände på bengalerna. Troligen genom deras flaggor. Smart av IFK att samarbeta med ligister? De tog ju över efter läktargruppen och nu får IFK ta koncekvenserna för att de låter dem komma in innan matcherna med deras saker och där har de garanterat fått in bengaler. Ingen idé att riskera att ta in det via visitaion när man kan göra det mycket mycket enkalare. Jag "känner" tyvärr dessa personer genom en kompis men umgås inte med dem alls. Jag vet några som brände bengaler men inte vem som kastade in bengalen.

    Jag är helt emot att ha bengaler inne på arenorna i oordnade former. Vid 100 år jubilet tycker jag det var okay för det skedde under ordnade former jag drog själv två stycken på löparbanorna!

    Nödbloss som det heter. Det heter INTE bengaler, det är supporterslang. Jag är seglare bla och är mycket ute på sjön, har varit med vid flera sjöräddningsuppvisningar, har förarintyg för båt, undervisar sjösäkerhet för barn mm. Nödbloss skall enbart användas till sjös och det finns en anledning till det! De är flera hundra grader varma och kan få mycket att börja brinna. De är SKAPTA för att tåla vatten och vind. De går att släcka dem men de är väldigt svårsläkta och blir väldigt varma även efteråt! De är skapta för att synas bra ute på havet genom rök och röttsken. Kan meddela att det är olagligt från och med några årsedan att använda röttnödsken vid övning!

    Det är nästan lika illa som tända på korset i kyrkan vid gudtjänst för att man tycker det är fräckt!

    För många är detta nog uppenbart men inte för hela fjortisklacken!

    SvaraRadera
  132. Vill minnas att dealen med IFK Göteborg är och var med Ultras en bengal = slut på samarbetet!!

    Stod inte detta som en nyhet på officiella?

    I så fall....

    SvaraRadera
  133. Bobo: Så eftersom förra styrelsen fifflade och ordnade böter åt föreningen så är det okej att fixa nya fina böter till föreningen genom att kasta in bengaler? Låter strålande, mer böter åt folket.

    SvaraRadera
  134. Jag antar att det tiotal som filmade bengalinnehavarna redan har skickat iväg filmerna till IFK Göteborg så att förövarna får betala böterna?

    SvaraRadera
  135. asså alla ni som klagar gå INTE på fotboll då! ni vet mycket väl att en bengal kan komma in när som hälst!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.