2006/07/24

Black Army på Scoore sportsbar

IFK- AIK 7 DAGAR KVAR Från Blackarmy.se:

20/7 Häng med till hata Göteborg!
Nästa resa på årets turné går till skatteparadiset Göteborg måndagen den 31 juli. Nu är det dax att krossa skattefuskarna i
ifk både på plan och på läktaren. I Göteborg har vi bokat Score sportsbar som uppladdningsställe. Det ligger på Bellmansgatan 7. Krogen erbjuder oss gnagare hamburgare och öl för 100 kronor jämt.


Detta är inte bara ett bevis på hur otroligt ignorant människosläktet blir av att korsas med diverse skadedjur i begynnelseprocessen utan en tankeställare till oss som mellan varven besöker etablissemanget Scoore. Lika lite som jag dricker Åbro då det är en storsponsor till AIK kan jag med gott samvete ägna krogkvällar på Restauranger som i jakt på profit bjuder in råttor i sin lokal.

Var är hälsovårdsmyndigheten när man behöver dem bäst?

Black Army har dock självinsikt nog att redan nu på sin hemsida lägga sig själv i Superettan. Man ser vilken fiaskohöst som står framför sig, med den Blåvita råttbekämpningen som steg ett i processen.

14 kommentarer:

  1. Har inget emot att gå till score efter att stället smutsats ner av råttor. När man står där och gnäller över att servicen är långsam ser man varför: snubben springer arslet av sig för att jobba för den extrapersonal som han inte har råd att anställa, skiter i semester, men ALLTID är galet trevlig.

    Kan slå vad om att det brinner i hans blåvita hjärta när han serverar råttor, men va fan det är säkerligen inte lätt att tacka nej till den förfrågan. Problemet är väl att sanera stället efter skadedjuren varit där.. hoppas inte allt för mycket går sönder!

    Don't be to hard on the guy!

    SvaraRadera
  2. Jag gästar själv Scoore ofta och vet hur Blåvit han är, men lik förbannat så går stället ner sig ryktesmässigt genom att ta dig pesten från Solna. Det är inget personligt, det är bara tough love supporter style.

    SvaraRadera
  3. Scoore med en uteservering skulle för övrigt vara ett jävla bra ställe.

    SvaraRadera
  4. Score samarbetar väl även med Gais. Tror t.o.m. att de ger pengar till Gais för varje mål de gör eller liknande. Jag har inget direkt emot det dock, Score är fortfarande ett riktigt bra ställe.

    SvaraRadera
  5. Inte så konstigt att Score sponsrar Gais då en av delägarna är L-G Carlstrand.
    Vet att Heine avskyr Gnagarna som pesten men i en tuff branch som restaurangbranchen är så är man tacksam för att få in lite extra kulor. Förresten så känns det ganska bra att Gnagarnas pengar går till en man med STORT Blåvitt-Hjärta. Vet att även MFF Support har nåt avtal med Score så det e bara fint att deras pengar går till en Blåvitt-supporter.
    Tänker självklart fortsätta att gå till Score!
    Frankie> Tänk om du skulle bojkotta alla ställen i Gbg där det funnits Gnagare, då hade du nog inte kunnat gå ut på många ställen i GBg....

    SvaraRadera
  6. Anonym/ Jag talar inte om bojkott, jag bara informerar om vart gnagarna befinner sig. Sen är det upp till var och en att besluta sig om man vill hålla sig undan från exempelvis Bryggeriet mfl. Själv ser jag inget som lockar där...

    SvaraRadera
  7. haha black armys sida är lika dåligt uppdaterad som ifkgoteborg.se

    pinsamt.

    SvaraRadera
  8. Frankie/ Jag har sett dig där med Dennis Jonsson i Blåvitt förra året, så går du på AIK-häng? ;)

    SvaraRadera
  9. maestro

    Har man inte tillräckligt med sponsorpengar är ett säkert kort att ge GAISARNA pengar för varje mål...skulle vilken företagare som helst gå på...

    SvaraRadera
  10. frankie:
    Om du vill kan jag ge dig en lista på de 30-tal Göteborgskrogar och restauranger jag regelbundet gett mina smutsiga gnagarpengar genom åren. "Tough love supporter style" är inte samma sak som "uppföra sig som en barnrumpa". Väx upp.

    SvaraRadera
  11. Wow! bojkotta ett ställe som drivs av en genuin ängel. Baraben.com fortsätter stadigt sin resa mot namnbytet Baratragisk.com.

    SvaraRadera
  12. I'm impressed with your site, very nice graphics!
    »

    SvaraRadera
  13. Skulle jag hamna i en situation där valet var att rädda en råtta eller en människa från att dö,så skulle jag utan tvekan rädda råttan först. Men skulle människan vara en simpel råtthatare,så skulle denna hemska människa inte få min hjälp alls. Nej Aldrig!!!

    SvaraRadera
  14. Kan man se matchen på score eller är det bara ett förställe ?!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.