2006/06/21

Mild i Tyskland, fotbollsnubbar och hemkommentatorer...

Vi noterar att...

Det är lite intressant hur Aftonbladet uppmanar till allmän fylla under Midsommar. En nubbe per passning gör det lättare att smälta Aftonbladets "journalistik"?

Ingvar Oldsberg, 61, programledare, på frågan om hur han skulle se Englandsmatchen:
- På min herrgård Baldersnäs i Dalsland. Vi har storbildsskärm och det är öppet för alla. Jag funderar på att kommentera matchen själv.

Baraben såg Håkan Mild på Paraguaymatchen i Tyskland.



Att en person som registerat sig via vårt Unibet-erbjudande här på siten (se ovanför) vann över 17 500 kronor på sina bonuspengar- första dagen av VM. Grattis som fan!

Flertalet hotell, vandrarhem och campingplatser ringts ner kring Berlin de senaste dagarna från Sverige. Ett pensionat säger till Baraben att över 50 svenskar ringt och försökt boka rum sedan igår kväll. Det intressanta är att vi först i kvartsfinalen spelar i Berlin- så nu vädrar svenskarna morgonluft?

Tack till: "J", "Filiptommy" & Johan Linde.

3 kommentarer:

  1. Ett tips till alla som åker till Berlin är att fixa en husbil och parkera på Unter den Linden. Nära till allt, billigt och centralt boende.

    SvaraRadera
  2. Löjligt snygg banderoll!

    SvaraRadera
  3. Ingvar Oldsberg, Liiiite smått självupptagen/självkär... Så klockrent citat

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.