2006/06/29

GE DITT STÖD TILL SUPPORTERFONDEN!

SUPPORTERFONDEN Nu är ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll blir viktig att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt!

Just nu: 192 hjältar har skänkt 73 382 kronor till IFK!

14 kommentarer:

  1. Dessa 74 laxar är en piss i nilen om ni ska ha spetsspelare.

    SvaraRadera
  2. 74 laxar är en början på något stort. tänk på att exempelvis 74 000 är mycket mindre än majoriteten av sponsorerna ger blåvitt. och att summan under året kommer att växa så det står härliga till...

    SvaraRadera
  3. det rykas

    att de som gnäller med all sannolikhet är såna snålrövar som inte vill skänka nått till blåvitt heller...

    SvaraRadera
  4. imorn kommer nästa slant från mig boys! keep up the good work!

    SvaraRadera
  5. Lägg pengarna på att åka ert tåg mot aik istället, annars ställs väl det också in. 50 000 är f.ö vad Fabriken (Djurgårdens Tifogrupp) fick in på EN match.

    SvaraRadera
  6. jag åker fan inte några jävla tåg med nån änglarna-pöbel utan flyger till stockholm. nog jävligt spännande att umgås med patrask i en hel dag.

    SvaraRadera
  7. "Lägg pengarna på att åka ert tåg mot aik istället"

    Ja för det är ju helt omöjligt att åka på en bortamatch och att ge till supporterfonden SAMTIDIGT. Miffo.

    SvaraRadera
  8. Jag åker inte heller med Änglarna. Jag är inte ens medlem i Änglarna- varför skulle man vara det?

    Trots det finns jag på Råsunda och jag ger 100 spänn i månaden ungefär till Supporterfonden (som ska ha fett med krädd för initiativet).

    Så vad är problemet?

    Djurgårdarn/ Ja ni står ju och skramlar på läktarna medan Supporterfonden lever helt på internet.

    SvaraRadera
  9. Tydligen är det för svårt att både betala till supporterfonden OCH åka på bortamatch för er. Era siffror är skrattretande.

    SvaraRadera
  10. IN MED HETS TILL FONDEN NU!!!

    SvaraRadera
  11. anonym/ DU är skrattretande.

    SvaraRadera
  12. Man får änna säga att det är starkt att få ihop 74000 via Internet. Vad fan, ni som gnäller får la skänka lite pengar själva eller?

    SvaraRadera
  13. Ja just att man bara kört via internet och ända har en stabil ström in i fonden visar på vilken potential detta har alså. Jag tycker det är märkligt att IFK själva inte hakar på tåget och hjälper fonden att göra reklam som fan, man skulle nog kunna få in jättesummor i så fall.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.