2006/06/29

Det ryktas...

Att ett gäng förbannade och fotbollsintresserade svenskar i London dragit igång ett kontroverisellt men välkommet supporterupprop vid namn Sparkalagerback.nu. Det är nästan kriminellt att inte skriva under på det här uppropet om man såg Sveriges fiaskoartade insats mot Tyskland i VM åttondelen.

Att Anders Svensson och Teddy Lucic käkade brunch på "Egg and milk" i Götet på onsdagsförmiddagen. Kockens fråga om de ville ha förlorade ägg, uppskattades inte lika mycket av de tillfrågade som av omgivningen. Frågan om Lucic ville betala med visa kort eller rött kort uppskattades än mindre...

Att Aftonbladet faktiskt klarade av att skriva en artikel om ett nyförvärv till Dif utan att använda orden "chock" eller "super" en enda gång. Det kanske inte är någon superchock att journalisten i fråga är kvinna...

Att Stefan Söderberg försökte hoppa ut ur AIK:s klubbhus efter fadäsen med "Stefan Batan är klar för AIK"-fadäsen. Han klarade sig oskadd tack vare sin oproportioneligt stora hatt.

Att TV4 för varje mästerskap får allt fler fotbollsfans att avsky kanalen. Perlskog slår alla rekord i monotont gnäll, Hedman försöker se viktig ut genom diverse politikerposér medan han ställer smatterband av retoriska frågor till sig själv, Bojan Djordic tar varje chans att berätta för tittarna att han trots sin totala talanglöshet faktiskt borde varit med i VM-truppen och sist men inte minst en programledare vars IQ på en bra dag inte ens når hälften av en morfinskadad sjöleopards. Vi är många som ser fram emot mer Allsvensk fotboll på TV4...

Att Baraben.com anmält ett tolv man starkt lag till Rikets Änglar 3 som går av stapeln den 19 Augusti mellan 10:00-18:00 på Kvibergs plan 20. Så skriv avskedsbreven, kyss mamma en sista gång, skruva fast träbenen och lämna in testamentet till anhöriga- nu kommer det att bli åka av!

36 kommentarer:

  1. haha stor humor boys

    SvaraRadera
  2. "..och sist men inte minst en programledare vars IQ på en bra dag inte ens når hälften av en morfinskadad sjöleopards."

    Fantastiskt! Fick mig ett gott garv!

    SvaraRadera
  3. Ja, tv4 har alltid varit och kommer alltid vara störande. Men är inte svt och jidhe överskattade? jidhe ser ut att bära peruk och tittar pilskt på sina offer.

    SvaraRadera
  4. Jag skulle säga att SVT:s minus är att de är lite för snälla, de sticker inte ut så mkt. Medan TV4:s stora minus är att de sticker ut överallt och är helt hysteriskt överdrivna på allt som går medvetet som omedvetet...

    SvaraRadera
  5. nya bannern e jäkligt snygg!

    SvaraRadera
  6. Det som får mig att kräkas är när Magnus Hedman sitter i tv och säger att det är tråkigt och beklagligt att det finns läckor i det svenska landslaget. Vem var det som brukade SMS:a laguppställningar och annat smått å gott till Expressen direkt efter spelarmöten?
    Magnus Hedman, det börjar lukta läskig dubbelmoral och äcklig girighet om dig!

    SvaraRadera
  7. Och statstelevisionen (vilka har klart bättre personal) förstör alltihop med att byta kanal >50 ggr per match.

    Varför kan man inte lägga matchen i en kanal och de motgående programmen i den andra?

    SvaraRadera
  8. Hedmans överlägsna stil och "kan allt vet allt asfalt-menatlitet" stör mig något fruktansvärt.

    SvaraRadera
  9. Förfärligt att skämta om Pessottos självmordförsök. Osmakligt Baraben

    SvaraRadera
  10. Hittade precis hit och är bara tvungen att säga: GRYM BLOGG!!

    SvaraRadera
  11. Osmakligt att blanda in ett troligt självmordförsök i denna sk "humor".
    Trams!!!

    SvaraRadera
  12. Hoppet ur klubbhuset är inte passande i desa tider enligt mig.

    Åtminstone tolkar jag det som att det anspelas på Juventus kontra Hatten Söderberg.

    En bra blogg behöver inte tarvligheter och baraben är en bra blogg om den nu inte är bäst.

    PAX!

    SvaraRadera
  13. Tycker Tv4 är mycket bättre än SVT....Det e bara sladjan å ola som e bra på SVT...resten...med "expreter" som Pojhanen, Swedberg är ju bara pinsammt dåligt

    SvaraRadera
  14. Lagerbäck får ut precis det man kan kräva av sitt spelarmaterial. Att Henke, Anders Svensson och Zlatan är i usel form och saknar vettiga ersättare är inte hans fel. Det finns inga enkla lösningar. Och "underhållande" spel är fan ingen sådan.

    SvaraRadera
  15. Oväntat att moralpolisen & pk-maffian i skulle hugga på den med sina anonyma kommentarer - get a life!

    SvaraRadera
  16. Annars är det jävligt pk att hugga på Magnus Hedman. Killen är ju grym. Hans översittarfasoner och "jag vet, för jag har minsann varit andremålvakt i Celtic, eller jag vet för jag har släppt två halvchanser mot Senegal" är ju formidabel underhållning. Att våga sticka ut och göra det trots att man är mediahora är helt fantastiskt. Magnus Hedman dominerar, däremot känns Ola Wenström jäkligt beige i sitt hygglo gygglo - jag sitter bara här i soffan och myser i soffan-snack. Uselheten når den totala kataklysmen när Tobias Hysén öppnar truten. Har man åsikter om Bojan bör man inte glömma att han är tusenfalt bättre på att analysera matcherna och verbalisera sina åsikter jämfört med Tobias Hysén. Köp en korv Hajsen, du är på läktaren.

    SvaraRadera
  17. På förekommen anledning analyserades landslagspelarnas bmi i sb idag. Mkt intressant läsning ang Anders Svensson.

    SvaraRadera
  18. Jag erkänner att det faktiskt är lite osmakligt att anspela på självmordsförsöket så här i efterhand, hade jag varit Juventusfan hade jag nog till och med kunnat surna till lita av det. Så den här gången tar jag till mig direkt av den negativa kritiken.

    SvaraRadera
  19. Som någon annan sa, nya bannern är i världsklass, den nya sloganen med!

    Cred till Frankie för att du gör en "pudel" om Pesotto med.

    SvaraRadera
  20. Hur kan man vilja sparka Lagerbäck efter att vi åkt ut i åttondelen mot flerfaldiga världsmästarna och värdnationen Tyskland? Har ni fått hybris allihop?

    Mabus

    SvaraRadera
  21. Mabus/ Det är ju inte när vi åkte ut utan HUR vi åkte ut som irriterar folk. Den totala taktiska och coachmässiga kollappsen är det som upprör mig.

    SvaraRadera
  22. Mabus: Åttondelsfinal och stryk mot Tyskland med 0-2 är helt ok för historieböckerna. Men, vi som såg matchen förstår också att det inte var ok att förlora utan att ge 100%. Att inte våga ge sitt yttersta. Svenska spelarna var rädda för att bli svettiga.

    SvaraRadera
  23. Inse fakta: Tyskland var helt enkelt för bra! Inte lätt att vinna mot ett bättre lag med tio man. Att gå till åttondel när våra två största stjärnor är inne i en formsvacka är inte illa. Sverige har stabiliserat sig som ett VM- och EM lag att räkna med, sparka INTE Lagerbäck!!!

    Förövrigt är Håkan Mild en hjälte men fullkomligt urusel på sin nuvarande post!

    SvaraRadera
  24. Det var föresten Mabus som skrev förra inlägget, glömde signera.

    SvaraRadera
  25. Håller med. Ingen idé att hajpa landslaget för mycket. De hade säkert förlorat ändå, men jag tycker de förlorade på ett dåligt sätt. De förlorade för att de var sämre. Men därefter gav de inte ens allt och coachen vågade inte pressa för att komma ifatt. Vilket vi förmodligen inte hade gjort ändå, men det är inte poängen. Poängen är att coach Lagertönt inte vågade när det blev skarpt läge. Han vek ner sig helt enkelt. Jag tycker det behövs nytt blod. Inte för att han har gjort några dåliga resultat utan för att det då och då behövs förändring. Åttondel och ut mot Tyskland är helt ok, men nu är det dags för nåt nytt. Det är min åsikt.

    SvaraRadera
  26. Frankie: Bra gjort att erkänna misstag. Har själv varit Juvefan i över 20 år och tycker Pessotto närmast kan liknas vid Erlingmark i fråga om att finnas där för sitt lag. Minns hans insats i EM-finalen 2000 då han hoppade in och dominerade på högerkanten. Helt lysande spelare. Mycket tragiskt vad som hänt dock. Hoppas psykvården är bättre i Italien än här hemma bara.

    SvaraRadera
  27. Heder till Frankie!!!

    Bra gjort o kämpa på med baraben en livsnödvändig blogg.

    PAX!

    SvaraRadera
  28. Mabus/ Lagerbäck ska avgå för att vi inte avancerade längre än 2002. Det handlar främst om att vi inte vinner vår första match för det är där vi förlorar gruppsegern och därmed får Tyskland istället för Ecuador och därmed åker ut.

    Enkel matematik- man kan inte stå och hävda "vi är inte bättre än så". I mina ögon är det en förlorarmentalitet man inte kan leda landslag med. Se på Turkiet och Sydkorea som gick till Semi 2002, dessa nationer är inte bättre än Sverige.

    Il proffessore/ Nej man ska aldrig bli så dryg att man inte kan erkänna sina misstag, självmordsskämtet var väl magstarkt nu speciellt med tanke på att vi inte vet om han klarar sig ens. Way too early to be joking about sa en vän till mig. Rätt hade han. Man lär sig lite nytt varje dag i livet...

    SvaraRadera
  29. Dåligt med pessottoliknelsen. Skärp er!
    Dessutom är jag glad att tv4 finns så man slipper härenstams stämma mer än nödvändigt.
    Tv4 gör det mesta mer proffsigt och Hedman har lyft sig många snäpp under denna turnering. Backe har klockrena analyser och Bojan har gjort sitt på ett mästerligt sätt.

    SvaraRadera
  30. Frankie/ Enkel matematik var det va? Hade vi vunnit vår första match hade vi haft lika många poäng som England och det är inte alls säkert att vi vunnit gruppen. Vi hade behövt vinna med minst tre mål mot Trinidad. Inte helt enkelt nu när det visat sig att de andra lagen också hade svårt mot dem.

    Nu glömmer vi Sveriges VM och håller stenhårt på England så att de Engelska tidningarna sett till att få en förbundskapten som förmodligen kommer att bli adlad sparkad! Det hade varit humor!

    Mabus

    SvaraRadera
  31. "David said"

    Läste du inte Frankies ursäkt?

    Hacka inte på en som backat på en miss.

    PAX!

    SvaraRadera
  32. david/ Man kan nog kollektiv sammanfatta svar till dig med:

    FUCK OFF TWAT.

    SvaraRadera
  33. Mabus/ Jag håller ungefär lika mycket på äckliga england som jag tycker det är skönt att hugga mig i foten med en yxa. England är huvudfienden.

    SvaraRadera
  34. det e la gais

    SvaraRadera
  35. Stefan Söderberg försökte hoppa ut ur AIK:s klubbhus efter fadäsen med "Stefan Batan är klar för AIK"-fadäsen. Han klarade sig oskadd tack vare sin oproportioneligt stora hatt. hahhahahhahahahhah

    SvaraRadera
  36. sista anonym

    IDIOT!!!

    PAX!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.