2006/04/29

Matchtröjetävlingen: Sista chansen att vara med!!!

SUPPORTERFONDEN Under April månad lottar Supporterfonden ut den nya matchtröjan dels bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! (Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)

Tröja 1:
Dels skänker vi en tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.

I nuläget räcker det att ett bud på 1551 kronor kommer in för att den skänkande fondhjälten ska leda jakten på den signerade Apriltröjan! I dagsläget är det signaturen "FL-Pojken" som har matchtröjan i sin hand, men än finns möjligheten för er som vill att öka på era tidigare bud eller att lägga in ett större bud! Jakten på tröjan ser ut som följer:

FL-Pojken- 1550 kronor
Ohlson- 1500 kronor
Moggleif- 1111 kronor
Anonym- 1000 kronor
David E- 888 kronor
Jörgen Brandt- 666 kronor
Martin Johansson- 500 kronor
Marksaneringsinfo- 305 kronor

Tröja 2:
På Lördagen är det 57 personer som har skänkt 500 kronor eller mer sedan insamlingen startade för ungefär två månader sedan och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.

TÄVLINGENS SISTA DAG ÄR IDAG (LÖRDAG DEN 29 APRIL).

Vinnarna av de två matchtröjorna presenteras här på sidan den 4 Maj (Eftermiddagen).
Tidigare har vi haft den 2 Maj som datum för dragningen men skjuter fram det två dagar för att försäkra oss om att vi hinner registrera sent inkomna bud på tröjorna- eller gardera oss för om någon fondhjältes bank tar en extra dag på sig att girera över gåvan till Supporterfondens konto. Allt för att öka säkerheten kring tävlingen! Dock skall gireringen senast vara gjord idag för att gälla i tävlingen.

Skänk en gåva till Supporterfondens insamling till IFK här
!

Lycka till fondhjältar!

3 kommentarer:

  1. Grymt drag kring fonden, måste även säga:

    Lika som bär:
    Mr Tumnus (Narnia) // Hagamannen.

    Inget blåvitt relaterat, men slående likhet!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.