2006/04/27

Matchtröjetävlingen: 3 dagar kvar!!!

VINN EN SIGNERAD MATCHTRÖJA!!!
Under April månad lottar Supporterfonden ut den nya matchtröjan dels bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! (Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)

Dels skänker vi en andra tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.

I nuläget räcker det att ett bud på 1001 kronor kommer in för att den skänkande fondhjälten ska leda jakten på den signerade Apriltröjan! I dagsläget är det en anonym person i Borås som leder jakten på den eftertraktade matchtröjan som är signerad av hela Blåvitts A-trupp. Vill du inte att tröjan ska hamna i Borås? Dags att agera då...

På torsdagen är det 49 personer som har skänkt 500 kronor eller mer (se hela listan av fondhjältar) sedan insamlingen startade för ungefär två månader sedan och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.
TÄVLINGENS SISTA DAG ÄR LÖRDAG DEN 29 APRIL.

Skänk en gåva till Supporterfondens insamling till IFK här.

(I båda fallen måste pengarna finnas registrerade på Supporterfondens konto innan April månads slut. Generellt brukar det ta cirka två bankdagar om man gör en inbetalning via bankgiro. SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.)

Lycka till fondhjältar!

4 kommentarer:

  1. Boråsare??? Är det Andess Svensson tacomannen som satt in ett bud på en tusing på sitt favvolags tröja eller?

    SvaraRadera
  2. Gött att se att lönehelgen sätter fart på fonden med!!!

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas att vi på något sätt kommer kunna påverka värvningen av spelare för dessa pengar. Jag ser mycket hellre attt vi värvar några unga lovande SVENSKA (dom kan SJÄLKLART vara invandrare - jag hoppas ni förstår vad jag menar så ni inte tror jag är nån trångsynt j-l) talanger från exempelvis div.2 eller div.1 än nån "landslagsman" från nån collegeliga i Hawaii.

    SvaraRadera
  4. Precis. På tal om konstgräs tror jag oviljan baseras på att allsvenska spelare vet om hur otekniska de är och hur mycket detta avslöjas när de inte kan skylla på ojämnt underlag. I mina ögon är det bara Gefle och Ellos som är ärliga nog att erkänna detta mot sina fans.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.