2006/04/27

Kvällens problem stavas: HAMMARBY!

MATCHDAG Idag kanske du som läsare förväntar dig en omfattande kartläggning och analys av det åtal som överåklagare Gunnar Stetler framfört bland annat mot vår före detta klubbdirektör Mats Persson, före detta kassör Jan "Plånbok" Nilsson och vår nuvarande spelare Stefan Selakovic här på Baraben.

Vi väljer dock att inte nysta i detta förrän efter matchen ikväll. Det är av absolut nödvändighet att IFK Göteborg vinner matchen mot Hammarby ikväll och därför måste allt möjligt fokus ligga på det som sker på Gamla Ullevi 19:00 ikväll. Med tanke på den tveksamma inledningen på serien blir det allt viktigare att börja vinna matcher om man vill hänga med i toppen av serien så ikväll måste allt fokus ligga på att mala ner Bajen till varje pris.

Kör hårt gubbar! Åtalet är morgondagens problem- Hammarby är kvällens!

6 kommentarer:

  1. fan de redan kört, måste bli superettan, de e blåvitt värda efter allt fuskande.. känns ju uppenbart att blåvitt som lag vunnit på denna ekonomiska dopping, hade vi kommit 3:a utan Ijeh, eller två förra året utan Sella. Skäms över o vara blåvit!!!!

    Rasera och bygg om, enda sättet att återvinna förtroende.

    SvaraRadera
  2. Men om Selakovic döms till fängelse, blir då reaktionerna omfattande, värre än när både Qvick och Hagamannen dömdes/avslöjades?

    SvaraRadera
  3. Eller så vinner IFK med 3-1 ikväll.

    SvaraRadera
  4. 1-0 är mitt tips!

    SvaraRadera
  5. 2-1 Wallerstedt och kalle nätar

    SvaraRadera
  6. Jag gissar pa 1-2.
    Runstrom gor de tva forsta, och Kalle S. reducerar i 78:e.
    Tyvarr brukar jag ha ratt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.