2006/04/27

Bajen hemma 19:00 ikväll...

HEMMAMATCH Ett par dagar efter Djurgårdsmatchen bjuds vi på den första hemmakaramellen i en kavalkad av matcher fram till VM här i Göteborg. Hammarby IF, söderkisarnas förälskelse, gästar nu det rivningshotade Gamla Ullevi för att utmana Blåvitt om titeln "Sveriges fotbollshuvudstad".

Bajarna som har någon slags oförklarlig förkärlek och vänskap med makrillarna här i staden har inlett serien på ett liknande sätt som sin mindre grönsvarta kollega västerut, med ett smått chockerande bra spel för tiden på året.

Med tanke på Djurgårdens kommande äventyr i Champions Leaguekvalet kan det mycket väl vara så att Hammarbymatchen denna torsdagseftermiddag när vi summerar Allsvenskan kan bli direkt avgörande kring om guldet ska firas i fontänen på Götaplatsen eller i trappen till tunnelbanan på Medborgarplatsen.

Så var på plats och stötta våra Änglar i denna svåra tid ikväll!

9 kommentarer:

  1. Visst är det Runström på nedre raden??

    SvaraRadera
  2. Hehe, sköna bilder!

    SvaraRadera
  3. Runström är han till höger längst upp.

    SvaraRadera
  4. Runström kommer inte spela ikväll!
    Detta eftersom det är Hammarbys herrlag och inte damlag som gästar. Man kan dock hitta Runström på närmsta frissotek fram till 19:00. Därefter framför han sin egen tolkning av "Den döende svanen" på Gamla Ullevi alternativt Göteborgsteatern.

    SvaraRadera
  5. Mmm, spännande om Midds orkar vända 0-1 mot Steaua ikväll.

    SvaraRadera
  6. Mmm, spännande om Ifk kan vända 1-0 mot Hammarby nu.

    SvaraRadera
  7. Självaste KUNG Runström sänkte er med två klassmål!

    SvaraRadera
  8. Hallå enna?

    Vad tyst det blev. E re nån häääär?

    h a l l l å å å å . . . .

    SvaraRadera
  9. KUUUUUUUUUUUUKEN.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.