2006/03/21

Premiär på Ullevi

VÄDER Efter en lång vinter, med matchande på en friidrottsarena, har suget efter ”Premier League-nära” Gamla Ullevi börjat smyga sig upp hos mig och många andra. Längtan försvinner dock inte den närmaste tiden då vår allsvenska premiär mot Öster den 3 april kommer att spelas på Ullevi, enligt den officiella hemsidan.

Jag har personligen inte kikat in på Gamla för att se hur planen ser ut, men nästan två veckor är hursomhelst en ganska lång tid. Mycket kan hända vädermässigt innan dess.
Våren måste väl komma nån gång?

14 april är vår andra hemmamatch (HIF) - på ett soligt plusgradigt Gamla Ullevi förhoppningsvis.

Behövs det hjälper jag gärna till med massering av grässtråna tills dess!

12 kommentarer:

  1. Undrar varför de inte tar bort snön manuellt på planerna? Är ingen expert på gräs, det kanske finns någon förklaring att man låter den ligga kvar.

    Är mer expert på olika former av is och vet att det går betydligt snabbare att skrapa bort snön än att låta värmen försöka ta bort snön.

    SvaraRadera
  2. kent/ det är inte snön som är problemet, det är ju att marken är frusen...

    SvaraRadera
  3. frankie/
    Då är det ju ännu mer givet att ta bort snön. Vatten i alla dess former klarar av att suga åt sig ohyggliga mängder energi. Snön ligger där som ett rejält kyltäcke över planen som inte får någon värme.

    SvaraRadera
  4. Har för mig att dem på TV snackat om att det är tvärtom. Man vill väl inte ta bort snön för att marken ska bli ännu mer frusen...
    Kan vara helt ute och cyklar här;)

    SvaraRadera
  5. Snön är perfekt som isolering för att det inte ska frysa längre ner i marken... dessutom finns det väl ingen markvärme på gamla?

    SvaraRadera
  6. FYLL NYA ULLEVI den 3 april

    SvaraRadera
  7. I så fall lovar jag att inte lipa. Men tror inte det blir fler än 10-11,000 tyvärr... Speciellt inte nu.

    SvaraRadera
  8. skulle 10-11 000 komma mot öster ens på gamla så skulle det vara bra. på ullevi? kommer 7-8 000 får vi vara nöjd. ingen vill se dom och ingen vill se fotboll på ullevi. pinsamt för sveriges största klubb, men kolla bara på de senaste årens publiksiffror så ser ni.

    SvaraRadera
  9. Förmodligen är nyas gräsmatta i OK skick. GAIS möter ju Vålerenga där idag och på Fredag spelar ÖIS mot Fredrikstad. Förmodrar att dessa matcher inte skulle spelas om det var någon risk för att mattan skulle förstöras.

    SvaraRadera
  10. Fan att dem ska få spela där då. GAIS hör hemma på en grusplan ;)

    SvaraRadera
  11. Jag tror det blir 0-0 i premiären, oavsett när och var de spelar. Då kan de ju lika gärna vila egentligen.

    SvaraRadera
  12. Får hoppas det blir samma resultat mot Öster i premiären som sist när vi möttes på Ullevi.

    2-0 inför 2889 pers, 1991.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.