2006/03/30

Gaisarna på väg till Avenyn för uppladdning innan derbyt?!?

SUPPORTERGÖTEBORG Grönsvart GBG är den huvudsakliga Gaisgruppering som dragit folk till och drivit ölhinkandet på Gamle Port innan Gaismatcherna flyttar enligt uppgift från Gaisarna sin matchdagsverksamhet till Rockbaren på en bakgata till Avenyn. Det intressanta med flytten är inte att Gaisarna i sig flyttar, utan en av deras två huvudgrupperingar av supportrar nu tänker dricka öl bara ett stenkast ifrån Supporterklubben Änglarnas pub Harrys.

Hur polisen tänker sköta matchdagsverksamheten vid de två derbyn som kommer är väl deras sak att avgöra, men sunt förnuft talar ju om att ett par hundra Gaisare med alkohol i blodet i samma kvarter som både Supporterklubbens Harrys, men även andra notoriska IFK-pubar som Rose & Crown, Diamond dogs, Babar med flera i den absoluta närheten- kan bara sluta med tumult kaos och slagsmål varstans längs Avenyn?

Med tanke på följande erbjudande som Rockbaren kör för sina nya Gaisgäster:
"Stor Stark - Köp 2, betala för 1Rockbaren erbjuder medlemmar i Grönsvart Göteborg ett smått fantastiskt ölpris. Vid köp av två stora stark, betalar du endast 42 kr (21 kr/st)" kan man även fråga varför Harrys tar ut ockerpriser för sin öl, när flera andra krogar i området erbjuder mycket bättre pris?

Tvångskommendera istället Gaisarna till gamla nattklubben Huset som nu står tom efter ett försäkringsbedrägeri där ägaren brände ner sin klubb. Där kan Gaisarna känna igen sig i en omgivning mer lik sitt naturliga habitat, oftast en kåkstad eller ruin av varierande slag.

20 kommentarer:

  1. detta bådar för kaos.

    SvaraRadera
  2. Grönsvart Göteborg består av ett gäng fyllon som övriga pajsare (Dublinersgänget) inte vill veta av.

    SvaraRadera
  3. precis därför är det ju lite oroväckande att de flyttar till en matchpub som ligger på andra sidan vägen från Babar och i samma hus som Harrys...

    SvaraRadera
  4. Harrys e ju kasst och det e ju bara av tradition vissa går dit. om harrys inte kan ge bättre priser so borde dom bojkottas för att inte vara lojala IFKs fans som druckigt åtskilliga öl där.
    Skärpning Harrys!

    SvaraRadera
  5. Haha är ni rädda eller? Inte konstigt dock, de flesta GAISare är vuxna män, ni är till största delen barn.

    SvaraRadera
  6. Lämna namn o nummer ska du få se hur rädda vi är...

    SvaraRadera
  7. Tror det var för ett år sedan som den där gaisaren, som sjöng i Attack och nu driver deras medlemstidning utfäste att Kungsportsplatsen med Dubliners och Pôrta är Gaisland och övriga Avenyn var Blåvittland.

    För min del får dock gaisarna dricka var dom vill. Jag skiter i det, även om vissa andra säkert vill vara där och skapa bråk.

    SvaraRadera
  8. Haha, det sorgliga är att GAIS:arna säkert hade spöat skiten ur de blåvita i en fight. Blåvitt-klacken är ju full av små skitungar.

    SvaraRadera
  9. Tj: Haha det tror jag inte...Pajsarn e för fulla,gammla och hindras av sina osmidiga skinn västar.

    SvaraRadera
  10. Spring blowit! Spring! Ni suger så hårt.

    SvaraRadera
  11. Äsch. Varför bry sig? Inte det minsta oroväckande. Är det några som vill slåss, så gör dom ju inte det på avenyyyyyyn i vilket fall. Nä, orolig behöver man nog inte vara.

    SvaraRadera
  12. ner å upp
    upp å ner
    grönsvart ser vi aldrig mer.

    SvaraRadera
  13. Gaisarna kan ju hänga på dubliners istället. Nu måste man bojkotta rockbaren. Intressant att de goa snäll småbarnsföräldrarna i gaisklacken kommer in och hotar med stryk. Inse att Öis har tagit alla medgångsgaisare från 1999.

    SvaraRadera
  14. Haha skriv om Gais så blir kommentarerna direkt humor.

    SvaraRadera
  15. Myglarklubben blowit blir förhoppningsvis tvångsnerflyttade. Oj vad vi skall fira.

    SvaraRadera
  16. Myglarklubben blowit blir förhoppningsvis tvångsnerflyttade. Oj vad vi skall fira.

    Ja i och med att ni aldrig vinner nåt själva så måste ni väl försöka gripa varje halmstrå för att finna glädje.

    Sedan Gais vann guld senast har mannen landat på månen.

    SvaraRadera
  17. Det mest upprörande är väl ändå inte att Gaysarna och vi kommer att sitta nära varandra innan match. Det mest upprörande är ju att de faktiskt lyckats få ett avtal med en krog som kan servera dem BILLIGA öl (2 för 1!)
    Det är faktiskt något som Supporteklubben får ordna bättre för inte är väl Harrys det bästa alternativet av alla krogar som finns i anslutning til Ullevi?
    Dem har ju inte de bästa priserna som finns där och flera änglar har ju faktiskt känts sig ganska illa bemötta där också.
    Förstår de som sitter på R&C och DD...

    SvaraRadera
  18. Vad är det för jävla syn ni har på er själva? Det blir bråk och tumult för att vi befinner oss i samma del av stan? Sist jag kollade krävdes det två parter för att det skulle bli bråk. Fixar ni inte det? I så fall är vi precis lika primitiva och patetiska som alla andra huliganklubbar. Visa nu lite tro på er själva och sätt er över sådana här larvigheter. Se det som att det är kul med liv och rörelse istället, inte fasen skall det behöva innebära problem?

    Jag har förbannats med oturen att mest ha Öisare som vänner. Många gånger tycker jag att de är patetiska och larviga. Men en sak måste man ge dem, sådant här hade aldrig blivit en grej. Det handlar om fotboll och glädje. Inte om något annat. Och det har de faktiskt förstått.

    SvaraRadera
  19. Glenn/ Ja men till skillnad från Öis har Gais och främst Blåvitt flera hundra potentiella bråkstakar i sina led.

    SvaraRadera
  20. Det enda tråkiga med att möta Gais är väl att det går så förbannat dåligt när vi gör det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.