2006/03/20

Det sker saker hos Supporterfonden!

SUPPORTERFONDEN Den senaste helgen innebar ett par nyheter på Supporterfonden.se som är värda att uppmärksamma. Först och främst har en ny svartvit PDF-flyer kommit upp på reklamsidan som vem som helst kan ladda ner och sätta upp på sin arbetsplats, skola eller i sitt närområde.

Tipsa eller utmana en vän
En helt ny funktion har även tillkommit som heter "Tipsa eller utmana" där du kan skicka ett färdigt brev till någon som du känner. Genom att trycka in dina vänner, arbetskamraters eller bekantas mailadresser och ditt namn så skickas ett automatiserat mail ut med en uppmaning till den personen att delta i Supporterfondens insamling till Blåvitt.

Interaktivitet
Vår reklamsida har även fått en ny sektion som heter "Interaktivitet" där vi som första funktion har lagt upp möjligheten för dig med egen hemsida eller blogg att kopiera in den angivna koden och på så sätt få upp rutan med "Senaste fem bidragsgivarna" på just din hemsida!

Så sprid budskapet- Supporterfonden i stöd för Blåvitt!

5 kommentarer:

  1. Sjukt imponerande arbete med fonden, ständigt nya funktioner. När jag får min skatteåterbäring så ska jag sätta in hela den till Supporterfonden!

    SvaraRadera
  2. Haha, skatteåterbäringen ska té blåvitt, det var en fin idé!

    SvaraRadera
  3. ni som har lite framåtanda borde driva IFKs officiella, den är ju stendöd och gammalmodig.

    /En gubbjävel

    SvaraRadera
  4. Om alla skänker sina skatteåterbäringar till Blåvitt så kan man vända på det och försöka få Blåvitt att betala min restskatt. Skulle det funka??? :)

    SvaraRadera
  5. restskatt till fonden!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.