2006/02/22

Träningsrapport: Blåvita Tvångs Möss(or)

TRÄNINGSRAPPORT Ikväll får vi en gäst-träningsrapport med en högst personlig stil från signaturen "Pax". Håll till godo!

Dagens träning på Ullevi visade upp en klonad grupp blåvita Möss(or). Efter tempratur på 11 minus grader vid klockan 07.30 togs beslut på Kamratgården om att obligatoriska blåvita mössor gällde för hela spelartruppen. Efter lite mer än halva träningen så började "skolgårdsfenonemet" visa upp sig när innerbackarna Kalle, Bjärsa och Dennis tog av sig de blåvita luvorna för att kunna nicka undan bollen bättre och magister Arne gav tyst dispans.

I slutet av träningen tröttnade Sella och tog av sig mössan- dock med finess, nämligen genom att springa ut på långsidan och nästan lägga ner den. Dessutom var Sella och plockade upp den direkt innan nerjoggingen började.Värt att notera är att stämmningen verkligen är på topp i truppen trots minusgrader och en potatisåker till gräsmatta, så är det mycket humor, stöd till varandra och god diciplin. Jag tror och så att vi kan få uppleva en ny hörnvariant på Torsdag som jag inte avslöjar men ni kommer att förstå vilken är om den används.

Tjatade även med en vaktmästare om värmerören under gräsmattan. De ligger 11 cm ner och har 14 graders värme på. Han uppgav vidare att mattan inte växer utan bevaras väl mer eller mindre till färgen. Kostnaden är cirka 14-15 000 kronor dygnet och Blåvitt har ett längre avtal skrivet med startdatum som han inte kände till.

När matchen spelas och det finns snö på läktarna så betalas det även för snöskottningen och när mattan slits mycket som nu även för nertrampningen. Vid fråga om kostnaden kan dra iväg upp emot 100 000 kr för en match fick jag ett instämmande: "Det kan det nog göra".

Det ser mycket lovande inför matchen på Torsdag - vi vinner!

"Pax!"

3 kommentarer:

  1. Ingen gissning om startelvan?

    SvaraRadera
  2. Dennis är på g bigtime nu alså...

    SvaraRadera
  3. Gah, särskrivning "Tvångs Möss(or)"... annars väldigt intressant. :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.