2006/02/23

Kvartsfinaldags på Ullevi!

ROYAL LEAGUE Ikväll, klockan 20:30 blåses första halvan av kvartsfinalerna i Royal League igång. IFK Göteborg tar sig an sin coach Erlandsens gamla klubb, Lilleström SK hemma på Nya Ullevi.

Det ryktas att Arne planerar att starta med följande elva:

--------------Bengt--------------
-Ölme--Kalle--Bjärsa--Wendt
-Alex--TO--Kilhberg--Wowoah
--------Selakovic----Berg--------

Men att både Dennis, Gerba och Vasquez ligger på gränsen till att ta sig in i förstaelvan. Hård konkurrens från första start med andra ord, något som bara kan komma att gynna truppens utveckling och spel i år?

I fiolårsupplagan av Royal League passerade vi ju rask igenom de då två gruppspelen och kunde konstatera att Georges Mourads storform i den nya nordiska mästerskapscupen gav honom en biljett rakt in i A-landslaget (där han värmde bänken under en träningsmatch med ordinarie manskap i Paris). I årets upplaga fick vi lagom till den här kvartsfinalrundan reda på att nästa nya anfallstalang alltmer närmar sig en ordinarie landslagströja han med. Den här gången i U21, men ändå...

-Jag har stor respekt för Lilleström som är ett av Norges absolut bästa lag. Laget var ju obesegrat i Royal League-gruppspelet, påpekar Arne Erlandsen till Royal Leagues officiella hemsida. Vi får hoppas det inte är en för stor respekt bara utan att Arnes pionjärer går in för att "döda" från minut ett.

Läs även:

Officiellas rapport inför kvartsfinalerna
Alltid Blåvitt om IFKs avancemang till kvartsfinalen
Änglarna om resan till bortamatchen i Norge

5 kommentarer:

  1. full fart framåt måste gälla.

    SvaraRadera
  2. ska bli spännande ikväll!

    SvaraRadera
  3. Hoppas vi se lite mer av Gerba idag! Trodde han va grym! Men är han inte bättre än att han kan ta Marcus plats så börjar jag undra va det är vi köpt egentligen!

    SvaraRadera
  4. vadp pax? är du helt störd eller? pax vad? jävla mongo.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.