2006/01/27

Supporterfonden: 14 dagar kvar...

SUPPORTERFONDEN Vissa kanske inte överhuvudtaget känner till oss än. Andra har hört vårt upprepade mantra om att det är på gång. Vad det är jag pratar om? Tidernas största supporterprojekt, Supporterfonden 2006 såklart!

Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar genom detta projekt tusentals IFK-fans att med små bidrag gemensamt bilda en enorm summa som skänks till IFK Göteborg vid årsslutet. Ett år där det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Göteborgskamraterna.

Adressen? http://www.supporterfonden.se såklart!

7 kommentarer:

  1. Det känns änna dags att det kommer igång nu faktiskt. Men skulle det inte vara kul om man kunde få satt upp en staty eller liten skylt vid Kamratgården vid årsslutet om fonden lyckats få in väldigt mycket pengar. Ungefär som när man kunde vara med och betala den nya planen senast där ens namn eller företag fick stå med?

    SvaraRadera
  2. Fan va gött! Jag kan lätt skänka 300 i månaden!

    SvaraRadera
  3. En staty? Hehe ja vi får hoppas att den spelare man köper in nästa år inte är en staty i alla fall...

    Jag kommer sätta 150 spänn i månaden på autogiro.

    SvaraRadera
  4. Gillar det här projektet starkt. Men går det endast att betala via postgiro/bankgiro eller vad det är?

    SvaraRadera
  5. Räkna med mina pengar, ett mycket bra initiativ.

    SvaraRadera
  6. Bra tanke med fonden. Tror det kommer bli lyckat.
    Kommer det vara möjligt att se hur mycket pengar som finns i fonden? Kommer självklart ge en liten donation varje månad.

    SvaraRadera
  7. Sista anonymous:

    Självklart kommer vi ha en "counter" på sidan, så att man kan se den aktuella "ställningen".

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.