2006/01/29

Supporterfonden: 12 dagar kvar!!

SUPPORTERFONDEN En liten summa från en ängel flyttar inga berg. Men tusentals bidrag från tusentals Änglar i ett kollektiv kan bli del av den kraft som åter bär fram vårt Blåvitt till en position som Sveriges nummer ett! Skänk en slant till Supporterfonden och stärk Blåvitt i kampen om nyförvärv och framgångar!

I planeringsstadiet av Supporterfonden har det varit viktigt för oss att etablera ett brett samarbete kring Fonden bland Blåvita supportrar. Hittills har Supporterklubben Änglarna, Änglarna Stockholm och Baraben.com alla tre kommit överens om länkbyten och ett uttalat stöd för projektet.

Men vi nöjer oss inte med detta, vi vill att varje Blåvit gruppering runtom i landet ska bli delaktigt i detta projekt! Så är du del av eller ledare för en ultrasgrupp, ett kompisgäng som åker på matcher, en Blåvit hemsida på nätet eller kanske ett gäng arbetskamrater med Blåvitt i hjärtat- så tveka inte, ta kontakt med Supporterfonden för att delta och visa ditt stöd:
kontakt@supporterfonden.se

22 kommentarer:

  1. Bra initiativ att samarbeta så brett! Cred. Vi är på i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Grymt om alla fraktioner stöder fonden!!

    SvaraRadera
  3. anonym1/ Hehe skitbra att "ni" är positiva, men vilka är "ni"?

    anonym2/ Ja det är målet, att projektet kan bli något som är alla kärt och viktigt. Oavsett om man är hardcore eller PPV-supporter, sittplats eller ståplats, ung eller gammal...

    SvaraRadera
  4. Arreparre/ Till en början endast via Postgiro/Plusgiro. Minsta summan att skänka (om man vill ha med den i redovisningen över "bidragsgivare") blir 100 kronor.

    Senare kommer vi sälja produkter där vinsten går direkt till fonden.

    SvaraRadera
  5. Mycket bra jobbat! Eftersom allting är så seriöst upplagt så kommer jag skänka en summa varje månad iallfall. Hade ju inte varit lika intressant om man enbart hade kunnat skänka genom typ sms, eller att man skall klicka på massa reklambanners.

    Jag tror att vi blåvita kan få ihop en rejäl summa pengar, iallafall till det målet som är uppsatt.

    SvaraRadera
  6. Gör så man kan skicka sms eller nått också. kommer garanterat stödja!

    SvaraRadera
  7. Hur kommer pengarna att komma in om man sms:ar då? Postgiro är enkelt då kan man ju bara slänga in en summa varje gång man betalar sina räkningar i månaden. Om man har internet bank då.

    SvaraRadera
  8. Härligt initiativ!

    SvaraRadera
  9. Ett problem med sms & telefonbidrag är att hela summan inte kan tillfalla Blåvitt eftersom telebolagen tar en del av bidragen.

    Vi jobbar dock på att få någon form av "sponsring" för att lösa detta.

    SvaraRadera
  10. det här med att minsta summan ska vara 100 kr för att komma med i redovisningen över bidragsgivare, är det fortfarande möjligt att skänka t.ex 50 kr i månaden utan att komma med som bidragsgivare?

    SvaraRadera
  11. Vad är det för bild ni har med här i artikeln?

    SvaraRadera
  12. Vem skulle man kunna köpa för pengarna?? En rutinerad mittback, typ Rosengren?

    SvaraRadera
  13. Är inte Bankgiro både billigare och bättre än plusgiro? Kommer ni att ansluta er till autogiro så att man kan göra en autogirokoppling?

    SvaraRadera
  14. Bra att vi har inlett samarbete med baraben.com!!! Det vore ju jävligt underligt annars alltså... ;-)

    SvaraRadera
  15. anonym/ Ja, det kommer vara möljigt att skänka valfri summa, men summor under 100 kronor kommer inte att bli redovisade med namn och datum på Supporterfonden.se av den enkla anledningen att det blir för mycket jobb att göra det. Men självklart kan man lägga in en 50-lapp ändå, bara det att man får behålla äran för sig själv, men det är väl nog det med. Det viktiga är trots allt att vi får ihop en rejäl summa till Blåvitt...

    anonym2/ Bilden i artikeln var tänkt att symbolisera enheten (handskakningarna) bland blåvita supportar...

    il proffessore/ Anledningen till att vi har valt Postgiro/Plusgiro till en början är den simpla anledningen att det underlättar för oss med inbetalningar via Svensk Kassaservice med. (Förutom Internetbank). Men ett öppnande av ett rent bankgiro om det underlättar för givare på något sätt kan bli aktuellt?!

    erling/ Har hört att det är sköna killar det där, Baraben-gänget... ;)

    SvaraRadera
  16. Till de yngre som aldrig betalar räkningar kan det ju ändå vara bra med SMS... där kan ni få in lite småkrut.

    Föresten orkar inte läsa allt om fonden men hur kontrolleras den? Tänkte så att ni inte sticker iväg till någon söderhavsö =)

    SvaraRadera
  17. anonym/ Det kommer framgå mkt tydligt när vi öppnar hur vi redovisar allting öppet. Vi kommer även löpande att hålla IFK Göteborg uppdaterade vid rapporter kring hur fonden växer och så kommer alla bidragsgivare som ger över 100 kronor (och ger sitt medgivande) att redovisas öppet på vår hemsida. På så sätt ser man direkt hur ens egna bidrag kommer upp inom en vecka eller så på fondredovisningen.

    Kontot kommer vara helt stängt, dvs ingen har tillgång till det förrän Fonden summeras runt slutet av år 2006 och pengarna ska gå till Blåvitt!

    SvaraRadera
  18. Frankie:

    Vem ska äga pengarna innan dom åker vidare till IFK? (rent lagtekninsk fråga)

    I övrigt ett mycket lovvärt initiativ!

    SvaraRadera
  19. jeppe:
    Tomas Jisander är i stan och har lovat att hålla ett öga på pengarna...

    SvaraRadera
  20. jeppe/ Det är formellt Baraben Ideell Förening som förvaltar pengarna tills de överlämnas till IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  21. Hmmm? Både bankgiro och plusgiro kan inbetalas via Svensk Kassaservice, där det för övrigt kostar 47 kronor att göra en dylik inbetalning. Med ett bankgiro har man en kontokoppling i botten och kan göra automatiska överföringar dit som man kan ändra storlek på efter eget behag. En autoöverföring till plusgiro kräver autogiro, vilket är trubbigare.

    SvaraRadera
  22. Om jag som bidragsgivare skulle välja att sätta in 50 kr i månaden fram tills slutdatumet, kommer jag synas om bidragsgivare eftersom jag har satt in 12 x 50kr, eller måste jag sätta in 12 x 100kr?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.