2005/12/23

Var mans röst- en röst på Barben.com!

BLÅVITT Sen jag valde att publicera gårdagens rykte om att Mats Persson syns agerande klubbdirektör trots att han är sjukskriven föll en omfattande (om även inte alltid så konstruktiv) kritisk flora av kommentarer in på olika håll.

Jag ser att det finns omfattande kritik bland vissa supportrar mot det rykte jag valde att publicera på Baraben om Perssons förehavanden kring Mourad-övergången och hans sjukskrivning. Provocerande måhända, men jag ser den här negativa rekationen som ett sundhetstecken. Folk älskar blåvitt, alla från sina egna utgångspunkter.

Det underliga är att när jag idag var på krogen har jag aldrig fått så mkt ryggdunk för Baraben-arbetet som jag fick idag. Om det innebär att krogfolket idag inte hade läst kvällens "provocerande" rykte eller om de tyckte det var värt att publiceras låter jag vara osagt. Hellre att ni läsare är förbannade på mig än att ni inte har någon åsikt alls.

Kom ihåg att Baraben.com är ett fanzine som i dagsläget består av 29 skribenter med sina egna åsikter, det vill säga 29 olika åsikter om Blåvitt. Ingen här säger att en åsikt är genrell eller att den är officiell för vår site. Alla är välkomna att delta, även du!

Texten finns kvar, av den enkla anledningen att jag är en av dem som vill ifrågasätta det mönster som Blåvitt jobbar på. Jag saknar demokratiska element och öppenhet gentemot medlemmar och supportrar av föreningen. Detta vidhåller jag till den dag som förändring kommer till Kamratgården. Ja, jag har gått från att vara kraftigt positiv till att vara ganska negativ kring Mats Perssons förehavanden på Kamratgården. Men dessa tankar upphör inte förrän den dag vi fått ordning i organisationen. Hur djupt man än har huvudet i den Kamratgårdska sanden så borde man se att den ordningen inte finns än. Trots Gertmo. Trots Håkan.

Men håller du inte med om vad som sagts? Är du rent ut sagt skitförbannad över det rykte som publicerats? Maila dina tankar till kontakt@baraben.com så får du din egen chans att uttrycka dig i frågan. Baraben är till för alla Blåvittsupportrar som kan stava och tänka, glöm inte det!

13 kommentarer:

  1. Snacka om standardförsvar. Åberopa allas rätt till en åsikt så kan man häva ur sig vilken skit som helst. Man kan ju undra hur sugen Mattias Göransson hade varit på att skriva här idag?

    SvaraRadera
  2. Läser ofta. Skriver sällan. Jag håller inte med i allt som skrivs men jag tycker ändå Frankie gör rätt. Fortsätt.

    SvaraRadera
  3. Danieli:

    Sverigescenen? Nu tar du väl ändå i? Att skriva: "Han var där i intimt sällskap med en tjej som kunde vara hans dotter." anser jag vara jävligt onödigt och en aning plumpt. Däremot är frågan om MP:s sjukskrivning och vad han har för roll inom blåvitt just nu väldigt relevant att ställa sig. Jag skulle vilja ha reda på om han får pengar för att vara sjukskriven samtidigt som han håller på att förhandla om spelares kontrakt. Det är vad jag plockar ut av Frankies inlägg och lyfter fram. Mycket av det andra som står där ser jag som ointressant och onödigt. Men att för den sakens skull likna bloggen vid sverigescenen är ju bara dumt. Vilka fler blogginlägg har du hittat som du anser platsa på sverigescenen?

    SvaraRadera
  4. Finns fan inga likheter med sverigescenen! Danieli skärp dig!
    Stå på dig Frankie.

    SvaraRadera
  5. Är ju som sagt inte helt omöjligt att Håkan ringer och frågar om tips.
    Vad MP har för sällskap är totalt ointressant, där kommer vi in på "Hänt i veckan" och det är bara löjligt.

    SvaraRadera
  6. [Ett antal inlägg från Malmö som var direkt antidemokratiska raderades i denna tråd.]

    SvaraRadera
  7. ok ok.. här är anonyous igen, tycker baraben är en för jävla bra sida men inte igår.

    SvaraRadera
  8. Ryggdunkningar!?!
    Självgodhetens ansikte i Göteborg slår till igen. Prova att slå upp ordet ödmjuk i ordlistan.

    SvaraRadera
  9. Ödmjukhet är för snälla pojkar. Baraben är galna dårar- och stolta över det.

    SvaraRadera
  10. Blev jag saxad för att jag påvisade Frankies oerhörda dubbelmoral eller för att jag befarade att denna blogg närmar sig Sverigescenen i vissa avseenden? Hur som helst - Sorgligt killar, kan Ni inte ta lite av samma kritik Ni så gärna ger på bloggen så kan Ni lika gärna lägga ned Bara Ben. Vilket för övrigt skulle vara väldigt tråkigt om det inträffade, bloggen har trots allt sina väldigt ljusa stunder.

    /Danieli

    SvaraRadera
  11. Den artikeln angående Mats Persson är det absolut sämsta ni har skrivit på den här sidan. En liten tanke som slagit mig är att det känns lite som att ni valde att publicera den för att klämma dit Mats Persson.

    Stuket på Mats Persson-artikeln var uppenbart vinklad och citatet som Pavlo tar upp känns verkligen bara laddat med förakt. Vad har det med själva telefonsamtalet att göra?

    Dessutom kan man ju fråga sig hur trovärdig en källa är om den bara hört en person i ett samtal över mobiltelefon. Utan att veta vem som är i den andra änden.

    Knappast försvarbart.

    Sedan är det lite tragikomiskt att Danieli blir saxad här, samtidigt som det pågår en het strid på en annan sida angående öppenhet, i och med att upphovsmannen till den här sidan är avstängd där.

    SvaraRadera
  12. Det var jag som skrev ovanstående inlägg.

    SvaraRadera
  13. Alltså: jag skrev ett inlägg här där jag ifrågasatte artikelförfattarens åberopande av demokrati och ifrågasättande av IFK:s organisation till stöd för att publicera en artikel som innehåller ett uppenbart förtal av Mats Persson. Eftersom jag inte är malmöit, däremot IFK:are sedan barnsben, så undrar jag på vad sätt det inlägget var antidemokratiskt?
    /Niclas

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.