2005/11/15

Tidernas bäste guldbollsvinnare.

FOTBOLLSGALENSKAPEN Anrell sa det bäst, det vi alla tänker såhär i post Fotbolls(tuttfie)galan tider:

108 000 röstade. Det är ungefär lika många som brukar rösta på idol varje fredag i Tv4. Av allt att döma var det samma människor som röstade; en massa 14-åriga färskingar.

Det var väl inte i sig att två kvinnor ledde galan. Det var inte ens det att den ena av dem visade upp sina stora bröst i en djup neverending urringning. Det första bör man acceptera, det andra kan man tycka vad man vill om men det var föga oväntat. Men det var TV4-show rakt igenom. Allt från att deras ditkommenderade "småbarnsklack" som stojade och stimmade till att Peppe Eng fick springa runt som den jubelåsna han är och promota sängningarna av fotbolls-VM nästa sommar. Det kanske var någon som inte visste att fotbolls-VM sänds på tv.

Laul tyckte häromdagen att TV4 hade landets tredje bästa fotbollsredaktion för att de har humor. Ja sällan till värre busikhumor har väl skådats i svensk tv än att se exempelvis Peppe Eng klädd i oreange jättehatt när TV4 dragit den bisarra slusatsen att Holland var enda anledningen till att Sverige kvalificerat sig till VM. Laul måste ha en hel hylla VHS kasetter med Hallänsk och Småländsk revybuskis på kontoret. För inte var det väl någon annan som brast ut i gapskratt efter gårdagens krystade sändning?

Peter Käck anordnar en egen omröstning. Rösta där och känn dig direkt delaktig i en mer seriös omröstning kring vem som är Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna.


Bild lånad från: Aftonbladet.se

9 kommentarer:

  1. På nåt sätt så är man ändå glad att man inte såg det hela, trots att det hade varit intressant att se.... motsägelser är bra...

    SvaraRadera
  2. TV4 har bara sig själva att skylla att inga spelare kommer när galan är det jävla jippo. Fyfan det såg ut som melodifestivalen.

    SvaraRadera
  3. Glöm inte stavningskontrollen, Frankie.

    Du som ändå ska vara journalist och allt... ?

    /Korrekturläsare Larsson

    SvaraRadera
  4. Äh, glöm min kommentar förresten.

    Jag är bara sur och kinkig över att jag är inne på min andra övertidstimme här.

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  5. Har korrekturläsaren tagit semester eller sitter personen i häktet?

    SvaraRadera
  6. Kolla in aftonbladets namngivning av bildlänken!

    Lågpannat sa Bull.

    SvaraRadera
  7. Härligt att Bara Ben tar krafttag mot pattefieringen inom fotbollen!
    Bra kämpat.

    SvaraRadera
  8. Majornas: Lågpannat och lågpannat. Vad ser du på bilden? Hennes fina frisyr? De långa ögonfransarna? Finns det något som du märker förutom att hon har en urringning ner till naveln?

    SvaraRadera
  9. men sicka bröst hon har, sicken brud ..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.