2005/11/21

En fars regisserad av Assyriska: "Batan som Satan"

BATAN-FARSEN Med lite illvilja tar jag upp ämnet om Stefan Batan och hans övergångsfars mellan Assyriska, AIK och Dif. För ärligt talat, vad handlar allt hets om? Killen är ju knappast vår näste Zlatan eller Ljunberg, knappt ens en medioker Allsvensk lirare.

Hans största merit är väl mer att han har allsvenskans flottigaste frisyr och ligger så mycket i solariet att han kanske tror att 80-talets utseendeideal ännu är de som regerar.

Till skillnad från jätten DN tycker vi inte att det är rätt att hänga ut personer trots att de har den dåliga smaken att välja Djurgården som klubb.

Dock undrar man ju lite vad fan det är som händer i fotbollssverige? Stefan Batan har ju genom att först acceptera AIK:s avtal för att sedan kovända och gå till Dif skaffat sig en hel del ovänner inom fotbollssfären. Har han kanske till och med spelat sin sista match? För kontraktstvisten verkar nu hamna i skiljenämnd och där kan till slut spelaren i sig straffas för sitt agerande. Eller är det Assyriska som blåst AIK på konfekten genom att bryta sitt muntliga avtal med Solnaklubben?

Assyriska framstår mest som en pajasförening med när man skådar dokusåpan om Assyriska på SVT. Rena clownerier kring ett lag som är pinsamt mediokert men som tydligen förtjänar massa uppmärksamhet då fundamentet i föreningen inte kommer från Sverige utan är invandrade hit. Ja men grattis, wow och eureka. SVT kanske skulle satsa våra licenspengar på att göra dokumentärer om fotbollen generellt och alla de intressanta fenomen som finns inom den istället för att detaljstudera vilka skor Anderas Haddad inhandlar och vilket tv-spel Stefan Batan gillar bäst. Farsartat är förnamnet. Välkommen till Assyriska.

14 kommentarer:

  1. Inte hänga ut personer? Vad hängde DN ut? Ett kontrakt? Vad har ni hängt ut? Janne Plånbok och hans krogrunda etc etc?

    SvaraRadera
  2. Sade upp min licens.
    Ska vara lydig igen, men straffar SVT med en kvartalsavgift hehe.

    SvaraRadera
  3. anonym1/ Hahahaha. Gomorron. "Vad har ni hängt ut? Janne Plånbok och hans krogrunda". Ja det var en uthängning som hette duga.

    SvaraRadera
  4. Ja klart värre än DN:s "uthängning" av Batan iaf.

    SvaraRadera
  5. En schysst liten krönika om cirkusen Batan. Du skriver ofta det jag tänker Frankie.. =)

    SvaraRadera
  6. anonym/ Tänker du så vettigt borde du nästan börja skriva för Baraben själv du... ;)

    SvaraRadera
  7. Frankie//

    Har du tänkt på att Batan ser ut som Mellanösternsvar på David Beckham. Medioker som spelare som verkar bry sig mera om sitt utseende än att vinna.

    SvaraRadera
  8. Pablo/ Det har du jävligt rätt i...

    SvaraRadera
  9. Vad DN hängde ut? Till och börja med killens personnummer.

    Firman bugar och tackar!

    SvaraRadera
  10. BATAN ÄR RÖKT! snart kommer Firman att plocka honom! Snart är han ett minne blott i fotbollssverige!

    SvaraRadera
  11. - Jag vet att deras fans är väldigt upprörda. Förhoppningsvis läker tiden också det här såret, säger Batan.
    Är du rädd?
    - Nej, jag känner mig stabil. Hela Södertälje står bakom mig.


    Subtilt va ordet. Välkomna till Södertälje.

    SvaraRadera
  12. Hade samma tankegångar som dig först Frankie MEN! Då även historien om Ali Gerba övergång med samma agent och samma nämnda klubb visade sig vara ren bluff är det svårt att ta allting på allvar.

    SvaraRadera
  13. Ni länkar ju också till dokumentet där personnummret är synligt. Eller skulle det faktum att det inte ligger på era servrar "fria" er, knappast!

    Dock håller jag med er till fullo annars. Men varför först censurera bort de 4 sista siffrorna i personnummret, för att en mening senare ha med dom?

    Ganska korkat om du frågar mig..

    SvaraRadera
  14. Att assyriska är ett mediokert lag är att ta i. Mediokert betyder ju att man hamnar i mitten av allsvenskan. Lutar mer åt div 2. nästa säsong.

    Vad det gäller länkningen till kontraktet i DN så är undrar jag vilken lagstiftning du syftar på?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.