2005/11/29

Dennis Jonsson kvar ett år till

SILLY SEASON Dennis "Cliff" Jonsson skrev under tisdagsmorgonen på ett nytt ettårskontrakt med Blåvitt.

Dennis som haft en tuff säsong med två långtidsskador bakom sig är oerhört revanchsugen inför nästa år som blir hans elfte säsong i föreningen. Dennis som spelat mittback och högerback i både U21-landslaget och Blåvitt kommer alså finnas kvar i minst ett år till i föreningen i hans hjärta. Killen som gick från läktarens vrål ner till planen på Gamla Ullevi får ett hjärtligt lycka till av oss på Baraben.

Gött även att Håkan Mild verkar förlänga med föreningens hjärta, för vem minns inte Dennis kommentar inför det Allsvenska Kvalet 2002:

"– Får jag bara chansen så stannar jag här för evigt. Blåvitt har alltid varit min drömklubb, säger nye backstjärnan Dennis Jonsson till Aftonbladet."
Sådana spelare behövs i varje omklädningsrum, speciellt nu när Håkan Mild själv lägger av.

19 kommentarer:

  1. Dennis Jonsson- hjälte för evigt.

    Vem minns inte hur han mosat både Anderas Andersson och Jesper Blomqvist på hemmaplan med stenhårda tacklingar!

    SvaraRadera
  2. Dennis the Menace!

    SvaraRadera
  3. Gött att Dennis förlänger, segt att jag missar Hakans sista matcher... Skulle ju planerat bättre och inte kommit till Sverige den 13...

    SvaraRadera
  4. Vad jag förstår så finns det alldeles för många som kallats hjältar inom sportvärlden. Alla är tydligen "En av de bästa spelarna genom tiderna" eller "Hjälte för evigt". Är det någon framgångsrik spelare som INTE utsetts till något stort? Superlativen förlorar i värde allt eftersom. Det är synd. Missbruk rent ut sagt.

    SvaraRadera
  5. fan va gött!

    SvaraRadera
  6. bra med lite klubbkänsla i tider då vår tränare, sportchef och inte minst alla supportrar pratar om moral. Gött, Dennis är en spelare som alla med Blåvittrandigt hjärta har lätt att 6a till sig. Hoppas bara skadekvoteen är fylld en lång tid framöver. Nästa år... DÅ JÄVLAR!

    SvaraRadera
  7. Ursäta det ska stå ta till sig inte 6a till sig, även om mankanske kan det också...

    SvaraRadera
  8. karolina, vad är meningen med din kommentar? Jag ser inte någonstans i artikeln något tecken på det du pratar om Det står inget om att han är den bästa genom tiderna, eller en hjälte för evigt, eller något liknande.

    Att Dennis sen är mycket unik i att han har det stora Blåvitt-hjärta han har, speciellt som han tillhör den generation som till stor del saknar "klubbhjärta", är en annan femma.

    SvaraRadera
  9. Dennis har hjärta och det vore förjävligt om man utnyttjade detta för att pressa honom på en skitlön. Tyvärr har han ju haft ett tungt år så han har ju inget bra förhandlingsläge men förhoppningsvis fick han lite bättre prestationsbaserade klausuler än i sitt tidigare kontrakt...

    SvaraRadera
  10. Detta har man väntat på! Jag tycker att Dennis är den näst bästa mittbacken i Blåvitt efter Kalle. Dennis ger alltid 100% och älkar blåvitt, därför blev man lite nervös när inte MP skrev kontrakt med honom. Men nu när Håkan tagit över så visste han Dennis betydelse och fick saken ur världen... Vi älskar Dennis!

    SvaraRadera
  11. den sista anonyme/ Det där håller jag med om till 100%.

    SvaraRadera
  12. Angånede hjälte frågan.. Sänker man aik när man som tonåring helt oväntat får debutera är man i mina ögon en hjälte. Ser man lite längre på det kan man säga att hans nick räddade Nordens bästaklubb genom tiderna från att få lira mot korplag i superettan. Har man sedan spelat i Blåvitt sedan barnsben och stått på läktaren och skrikit blir saken inte direkt sämre. Dennis gjorde det som många med mig drömt om så jävla många gånger men som man med åren fått acceptera som just en dröm. Om sedan Dennis inte får lira en allsvensk match för Blåvitt igen spelar ingen roll, han är fan lika mycket hjälte för det!

    SvaraRadera
  13. Cliff e en suporter av IFK men är han bra nog eller drar han lön och tar plats för yngre spelare som kan flyttas upp i truppen. har cliff en framtid i vårat lag?

    SvaraRadera
  14. Cliff e en suporter av IFK men är han bra nog eller drar han lön och tar plats för yngre spelare som kan flyttas upp i truppen. har cliff en framtid i vårat lag?

    SvaraRadera
  15. Cliff riskerade sitt eget liv vid firandet av målet vis sin debut. Borde ge en lång förlängning bara det. Klart, han kunde ha firat lite mindre vådligt. Men att i det läget gjort mål förtjänar ett firande utöver det vanliga.

    SvaraRadera
  16. Hade Dennis fått spela mittback istället för högerback hade folk inte varit lika skeptiska till hans förlängning. Det som är lite oroligt är ju att han bara skrivit på för 1 år.

    SvaraRadera
  17. Vilken hjälte! Vilek kärlek! Vilken Dennis!

    SvaraRadera
  18. Bra att han äntligen spelar i ett lag med lite klass nu. Forza Örgryte.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.